Siralamalardaki degisim hakkinda ne dusunuyorsunuz. Bolum ya da okul yonelimleri, gecen seneye gore yukselis artis egilimleri vb. Sizce her bolum hakettigi siralamada mi? Surpriz ve abartili sekilde gereksiz yukselmis dediginiz bolumler var midir? Yukselmesine sasirdiginiz bolumler nelerdir? Millet akillanmis mi sizce? Bilgisayar neden ee nin gerisinde kalmaya basladi? Itu bilgisayar boun’u nasil gecti? Bu neyin gostergesidir? Lutfen yorumunuzu paylasin. Not: Bu datayi tabanpuanlari.net den alip olusturdum, veriler dogrudur. ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serryt455 -- 25 Ağustos 2025; 20:52:39 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2025 final siralamalar boun itu odtu sabanci koc bilkent

-
-
1500. Olup cmpeye giren adam taklalar atıyordur evde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ctis patlamış ağlıyorum. içmeye gidicem
olm 250k olan adamlarla okumak istemiyorum.
diğer başlayacağım bölüm (math) de patlamış o da 250 binle kapatmış
bir de 250k olan adam nie matematik yazar ki, hadi ctis görece kolay ve meslek öğreten bi bölüm 250 binden matematik okuyup ne yapcanız open.ai'da algoritma mı yazacaksınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Codiee -- 25 Ağustos 2025; 20:33:43 > -
Halk salak bounda dunyanin en buyuk indirimi var sicak firsatlara konu acin acil
pek de sıcak fırsat bir şey yok ilk 2 bine girmeyen için hocam.
-
BOUN YBS, BOUN İşletmeyi geçmiş
-
sus getirme şunu
-
Akdeniz YBS 45K, GTÜ YBS 31K ile kapatmış
Meşhur spam uzmanı yine başımızın etini yiyecek
-
BOUN İşletme 855
BOUN YBS 787
-
itu yapay zeka mühendisliği boun eeyi geçmiş
Boun patlak hocam daha dikiş tutmaz halk alim değilse bile arif olabilir
https://www.universitego.com/4-yillik-bolumlerin-taban-puanlari-ve-basari-siralamalari//
Bu siteden bakmıştım ama veriler yanlışmış. ÖSYM resmi puanlarıyla karşılaştırdığımda İşletme ile İktisat arasında 1 puan, YBS ile arasında 7 puan fark var. Ayrıca YBS, İşletmenin gerisinde.
-
Konum kars veterinerlik
Kars ybs
reddit'ten bir adam yapmış, doğruya yakın gözüküyor. pete'ye ne olmuş anam :(
-
İTÜ iyi yükseliyor
kom gec mat capindan kisa surer mezun olman
-
Salim Unsal gercekci basari siralamalari son halini yayinlamis:
https://unsalim.com/wp-content/uploads/2025/08/2025_YKS_Genel_Kontenjan_SAY_Taban_Puanlari_ve_Siralari.pdf
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serryt455 -- 26 Ağustos 2025; 1:27:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- kimya mühendisliği önü açık mı
- dershane seviye belirleme sınavı
- nuriye kalkmaz
- mef üniversitesi yorumları
- endüstri mühendisliği pişmanlık
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X