Şimdi Ara

205/55/r16 (5 Lastik arasından hangisi?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
4.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2009 jetta için lastik önerisi istiyorum:

-Bridgestone Turanza
    -Goodyear EfficientGrip Performance
    -Lassa DriveWays
    -Continental ContiPremiumContact5
    -Michelin Primacy4

Mevcut lastiğim continental conti5 idi.
    İlk 2 yılı güzeldi ama sonradan ses, uğultu,sertlik ve çatlama sorunları başladı. (5.yılı normaldir)

Sizce hangisini seçmeliyim?
    teşekkürler

• Michelin tek gecerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mıchelinden hep memnun kaldım bugüne kadar

Digerlerini bilmiyorum

• Hangi lastiği alırsanız alın iyi araştırıp bozuk asfalta uygun olanı alın.Yol kalitemiz genel olarak bozuk asfalt.
  • Bridgestone t001 alın kesinlikle memnun kalacaksınız.

• Lassa driveways

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hankook ventus prime 3

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben pirelli tavsiye ederim, giulietta aracimda ilk ustunde gelen pirelli P7 idi, 3. yilda sertlesti be dis derinligi 5mm olmasina ragmen performans dustu, farkli marlalara yoneldim once michelin primacy3 aldim, memnun kalmadim, eagle f1 assymetric3 aldim en son kullandim iyidi ama yoneden pirellinin ilk performansini hic birinden alamadim.Gerci olcusu 225-45-17 idi.Su an kullandigim 2016 corolla da da pirelli p1 modeli var Mayis 2018 uretimi performansi cok basarili ve 205-55-16 olcusunde.Bilginize

• Goodyear EGP fiyat/performans ürünüdür. Yol tutuşu iyidir, aşındıkça yol tutuşunu kaybetmez. Orantılı aşınma sistemi sayesinde ilk günkü performansına yakın kalır lastik. Bunların yanında fiyatı da uygundur.

Michelin Primacy 4 yeni bir hamur. Primacy 3’teki açıkları kapattıklarını düşünüyorum, kaldı ki Pri 3 de iyi bir lastikti. Fiyat konusunda bir tık pahalıdır ama çok iyi lastiktir.

Diğer lastikler hakkında fikrim yok, bu iki lastiğin önünde olacaklarını da düşünmüyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Primacy 4 parasına pilot sport 4 alın. 17 inç alırken ikisi de aynı para idi geçen ay. Yukarıdaki lastiklerin hepsinden daha iyidir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • K.Kahriman kullanıcısına yanıt
    Lassa driveways dediginize göre pek anlamiyorsunuz lastik isinden

• quote:

Orijinalden alıntı: extecher

Ben pirelli tavsiye ederim, giulietta aracimda ilk ustunde gelen pirelli P7 idi, 3. yilda sertlesti be dis derinligi 5mm olmasina ragmen performans dustu, farkli marlalara yoneldim once michelin primacy3 aldim, memnun kalmadim, eagle f1 assymetric3 aldim en son kullandim iyidi ama yoneden pirellinin ilk performansini hic birinden alamadim.Gerci olcusu 225-45-17 idi.Su an kullandigim 2016 corolla da da pirelli p1 modeli var Mayis 2018 uretimi performansi cok basarili ve 205-55-16 olcusunde.Bilginize
    Pirelli p1 i eski aracimda kullandim hamuru 2. Senesinde inanilmaz sertleşiyor ve yol tutmaz hale geliyor

• michelin en yumuşak lastik. Şimdiye kadar kullandım herhangi bir sorun çıkartmadı bana. primacy4 veya pilot sport 4 alabiliyorsanız iyi olur.

conti cpc 5 kullanıyoruz aracın üstünde geldi. Oda güzel ancak micheline göre biraz daha sert.
  • Goodyear EfficientGrip Performance kullandım çok sık patlıyordu beni oldukça zor durumlara soktu.
    Lakin tutuş ve kullanımı güzeldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polestar191

Lassa driveways dediginize göre pek anlamiyorsunuz lastik isinden
    Sizde pek anlamıyorsunuz lastikten lassa driveways demediğinize göre.

• Goodyear efientgrip bende var taş gibi lastik takur tukur gider. Gittikçe dahada sertleşti.. Kardeşimde conti ar pamuk gibi.. İki araçta 205 55 16 araçlar aynı

• Şuan Fiyat/performans oranı olarak Lassa Driveways en iyi lastik konumunda. Oldukça konforlu bir lastiktir, etiket değerleri de iyi. GoodYear EGP'de konforlu ancak oda çok kolay hasar alıyor, nazik bir lastik. Lassa dayanıklılık konusunda da oldukça başarılı lastikler üretir.
  • Polestar191 P kullanıcısına yanıt
    Hocam anlasam zaten direkt alırım.
    Siz değerli arkadaşlara soruyorum.

(Lassayı f/p ürünü olarak ekledim. "Çok para bağlama, lassayı al gitsin" diyen çıkar mı diye)
  • Türkiye şartlarında Bridgestone alırdım. Oldukça dayanıklı bir lastik .
  • quote:

Orijinalden alıntı: zero01

Hocam anlasam zaten direkt alırım.
    Siz değerli arkadaşlara soruyorum.

(Lassayı f/p ürünü olarak ekledim. "Çok para bağlama, lassayı al gitsin" diyen çıkar mı diye)
    Lassaya para bağlamaya degmez ki ucuzda degil kendi sinifindaki lastiklere gore .bende yerlimalidir alalim kullanalim diye düşündüm ilk başta agir hayal kirikligi yaşadım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.