< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearless_1907 -- 9 Nisan 2022; 12:25:44 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
2049.99₺’ye Nike Air Force 1 Almak

-
-
bu kadar verilmez müftü ben olsam alternatif bir şey alır geçerim adidas superstar kendime aldım 200-300 lira bir şeydi çakma olabilir tabi
-
Kral o ayakkabı çakma şu an bendede superstar 2021 eylülde aldım 750₺ adidasın sitesinden çakma giyene saygım var tabi ki ama çakma giymem kanka
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
O kadar alım gücün var yani
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zengin değilim ama 700-700-700 3 taksitle alırım
Kafaya koyduysan seni mutlu edecekse al gitsin hocam.
-
Eyw hocam doğru söylüyorsun
Mağaza da denediniz mi 2000tl az para değil
En son 860'a Skechers aldım, onun da üstüne çıkabilir miyim bilmiyorum fakat zaman gösterecek. Her şeye sürekli zam geliyor.
-
750₺ ye superstar aldım yazın ve cidden koymuştu biraz fazla para verdim gibisinden şimdi 2k ya ayakkabı alıyım diyorum o kadar koymuyor hayat alıştıklarımızdan ibaret motorine 12₺ pahalı derken şimdi 21 e alıyoruz ve normal geliyor
Deneyecek bir şey yok numaram belli 47,5 en kötü geri yollarım
Aynısının Lumberjacki var. 250 300 arası olması lazım. Ben de eskiden 46 giydiğim icin nike aliyordum sadece ama şimdi yanina yaklaşılmıyor. Hummel alıp geçiyorum. 2000tl yere pislige camura değecek bir şey için çok ütopik bir rakam. Aylık 20k kazanmiyorsam 2k bir ayakkabıya vermem. (Şahsen)
Kalite ,rahatlık farkı var tabi ki 2000₺ çok para ama şuan başka bir ayakkabı alcak olsam vereceğim en kötü para 1300-1500₺ para
Ayakkabı senin icin bu kadar önemli ise ver gitsin. Ben de giydigime dikkat ederim ama hoş gorunmesi ve kalitesiz olmamasi yeterli. 200 300e hummel berlin puma smash vs alıp konuyu kapatıyorum. Yoksa şimdi bez converseler bile 1000 lira olmus durumda... Ben sevdiğim seyler konusunda paraya cok acimam... Seviyorsanız alın.
O paraya off white alırım Nike çöp
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Philipp_Plein -- 9 Nisan 2022; 13:50:8 >
Yav tabiki alınmaz. 20bin gelirin varsa ayrı. Nike Court Royale falan var benzer olarak. 649 lira fiyatı. Alacaksa o kalibrede bir şey al bari.
https://www.korayspor.com/nike-ayakkabi-gunluk-court-royale-2-cq9246-001/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaciRomantik -- 9 Nisan 2022; 13:52:29 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
birikimini ₺'de tutmaktansa 2k verip ayakkabı alman daha doğru olur en azından bir ihtiyacını karşılamış olursun. bana kalsa bu kadar pahalı markalara yönelmem, Lumberjack falan alırdım tabi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stableRevulation -- 9 Nisan 2022; 13:53:24 > -
Değmez ayrıca herkesin ayağında bu ayakkabıdan var daha farklı modellere bak .
beğenmedim hocam ayakkabıyı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Aynısının Lumberjacki var. 250 300 arası olması lazım. Ben de eskiden 46 giydiğim icin nike aliyordum sadece ama şimdi yanina yaklaşılmıyor. Hummel alıp geçiyorum. 2000tl yere pislige camura değecek bir şey için çok ütopik bir rakam. Aylık 20k kazanmiyorsam 2k bir ayakkabıya vermem. (Şahsen)
|
Benzer içerikler
- gözde uçuşan cisimler yorumları
- kapalı omuz ameliyatı yorumları
- attex kullananlar yorumları
- telefon şakası konuşma metni
- günlük 1000 tl kazandiran işler
- çay emojisi
- 5g nedir zararları
- exxen de neler var
- prompt mühendisliği nedir
- discord açıldı mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X