< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Silinsin (46. sayfa)

-
-
taksit kampanyalarıda uzatıldı mı acaba eylülde dımdızlak tek çekim yapmayalım
-
Deprem bölgesindeyim. Ancak depremden önce aldığım aracıma 24 plakalı olduğu için yansıtmışlar. Yani ödeyeceksek hepimiz ödeyelim, yok deprem bölgesini istisna tutacağız diyorsan bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. İstanbul'da yaşayan adam 27 plakalı olduğu için vergiden muaf, depremden sonra 2 hafta evine girememiş hala duvarlarında çatlaklar olan ben aracım 24 plaka diye vergiyi ödeyeceğim öyle mi?
Bence komplesi yanlış bu arada ama yok illa ödeteceklerse de hepimiz ödeyelim.
Vergi dairesine dilekçe gönderdim bakalım ne diyecekler.
-
o imkansız. arkadaş ödemedi önce tebligat geldi 15 gün sonrasına sonra yine ödemeyince icra takibi başlatıldı bankadaki parasını çekti. bankada parası vs olup da ödemeyecek olan varsa bankadan paralarını çeksin.
-
benim bankadaki paramdan zorla mtv ödemesi alacaklar he mi?
şubattaki muayeneye kadar mtv felan ödemeyeceğim. haram olan faizi işletip dursunlar bakalım.
-
tebligat sonra icra takibi başlarsa borç ödenene kadar banka hesapları bloke edilecek evet. ben de ödemiyorum. muayene süresi gelene kadar da gönüllü olarak ödemeyi düşünmüyorum icra bloke vs konarsa o zaman ödenir.
+
mahkeme kararı da o zamana kadar kesinleşir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarionCobretti -- 29 Ağustos 2023; 15:36:30 > -
1.5-2 sene hesap bloke falan olmuyor. Zaten ödeyince 2 dkda açıyorlar. Hesabında milyon olsa bile el koymuyor sadece bloke koyuyor.
-
Hükümet son ödeme süresini uzattı ise anayasa mahkemesinden vatandaş lehine bir sonuç çıkacağını düşünmüyorum. Vergiyi koyan kendileri süreyi uzatmayı neden düşünsünler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Ağustos ayı ek MTV'si için 06.09.2023, kasım ayı ek MTV'si için 30.11.2023 gözüküyor.
-
Sanki aracınızın normal olarak her yıl ödenen mtv vergisinin ilk taksit olan kısmını ödememiş de ek olarak gelen mtv nin 2. taksit kısmı ödenmiş gibi anladım.
Mtv- 1. Taksit ödenmemiş
Mtv- 2. Taksit ödenmiş
Ek mtv- 1. Taksit ödenmemiş
Ek mtv- 2. Taksit ödenmiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
E-Devlet’te benim de böyle gözüküyor ama bankada niye öbür türlü gözüküyor anlamadım.
Garantide baktım o da eylük-kasım gösteriyor. Kuveyt Türk’ün hatası o zaman.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 31 Ağustos 2023; 8:9:57 >
Normal mtv’leri ödedim zamanında aslında bu ek mtvlere başlamadım hiç ama Kuveyt Türk’ten kaynaklı sistemsel bir hata galiba.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 31 Ağustos 2023; 8:10:9 >
-
hocam neyin tebligatı, neyin icrası, neyin blokesi? kolay mı o işler.
20 yıldır ödüyoruz da mükafat mı verdiler?
aksine ödemeyenin faizini bile bizi enayi yerine koyup, oy korkusuna sürekli sildiler.
benim mtv yi ödememe kararımı devlete başkaldırı olarak mı yorumluyorlar! kendileri bilir.
-
Halkbank tarihleri güncelledi:
Bireysel kredi kartları 1– 06 Eylül 2023 tarihleri arasında Halkbank İnternet Bankacılığı ya da gib.gov.tr’den yapılacak MTV ödemeleri ücretsiz 3 taksit olarak gerçekleşecektir.
www.paraf.com.tr
Motorlu Taşıtlar Vergisi Ödemelerinize ücretsiz 3 taksit ve lastix.com’da 1.000 TL indirim fırsatıhttps://www.paraf.com.tr/content/parafcard/tr/kampanyalar/diger-firsatlar/motorlu-tasitlar-vergisi-odemelerinize-ucretsiz-3-taksit-ve-lastix-comda-1ooo-tl-indirim-firsati.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 31 Ağustos 2023; 15:37:33 >
-
arabası olan vatandaşın parası yoktur diye belki 15 eylüle kadar ödeme süresi yine uzatılabilir
zira vatandaş çalışıyorsa mayışlarını alacak para varken öder bu vatandaşım
ama ben ödeyemem artık ayın 15inde para veren de yok
-
Anayasa mahkemesinden iptal gelmiş yazıyor bir iki gazetede ama ne kadar doğru bilemiyorum; büyük haber sitelerinde yok bu bilgi. habermilas.com
EK MTV Ödemesine iptal kararı verildi - Haber Milashttps://habermilas.com/amp/haber/16344692/ek-mtv-odemesine-iptal-karari-verildi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Haberde Anayasa Mahkemesi nin 2003 tarihli kararı diyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X