Şimdi Ara

205/55/16 Jant İçin Lastik Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracın üzerinde yazlıklar var hala 205/55/16 için kış lastiği önerileriniz gerekiyor arkadaslar.Kımleri pirelli,michelin diyor,kimileri onlara o kadar para verme daha ucuza aynı kalitede uzak doğu lastikleri var diyor.Bana önereceğiniz lastikler karar vermem için çok önemli beyler.Araç Focus II

• Yardııım
  • Petlas işinizi fazlasıyla görecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uygun fiyatlı olsun derseniz Petlas üretimi Starmaxx alabilirsiniz.

http://www.n11.com/starmaxx-205-55-r16-ice-gripper-kis-lastigi-yol-yardim-hediyeli-P18198118

Daha kaliteli olsun derseniz UG8 önerebilirim.50 lira World puan ile tanesi 180 liraya gelir.

http://www.kliksa.com/urun/goodyear-205-55-r16-91t-ultragrip-8-oto-kis-lastigi-uretim-tarihi-2013-/901906830

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EPICA -- 12 Ocak 2014; 22:05:48 >

• Kesinlikle Continental TS850 Fiyat/Performans olarak en iyisi diyebilirim.
    Hem uygun, hem düşük sürtünme ile ekonomik, hem sessiz hemde karda yağmurda yol tutuş ve frenaj üst düzeyde iyi..
  • Hocam doğrusu Petlasa karşı önyargılarım var.Öneriler için teşekkürer.Toyo lastikleri nasıldır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huer G'oone

Yardııım

Hocam ayni aracla erzurumda 2 yil michelinin yan urunu kormoran diye bir marka kullandim hic sikinti yasamadim. Petlasta is gorur bence. Para vermiyeyim diyorsaniz ozelliklede sert kis olmayan bir yerdeyseniz bunlarda is gorur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    215*50*17 LASTİK TAVSİYESİ
    11 yıl önce açıldı
    195/55/15 LASTİK TAVSİYESİ
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.