< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
2024 F/P Otel Fırsatları (469. sayfa)

-
-
Alışveriş yaptım yine gözükmedi. İş bankası MH 1 gün sonra gözükür dedi ama güvenemedim. Test için ets den kartı ekledim düştü ama bu seferde maxipuan yüklenir mi onu bilemedim. Emin olup öyle yapacağım.
-
10 gündür her şey dahil otel bakıyoruz hangi otele baksak illaki bir şikayet var. İnsanlar o kadar para verince beklenti yüksek oluyor ve en ufak bir sorunda bombardımana tutuyor oteli. Fiyatlar rezillik ötesi otelleri savunduğumu sanmayın. 5 yıldız yorumların zaten çoğu fake yorumlar çok belli ediyorlar kendini. Sırf 1,5 yaşında çıcuğumuz var diye sağa sola gitmeyelim onu eğlendirelim diye bu 5 yıldız otellere bakıyoruz. Yoksa butik otel tarzı takılırdık. Bu fiyatları kesinlikle hak etmediklerini düşünüyorum.
-
Mevsim normali hocam.40’ı geçmesin yeter:)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Emin olun daha iyi. Ben 27-28 civarı yaptım tatili gece uyunmuyor. 30 da gayet güzel.
38-40 görürseniz nerden düştük buraya dersiniz :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam o fiyata blue label olsun bi zahmet.
16 Eylül girişli 6 gece nirvanalar 87k
16 eylul girişli 6 gece etno 112k
Baya pahalı bir otel
Kasim 2 girisli 4 gece bu 4 otelden hangisi daha mantikli. Deneyimleyen yorum yapabilir mi.
Barut arum 35
Voyage belek 41
Voyage sorgun 36
Rubi platinum 35
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t3ksas -- 27 Haziran 2024; 8:19:19 >
Voyage belek. Isıtmalı açık havuz da var. Hem de diğerlerinden çok daha iyi hizmet ve çeşitlilik var.
Euphoria Palm Beach Resort
eylül ayında 28k bu otel nasıl yorumlara bakara f/p gibi geldi bana.
2 yetişkin çocuk yok.
-
Hocam bu listeden Voyage Belek siyrilir cok net. Ethno daha fiyat aciklamamis ama beklenebilir bence.
2-7 Eylül arasına 5 gece balayı için otel araştırıyorum,bütçe 50-55 bin tl civarı. Muğla veya Antalya bölgesine bakıyorum. Baktığım oteller arasında Crystal Tat beach ve Numa bay var. Bu oteller hakkında yorum yapabilir misiniz? Veya bu bütçeyle gidebileceğimiz otel önerisi yapabilir misiniz?
13-18 temmuz arası 40k lira Muğla civarı otel tavsiyesi olan var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiddenking.35 -- 27 Haziran 2024; 10:59:36 >
Hocam sözkonusu balayı olduğu için daha kaliteli otellerde kalmanız yönünde 2 farklı tipte öneride bulunmak isterim size.
1.öneri : Gece sayınızı 4'e düşürürseniz (2-6 Eylül ya da 3-7 Eylül) aşağıdaki seçenekler gündeme geliyor.
*Anda Barut Collection 53.3k
*Cornelia Deluxe 50.6k
2.öneri : 5 gecede kararlıysanız bütçenizi biraz daha artırarak daha balayı konsepti ön planda olan,daha sakin,daha kaliteli otelleri tercih edebilirsiniz.
*Tui Blue Sarıgerme Park 56.2k
*Sirene Belek 58.6k
Benim kişisel tercihim gece sayımı kısarak Anda Barut yönünde olurdu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhabalar,
Ben baktığımda 21 bin değil de 23.900 fiyat görüyorum, bahsettiğiniz oda kategorisi mi bitti acaba? Hem Ets hem kendi sitesinde fiyat böyle çıkıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaslar merhaba sizlerden 1 konuda destek isteyecegim.
Ilk otel olarak 25-30 temmuz arasi crystal family belek almistim sonrasinda bir dostumuzla bulusmak icin 1-5 agustos limak limra kemer aldim. Ancak soyle bir sorun var ilk otelden 30 temmuzda oglen cikacagim ve diger otele 1 agustos oglen girecegim yani 2 gecelik bir bosluk olacak tavsiyeniz nedir 1 agustosu kaydirma sansim yok. 25 temmuz girisimi 27 temmuza öteleme yapmak istedim otel 18binlira😁 istedi ayni gece sayisi icin maddi olarak cok yormadan ne tavsiye edersiniz .simdiden tesekkur ederim
Not : belek kemer rotasi genis zaten bu rotadan pek ayrilmak istemiyorum
2 yetiskiniz ve 5 yasinda 1 kizim var bu arada tavsiyeleriniz icin🙂
GUNCELLEME!!!
Ayni durumda olan baskasi varsa diye yaziyorum arkadaslar.
Mng turizmle yapmis oldugum gorusmeden sonra otelle iletisime gecip tatilimi 2 gun otelediler istedigim sekilde bunun icinde guncel fiyat farki yerine o donemki fiyat farki olarak 1900 tl aldilar sadece .bu sekilde yardimci olabildiler benim.isimi gordu diger turlu tekrar otel aramam gerekecekti 2 gun icin ve fiyatlar malum bi hayli yuksek yakin zaman olsugu icin.MNG den ilk kez alisveris yaptim ve memnun kaldim. Insallah otelde ki surecte iyi ilerler diye umuyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Viserion87 -- 28 Haziran 2024; 11:43:39 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Evet . adventurepark manzaralı oda idi en düşük. 21k olan. tükenmiş muhtemelen. Şimdi baktım en düşük 23.900 delux oda
-
Miyas Luxury Hotel bakabilirsiniz oda kahvaltı 5750 tk 2 geceliği 30 unda crystal family den geç çıkış yaparsanız akşam burda geçirip ertesi günü çarşıyı ve etrafı gezinip civarda adrasana gidebilirsiniz denizi çok güzeldir dianzor park var çocuklar için 1 ağustos ta kahvaltıdan sonra limak limra kemer giriş yaparak değerlendirebillirsiniz
-
Inceleyim hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bi abim esiyle ve 2 kiziyla antalya civari otele gitmek istiyor 5 yildiz hersey dahil otel ariyor. Kizlari yetiskin arkadaslar
5-10 agustos 5 gece bir otel onerir misiniz? Bütçe max 45-50
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X