Şimdi Ara

206 HB mi 207 HB mi? yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu iki araç arasında kaldım 2009 model sıfır alacağım. iki araçtan birini full donanımlı almayı düşünüyorum kullanan kişilerden tecrübelerini öğrenmek istiyorum. diğer konuları araştırdım ama örümcek ağına dönmüş istediğim bilgilere ulaşamadım. bu araç öğretmen bir bayan için alınacak uzun yol yapmayacak genelde şehir içi kullanım için kullanılacak. hangi araç daha masrafsız daha konforludur benzinli motor lpg dönüşümü mümkün mü? sorun yaratıyor mu. uzun yol yapmayacağı için dizel düşünmüyorum siz ne dersiniz? araç 1 yılda max. 2000km yapacak onun için dizel düşünmüyorum. aklıma yatan 206 HB gibi şimdilik. tavisyelerinizi bekliyorum.

• 1)benım tavsıyem oncelıkle 207 uzerınden olurdu bı kere yenı kasa rahatlıgı ve konforu daha baska
    2) benzınlı olsun yılda 2000 km demıssnz kı bu ınanılmaz dusuk bı km kesınlıkle benzınlı olmalı tercıh
    3)lpg donusum falan dusunmeyın ne gerek var yılda 2000 hadı 5000 km olsun genede gerek yok bıde sıfır alıyosunuz yazık araca bu kadar az kullanım ıcın benzınlı olsun ve lpg falan taktırp hem garantıyı bozdurup hemde orjınallıgını bozmayın derım seceneklerınız bu ıkı arac olarak dusundum ve bunun dısında onerı yapamdım....
  • quote:

Orjinalden alıntı: bencn17

1)benım tavsıyem oncelıkle 207 uzerınden olurdu bı kere yenı kasa rahatlıgı ve konforu daha baska
    2) benzınlı olsun yılda 2000 km demıssnz kı bu ınanılmaz dusuk bı km kesınlıkle benzınlı olmalı tercıh
    3)lpg donusum falan dusunmeyın ne gerek var yılda 2000 hadı 5000 km olsun genede gerek yok bıde sıfır alıyosunuz yazık araca bu kadar az kullanım ıcın benzınlı olsun ve lpg falan taktırp hem garantıyı bozdurup hemde orjınallıgını bozmayın derım seceneklerınız bu ıkı arac olarak dusundum ve bunun dısında onerı yapamdım....

lpg düşünme nedenim genelde şehir içi kullanılacağı için şehir içi tüketim yüksek oluyor. bende aracın orjinalliğini bozmama taraftarıyım. bu iki araç arasında iç mekan gürültü ve konfor açısından bakınca başa baş mı 207 bariz bir üstünlüğü mü var? varsa bu üstünlükler nelerdir. aradaki fiyat farkına değer mi.

• ben ıkısınıde kullanmadım sadece arkadasımda 207 var ordan bılıyorum az cok ama tabıkı 207 nın ustunlugu vardır sonucta 206 nın ustune cıkarılmıs yenı kasa guncel ve bı kac senedır pıysada olan bı arac tasarım ve konfor olarak 207 dusunun derım eger fıyat konusundada sıkıntınız olmıcaksa tabi... bu aracları kullanan arkadaslar sıze daha rahat cvp vereceklerdır 207 konu baslıgı falan varsa bı goz gözdırın derım.....lpgyıde ılk asamada ozellıkle garantıs bıtene kadar dusunmeyın sehrııcde olsa az km yapıcaksınız degmez gıbı gelıyo bana.....
  • kullanan kişiler bu iki araç arasındaki bariz farkları yazarsa bende fikir sahibi olacağım. 206 HB otomatik vitesi bana uygun geldi. 206 alınca 207ye göre ne kayıplarım olur
  • 206 çok tutuldu ama artık geçti modası elbette 207 alın yılda 2000km ise kesinlikle benzinli dizel durdugu yerde size masraf çıkartık dizel motor çalışmazsa kurum baglar
  • pejonun sitesinde benzınlı ile dizel arasında 200 tl bile yok.206 için konuşuyorum tabi..206 dizel 20700 tl gibi birşeydi.ayrıca 206nında full donanımlısı yok.207 dersenız var..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Megane 3 mü Egea Hb mi?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1 yılda max. 2000km yapacaksan
    (normal bir insan yılda 5 bin km den fazla yürüyerek yol kat eder)
    motorsiklet al ya da limuzin kirala bence

uruk33 yanlış bilio ayrıca
    206 nın full donanımlısı var
    kim demiş yok diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pretty_boy2906 -- 18 Mart 2009; 22:18:20 >
  • lütfen dalga geçer vari yazılar yazacaksanız hiç yazmayın. kışın rahatlık olsun diye şehir içinde okul ev arasında kullanılacak araç ve sadece okul döneminde kullanılacak yazın uzun süre garajda bekleyecek. sanki her araç alan tepesinden hiç inmiyor. herkesin kullanım amacı farklıdır kimisi tepe tepe kullanır kimiside ihtiyacı oldukça kullanır.
  • hem 206 hem de 207 kullandım.. Kesinlikle 207
  • quote:

Orjinalden alıntı: uruk33

pejonun sitesinde benzınlı ile dizel arasında 200 tl bile yok.206 için konuşuyorum tabi..206 dizel 20700 tl gibi birşeydi.ayrıca 206nında full donanımlısı yok.207 dersenız var..

konu dizel benzinli oluşu değil. 206 ile 207 masraf konusunda hangisi daha hesaplı. iç konfor ikisi artısı ve eksisi neler. iç konforundan kastım ses yalıtımı. klima performansı vites geçişleri direksiyon rahatlığı bu gibi iki araç arasındaki farkları merak ediyorum bana yakın bir peugeot yok o yüzden gitmeden fikir sahibi olmaya çalışıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: silverfoxtr

hem 206 hem de 207 kullandım.. Kesinlikle 207

kullandığınız kadarını soracak olursak 206 alırsam ne tür kayıplarım olur 207 modeline göre? + ve - yönleri neler? bana opel corsa enjoy al diyorlar ama benim aklım bu araçlarda.
  • 207 kullanımı 206 ya göre çok daha yumuşak, yol tutuşu daha üstün ve görünüm olarak da daha güncel bir araba ..(gerçi ben dizelini kullandım ve şimdi de 207 outdoor kullanıyorum ikincil, şehiriçi arabası olarak..) Corsa yı düşünmeyin derim; zira, sık elektronik arızalar sebebiyle can sıkabiliyor.. Gerçi Peugeot larda elektronikle ilgili sorunlarıyla meşhurdur ama asla Opel ler kadar değil.. Gözünüz kapalı 207 alın, kurcalanmadığı sürece sorunsuz güle güle binin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silverfoxtr -- 19 Mart 2009; 4:47:01 >
  • dostum benzınlı ile dizel arasında fark yok diye söyledim ben sana dizel al diye..karar senın tabi...
    AYRICA FULL 206 SIFIR YOK..BİLMEDEN KONUŞMAYIN.GİRİN SİTEYE BAKIN.2.EL ALICAKSANIZ FULL 206 ÇOK.AMA SIFIRDA FULL 206 YOK
  • dizel motor kilometre yapmazsa başınızı çok agrıtırrrrrr kurum baglar arabayı sürmeden moora para harcarsınız ve çok zorunuza giderrr
  • yorumlarınız için teşekkürler o zaman 207 üstünde yoğunlaşıyım. araba üzerinde pek değişiklik seven biri değilim orjinal kalması taraftarıyım. ne kadar kurcalanırsa o kadar sorun çıkarıyor.

DYNAMIC - 1.6 VTi 120 hp - TIPTRONIC almışken bunu mu alsam acaba
  • bayan içinse 120 bg bence gereksiz..normal standart 1.4 daha iyi olmaz mı..kaldıki yeterlıde oluyor
  • quote:

bayan içinse 120 bg bence gereksiz..normal standart 1.4 daha iyi olmaz mı..kaldıki yeterlıde oluyor

tiriptonik vites açısından düşünmüştüm ilk arabasa olacak bu araç viteslerde sıkıntısı var.
  • 90 bg lik otomatikde çok yeterli olabılır..25940 tl fiyatı var bu indirim süper oldu ya
  • quote:

90 bg lik otomatikde çok yeterli olabılır..25940 tl fiyatı var bu indirim süper oldu ya

onda da aynı donanımlar mevcut mu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.