Şimdi Ara

205 55 R16 Kışlık lastikte en iyi f/p orani apollo veya falken nasildir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
5.241
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar basliktaki ebatlarda en uygun f/p oranli lastik tavsiyelerinizi bekliyorum ben arastirmalarima gore apollo lastik cok iyiymis testlerdede gayet basarili sonuclar elde etmis falkende oyle bu lastikleri kullanan varmi yada onerisi olan apollo lastik almak uzereyim fiyati 130 tl falken 140 tl alternatifleri yazarsaniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• toyo yuda inceleyin, petlas bayilerinde bulabilirsiniz. orjinal japon malidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belirtmiş olduğun iki marka da Türkiye'de çok tanınan marka değiller. Falken yeni yeni sahneye çıkıyor diyebiliriz. Falken'in yazlık ZE914 modelini yaklaşık 1000km'dir kullanıyorum negatif bir durum gözlemlemedim. Yazlık lastiklerimi taktırırken kışlık lastik üzerinde konuştuğumuzda markalara o kadar para verilir mi? Falken'in kışlıklarını geçen kış taktığımız araçlardan bir sorun gelmedi şeklinde söylev de bulunmuştu lastikçi. Tabii bu bir tespit olamaz lastiğin performansı adına, eğer iki marka arasında kalıyorsanız Falken'i yönelin derim. Bu arada kışlık lastiklerim Nokian WRD3
  • soskay S kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz ve tavsiyeniz icin tesekkur ederim nokianlardan memnunmsunuz peki w+ ninda fiyati ucuz wrd3 ile kiyasanmaz ama bu konuyu arastirmismiydiniz

• O fiyat aralığında f/p ürün petlas w651dir. Pazarlıkla sizin ebat tane 155den taktırılabilir.falken,Apollon pek duymadım.

• Fahrerrrr kullanıcısına yanıt
    Gecen hafta 205/50 r17 Falken eurowinter taktım, henuz kar yagmur goremedık ancak bekledıgımden daha memnunum
    Kullanmış olduğunuz lastik ebatı popüler bir ebat buna bağlı olarak güzel kampanyaları da karşımıza çıkmakta. 200.-TL civarında popüler markalar üzerinden ilerleyebilirsiniz. WRD3 almadan önce bir hayli araştırma yapmıştım. Son kararımı WRD3 olarak vermiştim. Bir kış kullandım tatminkardı. Bir önceki mesajımda özellikle yelpazeyi genişletmek istemedim kafa karışıklığına bağlı olarak kararsızlığı üst noktaya çıkartabilirim diye. Seçenekler noktasına girersek bir hayli uzar ucuz diyebileceğim Debica ve Barum var. Fakat bunlarda talepden dolayı bir hayli fiyat yükeltti, Petlas ve Falken'i de değerlendirebilirsiniz. Fiyat aralığında kalıyorsanız FalkenHS449 Nokain W+ üzerinden ilerleyebilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    205 55 r16 Yaz Lastigi Ana Konu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sanırım model HS449 deneyimlerinizi paylaşmak ümidiyle Maliyeti ne oldu size onu da belirttebilirmisiniz
  • soskay S kullanıcısına yanıt
    Hocam gecen hafta bizim konuda yazmıstım kısaca göruslerımı tam ınceleme olarak bakmayın çok km yapmadık ;)

Halen negatif bir düşüncem yok lastıklerle ılgılı F/P de zırveye oynar gibi geliyor

Konu link :http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=99153220
  • Hangi lastikçiye gitcem bu falkeni öneriyor. Lansman fiyatıymış bridgestone kalitesindeymiş Türkiyede üretime yeni başlamış falan. Göreceğiz..

• Henüz tr üretimi başlamadı diye biliyorum Çankırı da fabrikası açılacak.Suan ısınma turları diyebiliriz.Dusuncem lastik konusunda zaman içinde daha fazla meşgül edecek forum konularını.

geçen hafta bridgestone 001 aldık

araç 320d
  • Arkadaslar cevaplariniz icin tesekkur ederim bugun lastikciyi aradim bana falken onerdi erciyese tirmanacagim diyince hankook yan urunu kingstar onerdi konuyu resimlerlede destekleyelim sizce falkenin deseni bayirlarda is gorurmu ?
     205 55 R16 Kışlık lastikte en iyi f/p orani apollo veya falken nasildir ? 205 55 R16 Kışlık lastikte en iyi f/p orani apollo veya falken nasildir ? 205 55 R16 Kışlık lastikte en iyi f/p orani apollo veya falken nasildir ? 205 55 R16 Kışlık lastikte en iyi f/p orani apollo veya falken nasildir ?

• Bunlarda digerleri

205 55 R16 Kışlık lastikte en iyi f/p orani apollo veya falken nasildir ? 205 55 R16 Kışlık lastikte en iyi f/p orani apollo veya falken nasildir ? 205 55 R16 Kışlık lastikte en iyi f/p orani apollo veya falken nasildir ?

• Konu detaylanınca alternatifler çoğalmaya başlıyor Eklediğiniz resimlerdeki lastiklerin hepsi kış lastiği.(kar ile bağdaştırmayalım) Kingstar'ı hiç duymadım sanırım yeni gelen bir lastik.
    Kingstar yönelimli ve çivi takviyeli bir lastik.Sürekli karla kaplı bir zeminde gidecekseniz bir noktada hepsi yetersiz kalacaktır.
    Falken deseni için orta kısmı karlı zeminlerde durma noktasında fayda sağlayacaktır. Yanlar ise ıslak ve sulu karlı zeminde yol tutuşu noktasında fayda sağlayacak, karlı ve buzlu zeminde yol tuşuna etken edecektir.
    Bu söylediklerim net bilgiler olmamakla birlikte lastik desenine bakarak yaptığım bir değerlendirme referans görmeyiniz lütfen
    Kış lastikleri genel olarak yönelimli lastiklerdir. Dębica Frigo, Goodyear UltraGrip 8/9, Nokian WR D3, Continental ContiWinterContact TS850 örneklerini verebilirim.
    Daha yüksek bir performans için Nokian Hakkapeliitta serisine bakın derim
    Bu konu uzar gider

• falken apollo'dan daha iyi
  • Nihai bir karara vardınız mı?
  • Falken Eurowinter HS449

205 55 R16 Kışlık lastikte en iyi f/p orani apollo veya falken nasildir ?
  • Etiket değeri yüksek olanı alın bence. Lastik ve yağmur göstergesi tutunma karakteristiği ile alakalı.
  • peki falken'in ne kadar km dayanacağına dair ufakda olsa bilgisi olan var mı? sanki bana bridgestone ile 60000km yaparken falken ile 40000 km de kalınacakmış gibi geliyor. sadece ufak bir yorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.