< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
2024 F/P Otel Fırsatları (470. sayfa)

-
-
İki senede bir mutlaka çocuklar hasta olur ateşi çıkar tatil rezil olur. Ondan korkuyorum hava serinler diye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Eylül ekim ayları Akdeniz için en iyi tatil dönemidir ancak Ege biraz riskli temmuz ağustos da gitmem
-
Hocam 2 otel arasında tercih hangisi yapmalı
4 gece Kirman calytups 20.000₺
4 gece the norm oriantel 25.000₺
2 yetiskin 2 cocuk 3 gece 6 ve 11 yas butce 35.000 dalgasiz deniz ve cocuk aquapark olan otel oneriniz var mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam Norm Oriental iyi başladı,kötü devam ediyor.Son 1 haftada yorumları kötüleşmeye başladı.Fiyat avantajı ile düşündüğümüzde hep belli bir standartı koruyan Kirman Calyptus ile yola devam ederdim şimdilik.
Norm Oriental'i takip etmeye biraz daha devam etmek lazım,Norm Collection Bodrum ise şimdilik gayet iyi gidiyor yorumlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba bu fiyatlar hangi tarihlerde acaba
-
Akdenizde 30 Kasıma kadar rahatlıkla denize girerseniz su kolay kolay soğumuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noogard -- 28 Haziran 2024; 0:35:46 > -
Olur en güzel zamanlar bence Antalya için.Bu biraz şans işi tabi.Mesela benim gibi şansız biriysen en son temmuz tatilimde 3 gün yağmur yapmıştı Antalya ya.Bu sene de her yer kavruluyor.2-6 temmuzda antalya da olacağım ,4 gün boyunca hava soğuyor Antalya 27 dereceye kadar iniyor :)O yüzden biraz da şans işi.
Hocam bende o aralarda Antalya da olacağım hava sıcaklığı okadar düşüyor mu ya
bence çok iyi 27-28
Merhabalar, merak ettiğim bir konu var, bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olursa memnun olurum.
Fırsat sitelerinden otel bakıyorum 5 gece için, günlere göre(h.içi,h.sonu) fiyatlar değişkenlik gösterebiliyor. Örneğin Çarşamba giriş yapıldığında daha uygun gibi bir durum var mı ? Veya hafta sonu girişler genellikle daha pahalı oluyor gibi ?
Bir de aşağıda ki otellerde bu yıl konaklayan dostlarımız var mıdır ? Yorumlarını merak ediyorum.
Selge Beach Resort & Spa
Adin Beach Hotel
Bera Alanya Otel
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tRoya06 -- 28 Haziran 2024; 10:1:31 > -
Yok hocam, tamamen otellerin doluluğu ile ilgili. Selge Beach hiç gitmedim ama etrafımda yıllardır devamlı giden çok var ve herkes memnun.
-
Ben de pazartesi Antalyaya giriş yapmış olacam ama Adana’dan gideceğim için sıcağa biraz daha şerbetliyiz:)
Pazartesi 37 salı 36 çarşamba 32 perşembe 29 cuma 31 cumartesi 33 gösteriyor gugıl. Öyle 27-28’e düşüş yok ama mevsim normaline göre iyi pazartesi salı hariç.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Herkese merhaba benim şuanda otel kriterimi 3.5 yaşındaki çocuğumu kids cluba ücretsiz bırakabileceğim bir otel bulmak oluşturuyor. 4 yaş üstü seçenek çok ancak henüz 3 yaş üstünü bulamadım, genelde saatlik bakıcı hizmetli saati 30-40 eurolardan bahsediyorlar ki ben o kadar kazanmıyorum :) Tui 3-12 yaş gösteriyor ama ebevyn gözetiminde dedi ne anladım o işten.
-
4 yaş altı için bildiğim kadarıyla tüm oteller ebeveyn ya da bakıcı istiyor hocam. Sen bırakırken 4 yaşında de ne olacak kimlik mi isteyecekler :) çocuk durduktan sonra sorun olmaz.
-
Bazen donemler dongusunde fark oluyor hafta arasi sectiginizde diger donguye girebiliyor son gunler ondan fiyat farki olabiliyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kirman önüne 3 gece the norm oriantal aldım 19 bine bakalım nasıl olacak bu arada ETS yeni üyelikte 1000 kupon veriyor bilginize. 11-14 Ekim
Ahh keske esim ogretmen olmasaydi ben de ekim tatili yapabilseydim cok guzel firsatlar var .iyi tatiller diliyorum🙂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X