|
2025’in en güvenilir otomobil markaları açıklandı: Zirvedeki marka değişti
-
-
16. sırada konumlanan Volkswagen'in en güvenilir modeli 58 puan alabilmiş. Söyleyeceklerim bu kadar.
-
bmw sanayi mizahları biter umarım artık
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
ilk 7'nin 6'sı japon.
mazda hariç ilk 7'de olmayan japon da yok zaten. mazda nasıl bu kadar güven kaybetmiş onu da anlamadım.
-
Yıllar geçiyor ama listedeki japon damgası değişmiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Mazda bacınıza mı küfretti
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Bmw diğerlerinin içinden geçmiş hani bmw sıkıntı idi ne olduuu
Byd nerde?
Konuya girmeden birinci Toyota'dır dedim, yanıltmadı.
_____________________________ -
Bu tablo aslında çok şey gösteriyor. Kullanıcı için olmasa bile otomotiv şirketleri buna dikkat etmeli.
Teknoloji geliştiriyorlar durmadan. Sürekli yeni bir şeyler denediğin zaman risk alıyorsun, bahsettiği CX-70 ve 90 gibi araçlar sıfırdan yepyeni mimari, gelişim, yine sıfırdan motorlar şanzımanlar, yeni konseptler falan geliştirdikleri için bir çok problem oluyor, bunun Almanı japonu yok.
Ama mesela MX5 ile Mazda 3 gibi daha geleneksel mimari araçlara bakın, onlar son derece güvenilirdir.
Bu arada geçmişte, efsanevi arabalar üretirken arızası bitmeyen ama karizmatik Subaru'nun, artık tepelerde gezinme sebebi de tam olarak bu. Yani amiyane tabirle adamlar 10 yıldır bir bok yapmıyor afedersiniz. Toyota vallahi Porsche gibi kaldı Subaru'nun yanında. Araçlarda minimal iyileştirmeler dışında hiç bir inovasyon yok, sıfır. Subaru bir babaanne markası, eskisi gibi bir ralli efsanesi, asfalt canavarı veya fanları olan bir üretici değil. Bebeyi okula, tenise bırakmak için kullanılıyor Amerikada. Tüm efsanesi sona erdi.
Bunu hataymış gibi eleştirmiyorum bu arada, bu da bir yaklaşımdır ve müthiş güvenilir araçlar üretilmesini sağlar bir de Subaru iyi otomobiller yapıyor zaten orada orada problem yok ama gram değişme de yok. Sen bu şekilde bir imalat süreci benimsersen, aynıyı alıp revize ede ede gidersen, sıfır risk alırsan tabi ki aracın güvenilir olur.
Bunu alman'da yapsa böyle oluyor, fark etmiyor, herkes japon japon demiş de. Tabi ki japonlar nasıl sorunsuz araç üreteceğini biliyor o ayrı konu da, temelde buna yol açan kafa yapısını es geçmemek lazım.
@sensaura
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 30 Aralık 2025; 22:28:16 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam yandan carpisma testinde gecenlerde Volvo XC90'i gecerek 1. oldu Mazda CX-5 ve Mazda CX-50. Bunlar bu teslerin sonuclarini hangi kaynaga gore almislar :) Mazda 3 en guvenli model miymis? Mazda 3 cocuk arabasi gibi hocam :) sacmalamislar :)
EDIT: Aaaa tamam anladim, carpisma testi degilmis, kullanici sikayetleriymis :)
Kullanicilar da ne anlar hocam ya, HALK degil mi bunlar, HALK ne bilirmis :)
Ancak boyle bir seyi ermisler bilebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 31 Aralık 2025; 6:15:55 >_____________________________
-
Eeee hocam, Amerika'ya aldilar uretimleri, Amerika'da uretilen arabadan fazla bise beklemeyin. Benim sifir aracimin her yagmurda on camindan su giriyordu :) 3 defa servise gittim de toplam 1 yilda cozuldu!
Japon mali alin alacaksaniz, Amerikan malini elinde şekerli hamur yiyen adamlar imal ediyor unutmayın.
Arabanı hangisi üretsin isterdin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 30 Aralık 2025; 22:51:10 >_____________________________
-
Bugun sifir araba alacak olsam.... ALMAM :D hahahahaha
Ikinci el bir Mazda CX-30 alir keyfime bakarim. Sifirinin yari fiyatlarina.
Ne geregi var $60K'e sifir CX-50 Turbo almaya, zaten CX-30'larin ikinci eli $20K
mercedes 19. sırada ve e serisi 32 puan almış. param olsa yapıştırırım e serisini. corolla mı alayım?
evet yürütme maliyetine katlanabiliyorsan alman,
paran yoksa japon.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
bmw hangi ülkede kaç adet satılmış % kaç olumlu geriş dönüş almış ki listeye girmiş?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ AMD Ryzen 7 9800X3D/ASUS ROG ASTRAL RTX5080/MSI MPG X870E CARBON WIFI/32GB 6000mhz CL28 Ram/Samsung 990 Pro 2TB M.2/Samsung 27" g6 OLED 360Hz/LAMZU MAYA X/PUSAT K3 PRO/ASUS PROART PA602 -
mazda bizde bir türlü tutmadı, yoksa çok güzel araçları var
amerika için doğru bu, orada uygun fiyatlı servis paketleriyle japonların yürütme maliyeti çok avantajlı. ben türkiye için öyle bir avantaj göremiyorum. hatta muhtemelen vw'deki avantajlar olmayabilir bile; en son gittim, %30 indirim yaptı vw her şeyde. yol yardımı vw'de ücretsiz. gerçekten bana hiç sorun çıkarmıyor 7 yaşındaki passat
|
Yıllar geçiyor ama listedeki japon damgası değişmiyor
|
|
Teknoloji geliştiriyorlar durmadan. Sürekli yeni bir şeyler denediğin zaman risk alıyorsun, bahsettiği CX-70 ve 90 gibi araçlar sıfırdan yepyeni mimari, gelişim, yine sıfırdan motorlar şanzımanlar, yeni konseptler falan geliştirdikleri için bir çok problem oluyor, bunun Almanı japonu yok. Ama mesela MX5 ile Mazda 3 gibi daha geleneksel mimari araçlara bakın, onlar son derece güvenilirdir. Bu arada geçmişte, efsanevi arabalar üretirken arızası bitmeyen ama karizmatik Subaru'nun, artık tepelerde gezinme sebebi de tam olarak bu. Yani amiyane tabirle adamlar 10 yıldır bir bok yapmıyor afedersiniz. Toyota vallahi Porsche gibi kaldı Subaru'nun yanında. Araçlarda minimal iyileştirmeler dışında hiç bir inovasyon yok, sıfır. Subaru bir babaanne markası, eskisi gibi bir ralli efsanesi, asfalt canavarı veya fanları olan bir üretici değil. Bebeyi okula, tenise bırakmak için kullanılıyor Amerikada. Tüm efsanesi sona erdi. Bunu hataymış gibi eleştirmiyorum bu arada, bu da bir yaklaşımdır ve müthiş güvenilir araçlar üretilmesini sağlar bir de Subaru iyi otomobiller yapıyor zaten orada orada problem yok ama gram değişme de yok. Sen bu şekilde bir imalat süreci benimsersen, aynıyı alıp revize ede ede gidersen, sıfır risk alırsan tabi ki aracın güvenilir olur. Bunu alman'da yapsa böyle oluyor, fark etmiyor, herkes japon japon demiş de. Tabi ki japonlar nasıl sorunsuz araç üreteceğini biliyor o ayrı konu da, temelde buna yol açan kafa yapısını es geçmemek lazım. |
|
16. sırada konumlanan Volkswagen'in en güvenilir modeli 58 puan alabilmiş. Söyleyeceklerim bu kadar.
|
Benzer içerikler
- wechat qr code
- samsung mesajlar
- instagram hesabım çalındı
- whatsapp mesaj gitmiyor
- youtube arka planda oynatma iphone
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt