Şimdi Ara

2024 F/P Otel Fırsatları (265. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
13.822
Cevap
578
Favori
1.031.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 263264265266267
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • civcivx C kullanıcısına yanıt
    Signa benim de takibimde bu yıl.
    Liberty genel olarak memnuniyeti yüksek tesisler, bununla birlikte Fethiyede İngilizler çok biliyorsunuz. Detaylı araştırmalarımda Tui Blue Akra Fethiye, eski adıyla Barut Fethiye’nin memnuniyeti Liberty Fabay’dan daha yüksek, İngilizlere zevk ve seçimleri noktasında güveniyorum, tabi Signa Fabay’dan üst konseptte duruyor, Fabay’ı geçebilir.
    Liberty Fabay ilk açıldığı yıl takip etmiştim, olağanüstü hizmet vermişti. Signa’da da durumun böyle olma ihtimali yüksek bence..

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • flintstones F kullanıcısına yanıt
    Doğum tarihi ile girip bak hocam. O zaman yüksek fiyat çıkar muhtemelen ama dediğim gibi otelle görüşsünler uygunluk verebilir standart oda için.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • senayakbas kullanıcısına yanıt

    Akra'ları takibime aldım, güzel geri dönüşler de var ama Signa ETS'de benim baktığım tarihlerde 3 kişi+1 küçük çocuk konaklamada %25 ön ödeme ile 50 bin çıkarken, Akra Fethiye ve Kemer'de 75 ve 65 bin gibi fiyatlar çıkıyor ve ön ödeme yok. Kendi sitesinde daha uygun gibi ama onda da %25 gibi bir imkan yok diye biliyorum.


    Fethiye'ye 15 yıldır sürekli giderim ama bu sefer orada çocuktan dolayı ilk defa UHD bir otel bakıyorum. Liberty de pek bildiğim bir grup değil ama siz olumlu yorum yapıyorsanız, aklıma daha fazla yatmaya başladı.

  • Ethno Belek insaati

    Az evvel cektim. Oda camlari takilmis. Iceride isler baslamistir. Bana kalirsa genel alanlarda ufak eksiklerle 1 Haziranda acarlar.


    2024 F/P Otel Fırsatları

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • civcivx C kullanıcısına yanıt
    Hocam aradaki fiyat farkına değeceğini asla düşünmüyorum. Yerinizde olsam kesinlikle uygun avantaj olan Signa’yı tercih ederim. Hatta ilk açılacağı yıl olduğu için fiyatlar benzer olsa bile onu tercih ederdim, belki ilk yıla özel kendi havuzu olan odalardan talep edebilirsiniz yardımcı olurlar upgrade konusunda. Akra Fethiye biraz eski bir tesis hizmeti güzel olsa da, Signa’da Ekim başı bana uygun olsa kesinlikle değerlendirmek isterdim. Çok güzel fırsatı var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senayakbas -- 4 Şubat 2024; 12:39:13 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • extraordinaryman45 E kullanıcısına yanıt
    Dönme dolaptan daha yakından resimler çekiliyorumuş

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • senayakbas kullanıcısına yanıt

    Haklısınız, büyük ihtimalle bu fiyatlarda kalmayacağını tahmin ettiğim ve güzel bir ödeme imkanı sağladığı için Signa'ya rezervasyonu yaptım. Tesis görsellerde oldukça hoşuma gitti, umarım Mayıs ayında açıldığında iyi yorumlar duyarız.

  • Eylülün ilk haftası 5 gece 2 y 1 ç iptal sigortası ile cornelia diamond 68bin e seturdan aldım. Bu sene geç kaldım ama seneye erken rezervasyonu kaçırmayacağım artık.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bazı nedenlerden dolayı tatilimi bugün alabildim, kendi tecrübelerimle yaptığım degerlendirmelerle gloria verdede karar kıldım, aslında birkac seçenek daha vardı aklımda ama bu sene zorlu bir tatil olacagindan gloria en mantıklısı diye düşündüm ( otelde 40 günlük olucak yeni çocuğumuz nasipse) bu arada 1-5 Eylül 40 bine denk geldi 2500 lirada maxi puan verdi ektradan.Daha once konakladigim bir otel ama konakladiğim zamanlardaki fiyatını baz alırsam fiyatı çok uygun tutmuşlar biraz kalite düşermi acaba diyorum ama nasip diyelim. Busene forumda pek aktif degilim malesef gecerli sebeplerim var açıkcası şimdiden herkese iyi tatiller.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Selam Arkadaşlar,


    Daha önceden Ets tur görevlileri DH'ye özel indirim sağlıyordu. Şu anda da mevcut mu bu uygulama?

  • Pine Beach Belek 9-14 Eylül balayı için UHD 48.5’e rezervasyon yaptırdık (sigortalı ücretsiz iptal) yorumu olan var mıdır?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • SemihÇiftçi VSCX0 kullanıcısına yanıt
    Belek'in güzel otellerinden biridir, daha önceden düşündügünüz Sirene'den bir tık daha alt seviyede ama memnun eder.Snack çeşitliliği çok fazla,alkolleri ortalama şise bira maalesef yok.
    Plajı temiz,büyük ve güzeldir.Eger havuz seviyorsanız deniz suyuyla doldurulmuş havuzu var.Alanı oldukça büyük ve yemyeşil.Eger ana binada değil de bungalaowlarda kalıyorsanız ortak alanlara biraz mesafe olabilir ama tesis içi shuttle kullanabilirsiniz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • erdfb_1907 kullanıcısına yanıt
    ana binadan tuttuk odayı, alkol kullanmıyoruz, sirene biraz pahalı geldi ucuzken yakalayamadım, kaya belek ile arasında kaldık inşallah pişman olmayız, yarından sonra da zam gelebilir sanırım

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • SemihÇiftçi VSCX0 kullanıcısına yanıt
    Kaya Belek'ten daha iyidir Pine Beach bence doğru seçim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dobedan world palace tavsiye edermisiniz?

    9-14 temmuz 54000 maximum indirimli fiyat veriyor

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • SemihÇiftçi VSCX0 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,
    Ayırdığınız bütçe kadarıyla naçizane önerilerimi paylaşmak isterim. Pine Beach sizi memnun edecek bir otel olabilir yalnız ayırdığınız bütçeye Gloria Verde, Lykia Adults Only, Tui Blue Barut Andız( yerli alkol kullanımına açıksanız bu fiyat bandında alacağınız en özel ve butik hizmeti verir, balayı için çok nezih bir seçim olur tesisin küçük ve kompakt yapısı sizi aldatmasın, Side bölgesinde Voyage Sorgun’dan sonraki ikinci iyi otel) veya Akka Antedon seçeneklerini değerlendirmenizi öneririm.
    Pine Beach Belek bu belirttiğimiz otellerin alt sınıfında yer alan bir otel. Özellikle Gloria alabiliyorken Pine Beach’le
    bu oteli kıyaslayamayız.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Limak limra ve swandor Kemer hakkında bilgisi olan var mı ? Bu iki otel yada kirman arycanda (daha önce deneyimlediğimiz için ) arasında kaldık

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Haziran 1-15 arası sueno belek fiyatları çok uygun 6 ay ve 5 yaş 2 çocuk ile o tarihlerde deniz ve su sıcaklığı nasıldır ? Sıkıntı yaşarmayız ?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Biz de eylül ortası başka otele gideceğimiz için mayısı aldık. Hava çok sıcak olmasa bile güzel bir yaza başlangıç olacak bana göre, üstüne iki tane de konser var. Forumdan baya faydalanan oldu sanırım, bu vesile ile tekrar teşekkür edeyim @erdfb_1907



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rhaegar_Targaryen -- 4 Şubat 2024; 22:10:36 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • virgül,den ŞonrAsini niye yaziyorsun, KusurAt yazmasan da olur 2024 F/P Otel Fırsatları 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 263264265266267
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.