Şimdi Ara

2024 F/P Otel Fırsatları (262. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.822
Cevap
577
Favori
1.032.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 260261262263264
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam Kaya Belek orta segment, Sirene Belek üst segmente yakın oteldir.Yani ikisi birbirinin dengi otel değildir Kaya Belek çok eski olmasına rağmen hiçbir yenileme yapmayan eski tarz bir otel.Yani Kaya Belek ile Sirene Belek kıyaslaması her türlü Sirene lehinedir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • erdfb_1907 kullanıcısına yanıt
    sirene belek fiyat olarak daha avantajlı olmasına rağmen daha iyi diyorsunuz yani tamamdır 👍

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • SemihÇiftçi VSCX0 kullanıcısına yanıt
    Hiç bakmayın hocam fiyata. Şöyle söyleyim Sirene Belek her sene Güral Belek ve IC Green Palace ile aynı açardı fiyatlarını bu sene kendi skalasına göre çok uyguna açtı, eğer hizmetini düşürmek gibi bir planı yoksa orta segment otel parasına üst segment otel almış olursunuz.

• Denizi güzel (sakin ve temiz), şezlongu yeterli, etkinlikleri olan, yemekleri lezzetli ve çeşitli Antalya oteli max 75000 tl 24-29 Ağustos arasında otel öneriniz var mıdır ?

• Vuaris2 kullanıcısına yanıt
    Hocam selamlar,
    Çok güzel alternatifleriniz var

*Gloria Verde
    *Cornelia Deluxe
    *Cornelia Diamond
    *Güral Belek
    *Güral Tekirova
    *Nirvana Me (Eğer 21-26 Ağustos arası seçerseniz Gökhan Tepe ve Ferhat Göçer konserlerine de denk gelirsiniz)

• Ulusoy Kemer Holiday Club nasıl bir tercih olur. Başlıkta pek bilgi yok. Bütçem 40 bine kadar, temmuz sonu- ağustos başı dönemi için 2 yetişkin 2 çocuk. Ulusoy Kemer 38bin fiyat verdi 4 gece için. Daha çok çocuk odaklı bakıyorum, yemeğin çeşitli olmasına gerek yok, iyi olsa yeter, daha çok denizi seviyorum.

Ulusoy tercih ederken yeşillikler içinde olması çocukları bunaltmayacağını düşündürttü. Kum olsa iyi olurdu ama phaselisin denizini çok sevmiştim mesela, oraya yakın, en kötü bir iki saat oraya kaçarım diye düşündüm. Ayrıca bu fiyat bandında nereye baksam (doğal olarak ) bir yanı eksik kalıyor hep.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • matmma M kullanıcısına yanıt
    Ulusoy Kemer Holiday Club en eski tatil köylerinden biri. Oturmuş bir düzeni var, az ama öz mantığında işletilen bir tesis. Bahsettiğiniz gibi üst düzey beklentileriniz olmadıkça kesinlikle memnun kalacağınızı düşünüyorum.

• Akra kemer soran olursa biz yaz donemi bir kac defa gittik.
    Hizmet konusunda o fiyat segmentinde daha iyisi zor bulunur. Hic dusunmeden rez yapabilirsiniz.

Biz bu sene degisiklik olmasi icin akra barut standartlarinda ama cok daha pahali olmayan cocuk dostu otel ariyoruz, tavsiyelere acigim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 5-9 Ağustos için Selectum Family Resort Belek almıştık. Şimdi baktım tesadüfen aldığımız fiyatın altına düşmüş aynı tarih. İlk defa böyle bir şey ile karşılaştım. Tatili iptal edip yeniden mi almak gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim

• Yiğt Y kullanıcısına yanıt
    Acenten ile görüş istersen. Farkı iade edebiliyolar isterlerse. Olmadı tekrar rezervasyon yap eskisini iptal et.

• 1-6 temmuz arası 25-40k arası f/p otel önerisi olan var mı? 7-8 yıldır tatil yapamadık, bu yaz artık bir tatil yapmak istiyoruz ama işin içinden çıkamadık. 2 yetişkin 1 bebek olacağız. Bebeğim o tarihte 7 aylık olacak. Alkol vs beklentimiz yok. Yemekleri güzel olsun odaları ve havuzu temiz olsun. Nezih aile oteli olsun istiyoruz. Eğlence vs. çok bizim aradığımız şeyler değil. Daha sakin dinlenme odaklı tavsiyelere açığım

• Sánchez kullanıcısına yanıt
    Barut Goia’ya bakmanızı öneririm. Kriterlerinize uyuyor.

• Bu tatil sitelerinin arama kısmı sıkıntılı galiba. Bende 3 küçük çocuk var 1i bebek. Ama arama kısmına bu şekilde bilgilerimi girince seçenek çıkmıyor yada çok az çıkıyor. Ama bebeği sistemden çıkarıp sadece 2 çocuk işaretleyince bir sürü seçenek çıkıyor.

• Sánchez kullanıcısına yanıt
    Kriterlerinize göre 3 tane f/p otel önerisinde bulunabilirim.

*Sunrise Queen Resort (Jolly Tur'da üye girişi yapılarak 36.850₺ + 2.500 bonus)

*Crystal Paraiso Verde (Tatilbudur'da 37.788 ₺ + World card'a %5 indirim)

*Fun & Sun Family Life Belek (ETS'de 32.655 ₺ + maximum card'a %5 indirim ve 2.500 ₺ maxipuan)

• Lazzow kullanıcısına yanıt

3 çocuk seçip yaşlarını verince sorunsuz sonuç veriyor. Örnek bi arama bırakıyorum.

• erdfb_1907 kullanıcısına yanıt

Tatilbudur üzerinden temmuz ağustos ayında 2 yetişkin 2 çocuk için 50k civari 4 gece veya 5 gece Gloria Verde ayarında otel tavsiye edebilirmisin. Word kart avantajı olduğu için bu siteden istedim. Şimdiden teşekkürler.

• yucelcayir1984 Y kullanıcısına yanıt
    Hocam sadece tatilbudur'dan bakıyorsak eğer Gloria Verde ayarındaki oteller 80-100 arası.Yani Gloria ayarı bir oteli 50k'ya bulmak imkansız gibi.Ama sizin bütçenize göre tatilbudur'dan alabileceğiniz en mantıklı seçenek Rubi Platinium gözüküyor.(Rubi Platinium'u da Setur'dan Türk telekom indirim koduyla daha uyguna alabilirsiniz)
    Bunun dışında Limak Atlantis ve Pine Beach Belek'de bir tık daha alt seviyedeki alternatifler olarak göze çarpıyor.
    Ama tatilbudur'dan 50k civarı alabileceğiniz en iyi otel bence Rubi Platinium'dur.

• İade işlemi başlattılar hocam teşekkürler

• firatbjk kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı yok Çavdır Korkuteli her yer açık geçen sene daha yoğun kar vardı bu sene kar yok hiç

• Rhaegar_Targaryen kullanıcısına yanıt

Duja Bodrum'u tavsiye etmem.

• 
Sayfa: önceki 260261262263264
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.