Şimdi Ara

2023 F/P Otel Fırsatları (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.908
Cevap
329
Favori
644.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Zahmet olmazsa oteli biraz anlatabilir misiniz? Yemek, içki, temizlik ? Bebekli aileler için nasıl?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Güral Otelleri ve Kaya otelleri açıkkandı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Nirvana dolce vita mı gloria verde mi kararsız kaldık fikri olan var mı ?

• Ggratel111 G kullanıcısına yanıt

Aslında iki otele de gitmedim. Dolce vita ya Amara grubundayken gitmiştim. Gloria zincirinde ise hep Serenity ye gittim. Fakat gene de yorumlamak istedim. Eğer deniz ve eğlence ön plandaysa Dolce Vita, yemek ve sessizlik ön planda ise Verde tercihi yapmak gerekir tahminim.

• osonguler kullanıcısına yanıt
    Küçük çocuk olduğu için ve yemek daha önemli bizim için o yüzden verde ye tekrar bir daha bakayım hocam teşekkürler

• Ggratel111 G kullanıcısına yanıt
    Nirvana dolce vita çocuklu aileler için tercih edilebilir. Yemekleride tatmin eder seviyelerde.

• Seven Seas otelleri nin fiyatı ne zaman geliyor.. çoğu yer fiyatlarını açıkladımı daha beklesekmi..

• zoltan83 kullanıcısına yanıt

Seven seas ve otium aynı grup otel ve geçen hafta aradığımda kasım sonunda açıklanmasını bekliyoruz dediler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Delpo41 kullanıcısına yanıt

onlar açıklayana kadar diğerleri zamlanacak..

• Kaya Side hakkında bilgisi olan var mı? Otelpuan 9.3.

• Sherwood Exclusive Lara, baia lara, aska lara

Okul ara tatilinde 2 kişi iki çocukla gitmeyi düşünüyoruz hangisini tavsiye edersiniz??

• Ets’de kampanya başladı. Şimdi al, 4 ay sonra öde

• emirafi kullanıcısına yanıt
    Nerde yazıyor bulamadım

• Barut Otellerinin de bazıları fiyat açıklamış.

• emirafi kullanıcısına yanıt
    Bütün otellerde geçerli değil yalniz

• Delpo41 kullanıcısına yanıt

Otel hakkında bilgi verebilirmisiniz

• burock2010 B kullanıcısına yanıt

Daha önce konaklamadım, sadece konaklayanlardan aldığım bilgi, inceleme, araştırma ve uygun fiyatı sonucu rezervasyon yaptım.

• 6 gece 7 gün geçen yıl 19 bine aldığım Güral Bu yıl 52 bin olmuş. Hesaplayınca ENAG'ın açıkladığı enflasyon oranına yakın zam yapmışlar. Uzun bir süre premium tatil benim için bitti diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cologne -- 5 Kasım 2022; 6:23:36 >
  • lionpiece kullanıcısına yanıt
    THY holidays sitesi var,uçak dahil tatil alımı için bir ay önce de tüm barut otelleri vardı orda,az çok lüks tesislerinin fiyati ortaya çıkmıştı. Zaten açıklanan fiyatlar aciklanmayanlarin hangi bantta fiyat sunacağını gösteriyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllardır olduğu gibi Coşku Bey in büyük desteği ve aracılığıyla ilk tatil rezervasyonunu tamamladım. Geçen yıl memnun kaldığımız Rubi Platinum Spa Resort&Suites 5 gün rezervasyon yaptırdık. İkinci otel rezervasyonu için beklemedeyim, umarım beklediğim otellerde olağanüstü artışlar olmaz.

2 küçük çocuk (9 ve 3) olduğu için, tüm gün açık oyun alanı, mini club vs, aquası olan otel tavsiyelerini alabilirim. Temmuz ve ağustos ayı için...

• 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.