< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Silinsin (9. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Teşekkürler hepinize. Sanal bankkart ile e-devlet üzerinden ödedim 30 tl geldi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Akbank 5 taksit kampanyasi tek kullanimlik mi? Bilgisi olan var mi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bankkart'ın kredi kartı özelliği nasıl kullanılıyor. sadece maaşı çekmek için kullanıyorum da bu kartı hiç bilgim yok ?
-
E-devlet web den gib.gov.tr ye yönlendirdi. Burdan bankkart ile ödedim ve kampanyaya katılmıştım ama 30₺ puan gelmedi. Bundan önce başka bir işyerinde 400 harcamıştım ona gelmişti halbuki
bankkartın da sanalı var ondan bahsetmiş olmalı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Enpara Uygulaması üzerinden ödersek yine 5 taksit yapabilir miyiz?
Juzdan üzerinden kişiye özel ücretsiz faizsiz 2 ay erteleme çıktı ona da katıldık. Hem 2 ay erteledi hem de 5 taksit yaptı.
-
Dönem içine yansıdımı?
Dönem içinde değil gelecek dönem kısmında gözüküyor. İlk taksit 2 ay sonra başlıyor.
-
Cevap için teşekkürler hocam. Bu 2 ay erteleme kampanya dönemindeki uygun bütün alışverişler için geçerlimi acaba yoksa sadece ilk alışverişmi. Bir bilginiz varmıdır?
-
Size ozel kampanya mi hocam acaba juzdan da bulamadim bende ozel aramami gerektiriyor ?
Evet ilk paylaştığımda da belirtmiştim zaten kişiye özel diye. Sadece benim gibi kampanya gözüken başka kişiler de varsa onları bilgilendirmek amacıyla yazmıştım.
-
Selamlar, Bankkart Genç ile ödeyen oldu mu, olduysa puan vs. kazanabildiniz mi ? Kampanyaya katıldım, gib üzerinden kredi kart ile ödemeyi yaptım, puan gelecek mi bakalım :/
-
bankkart genç ile puan geliyor ancak e devletten ödemeniz gerekiyordu çünkü ptt avm üzerinden ödetiyor
E devlet direk gib e yönlendiriyor ödeme için..e devletten ptt nasil ödeyeceğiz arkadaşlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Akbank juzdan taksit tek çekim görünür. 5.taksit kişiye özel mi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X