< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
2023 F/P Otel Fırsatları (57. sayfa)

-
-
Fiyat uygun demedim yalnız fiyat arttirimina bakarsak dedim diğer otellere nazaran delpin delux 2022 de 9500den açmıştı erken rezervasyon da Haziran 20 25 için bu sene 27000den açar tahminim eftelia ocean 5650 açmıştı bu sene 14 nirvana dolce Vita 13 du bu sene 35 arcanus Side resort 8500 di bu sene 18800 daha sayabilecegim tesis çok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
6 gece 7 gün geçen yıl 19 bine aldığım Güral Bu yıl 52 bin olmuş. Hesaplayınca ENAG'ın açıkladığı enflasyon oranına yakın zam yapmışlar. Uzun bir süre premium tatil benim için bitti diyebilirim.
-
Anladim. Yalniz Delphin Deluxe cok ucuza acmis 2022|’de dediginize gore.
Temmuz ayi icin 2 yetiskin 2 cocuk ortalama nekadardi, hatirliyormusunuz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Temmuz Ağustos aylarında şimdiye kadar konaklama gerceklestirmedim aşırı bunaltıcı bir hava olduğundan onun için bu aylara hiç bakmıyorum maalesef
-
seturun sitesinde oteli göremedim ve fiyat alamadım. 27-31 Ağustos tarihleri için 2 yetişkin fiyatı nedir acaba ?
-
Adora resort hakkında yorumu olan varmıdır crystaller ile kıyaslarsak ?
Aslinda yazinca cikiyor ama gozunuzden kacti demekki , 18700 belirttiginiz otel ama bu hangi otel cikaramadim acikcasi acaba isim falanmi degisti bilemedim.
24-29 haziran için 3 yetişkin + 1 çocuk (13 yaş) fiyat alabilir miyim?
-
İndirim nasıl alınabilir. İndirim kodu mu var eklenmesi gereken?
-
Kıbrıs’ta hiç kalmadım ve bu sene için düşünüyoruz.
Titanic, Nirvana gibi otellerde konakladık, o sınıfa yakın olarak önerebileceğiniz oteller hangileri?
Arkadaşlar Coşku Bey in önerdiği bu otelde konaklayan oldu mu?quote:
Orijinalden alıntı: Diverso
Herkese iyi forumlar dileriz.
Güne keyifli bir duyuru ile başlamak istedik.
Belek Bölgesi'nde fiyat/performans dendğinde akla ilk gelen tesislerden;
BELEK BEACH RESORT
Artık bizim bünyemizde.
Harikulade çocuk aktiviteleri ve alanları ile ailelerin çok keyifli zaman geçirebileceği tesisin konsept (İçki Markaları) bilgisini ekte inceleyebilirsiniz.
Yenilenen odalar, alanlar ve keyifli olanakları ile fiyat/performans tanımının karşılığı olduğunu düşündüğümüz tesisle ilgili;
DH Kullanıcılarına Özel İndirimler sistemlerimize tanımlanmıştır.
Değerlendirecek dostlarımıza şimdiden iyi tatiller dileriz.
Coşku Can Daşcı
Diverso Tur Acente Müdürü
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
2 yetişkin 2 çocuk (6-1 yaş) bilgi alabilir miyim
Alanya'da ki Eftalia oteller hakkında bilgisi olan varmı oteller nasıldır acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gloria Verde Fiyatları bence hala çok cazip diğer fiyatlarla kıyaslarsak.
Temmuz ortası 2 yetişkin 1 çocuğa, 5 gün, 26 bin küsur fiyat veriyor.
Otel hakkında en güncel videoyu aşağıya bırakıyorum. Video İran üzerinden rezervasyon alan bir turizm acentesi tarafından çekilmiş. Malesef altyazı yok ama kasım ayında olmamıza rağmen kaliteyi görün isterim.
https://www.youtube.com/watch?v=96wL_skg5Yw&feature=youtu.be
gloria dediğiniz otel tr de ilk 3 e girecek standartlarda bir otel elitlik olarak.tek sıkıntı sizi kolunuzdan tutup aktivitelere götürecek şekil bir otel değil.bangır bangır müzik çalıp iğne atsanız yere düşmeyen bir ortam da yok.bunları istemeyenler zaten repeat müşterisi oluyor bir kez gidince.
hatta burada serenity ve maxx royal e gidip gloria standartları daha iyi diyen üye bile var aramızda.
ancak ne yazık ki bu mesajınız 1 gün içinde 10 tane rubi sign mesajı atılarak yine arada kalacak ve insanlar halen bu otelin bu fiyatta kaldığının farkında değil.
gloria verde den daha iyi otel istiyorsanız 50 bin+ bandına çıkmanız lazım.
Titanic lara ve nirvanalarda konakladim , eger bu oteller ayarinda bir hizmet bekliyorsaniz kibristq ben limak tan cok memnun kalmistim hizmet, odalar, deniz efsaneydi ama yemekler bir nirvana degildi .
Rixos'lar fiyat açıklamış,Rixos Beldibi kısmen uygun diğerlerine göre.Bu otelin bir avantajı da Rixos Sungate'den faydalanabiliyorsunuz.Oteller yanyana hatta saat başı servisler bile var Bu açıdan değerlendirmek isteyenler düşünebilir.Bu fiyatın çok kalacağını sanmıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X