Şimdi Ara

2024-/…. Passat Variant B9 Kullananlar (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.163
Cevap
47
Favori
76.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yükleyor diye dönüp kalıyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Orijinalden alıntı: werneke

Deneyeceğim , sağolun

Olmadı , bakalım servise gösteririm bir ara
    Bendeki yazılım 2630 görünüyor

skoda sürümlerini çok bilmiyorum açıkcası üstat server'a baktım daha eski sürüm var. son bir aküyü kutup başını bi sökün isterseniz dikkat edin sökerken temas etmesin bir yere bez kullanın 5 dk sonra takın. yazılım ise düzelir ama kesin demiyorum.

saygılar

• Bugün ilk kez oldu. Araba hareket halindeyken motor devri maksimum 4000 rpm şeklinde hata verdi. Bir süre sonra sağa çektim motoru kapatıp açınca düzeldi. Daha önce bu arıza mesajı ile karşılaşmış Allah’tan demiyorlar olan varsa bilgi verebilirse çok sevinirim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Belki 2768 olanı yüklerler. Servislerde varmı bilmiyorum. Ben aracımı verdiğimde hangi yazılım yüklenecek sordum 2650 dedi. Benim araç hala serviste 12 hün oldu . Multimedya ekranı değişti yazılım yüklerken hata olduğu için . Sonra multimedya kontrol unitesini de değiştiler . Tekrar yazılım yüklemeye çalışacağız dediler. Bekliyoruz ne yüklüyorsalar artıık

Ben aracı götürdükten bir iki gün sonra aldılar işleme . Yazılım bekleyen araçlar vardı. Zaten her şey yoluna gitse 2 günmü ne sürüyormuş . Bir kaş deneme de hata verdi . Sonra uzaktan destek aldılar yine olmadı . Multimedya ekranı değiştiler yine olmadı multi medya kontrol ünitesini değiştiler . Bakalım bu sefer olacakmı.

Anlik gösterge yok dedim. Olmasi lazim diyor. Bulamadi.
    Onlarin da pek haberi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi btekin17 -- 18 Ekim 2025; 11:22:6 >
  • btekin17 B kullanıcısına yanıt
    2650 yi yükleyenlerin bir çoğunda bu sorun var . Ana ekran gidiyor. Bakalım benim araçta ne olacak merakla bekliyorum. Servis önce online kendi yüklemeye çalışıyor . Olmadımı uzaktan destek alıyor. Almanya ile yazışıyorlar cevap bekliyorlar derken uzuyor .

Aynen öyle . Bende onu ilk sorduğuumda bilmiyoruz sisteme bağladığımızda orda çıkıyor hangi yazılımın yükleneceği dedi. Belki sizin araç ta 2768 görünür. Şuan marmara bölgesindeki servislerde yazılımla ilgili zaten bir yoğunluk var. Ya şu araçları hiç mi test etmiyorlar üretim sonrası anlamıyorum. Her marka model de bu asistanlar özellikler var. Ama bakıyorum diğer markalara bu gibi sorunlar istisna . Uzak doğu markalarında hiç yok desem yeridir. Bakalım bu son zaten . Bir daha sorunla karşılaşırsam serviste yaptırır satarım. Bununla uğraşamam açıkcası .

• Kör nokta uyarı sisteminde aynı zamanda sesli ikaz da var mıdır arkadaşlar, en azından şerit değiştirirken sağda veya solda araç algiladığında sesli ikazda bulunuyor mu araç ben bulamadım, olsa iyi olurdu.

Hocam bir kaç hafta önce otonom sürüşte frenlemede fren lambaları yanmıyor mu diye sormuştunuz ben de yanıyor demiştim …çünkü aracı ilk aldığımda ekranda yandığını gözlemlemiştim..

DÜZELTİYORUM

Artık yanmıyor hocam .. otonom sürüş sırasında ekranda fren lambaları araba tamamen durduktan hemen sonra yanıyor.. halbuki normal sürüşte ayağı frene basar basmaz yanıyor. Geçen akşam karanlıkta arkamdaki otobüsün camından yansımasında da yanmadığını gözlemledim..

büyük bir hata ve sorun bu aslında.. servise gittiğimde çift araç önlü arkalı beraber deneme yapmamızı isteyeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    İnşallah düzeltilir

• Herkese selamlar epeydir fırsat olmamıştı foruma bakmaya. Sayımız artmış. Bu sürede aracın arka farların arasındaki led plastiğinde nasıl olduğunu anlamadığım bir hasarla minicik belli belirsiz bir çatlak oluşmuş. Sonra o çatlaktan ilk yağmurda su alıp arka orta ledler kısa devre yapınca aracı stop etsem de ledler yanıp sönmeye devam ediyordu. Servisle görüşüp mecbur akü başlarını sökmek durumunda kaldım. Cuma akşamına denk geldiği için de işlem yapma imkanı yoktu. Serviste ledi komple değiştirdiler. yazılım da yeniden 2460 olmuş sanırım. yaklaşık 2 haftadır herhangi bir sensör uyarısı almadım. yalnız hiç bir servisi ikna edemediğim özellikle klima açıkken ara sıra duyduğum bir hafif kayış sesine benzer hatta kurbağa vıyaklaması gibi bir ses duyuyorum.

ilk kez bir vw aracımda bu kadar badire yaşadım. aracın sunduğu özellikleri ve genişliği konforu çok hoşuma gidiyor ama bilemedim biraz daha kullanmaya devam etmek istiyorum bu fiyatta bu düzeyde başka araç bulamıyorum da açıkçası SW ları da çok seviyorum. Sizin bundan sonrası için bir araç alma planınız olsa ne almayı düşünürsünüz. Kafanızda başka modeller alternatifler var mı? Yine gider sıfır passat alırım diyen var mı?

• quinlan Q kullanıcısına yanıt
    Merhaba, duyduğunuz ses fren merkezinden geliyor olabilir mi, grupta benzer bir post vardı sanırım

Bmw'de saniyede 5km/h'den fazla hız değişimi olursa yanıyor altında yanmıyor, passat'ta da benzerdir bence. Kullanım kılavuzundan teyit edilebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.