< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Werdemons -- 3 Şubat 2024; 17:14:47 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Cok az butceyi artirip Ethno Belek alin hocam. Otel bu sene acilacak bence iyi hizmet alirsiniz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Aranızda Patara bölgesi hotel apart bunglov gibi tesislerde kalan oldumu önerebileceğiniz bir yer var mı acaba ailem ile kalmak istiyorum |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rhaegar_Targaryen -- 3 Şubat 2024; 21:58:44 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Temmuz'a gloria verde alayım diyorum 4 gece 55.000 olmuştu bi ara 50 bine düşmüş. Maximum kart ayarlayamadım bi türlü, yoksa direkt alacağım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 3 Şubat 2024; 22:17:21 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 3 Şubat 2024; 23:53:33 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Gloria Verde yemekler açısından güzel diyorlardı. Bu sene Cornelia Diamond'a gittim çok memnun klamadım açıkçası |
Son dönemlerde Arum Barut Collection gidenler varmı ? Nasıl hizmet,deniz olarak |