Şimdi Ara

2023 F/P Otel Fırsatları (135. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.908
Cevap
327
Favori
644.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ülkenin bir kısmı için doviz değeri çok yüksek doların 12-13 e inmesini bekliyorlar. Bir kismi için de şu an ki değeri çok düşük 28-30 a çıkmasını bekliyorlar.
    Enflasyonu kontrol altına alamadıkları için piyasada kafalar çok karışık. Faiz indirimi baskısı devam ediyor.
    Bence şu anki değerinde stabil kalması daha iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozbrs kullanıcısına yanıt
    Hocam ben Rubi Platinum aldım , kesinlikle ultra her şey dahil gidip dinlenmek isteyeceğimizi düşünüyoruz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu fiyatlar gercekci degil, inanilmaz bir abarti var. Euro/dolar bandinda bile 1000 birime gidilebilen oteller 3000 birime geliyor suanda.

Tamam yerli turist gelmesin deniyor olabilir ama hicbir Avrupa'li turist de Mallorca, Tennerife varken 2000-3000 bin verip Türkiye'ye gelmez. Adamlarin zaten Türkiye'ye gelme sebepleri uygun olmasiydi ki o paranin yarisina Hurgada'da tatilin kralini yapiyorlar.

Sektör neyi hedefliyor anlayamiyorum.

• Merhabalar. Siam Elegance hakkında bilgisi olan var mı? Haziran başında kısa bir tatil planımız var. Fiyatı uygun göründü. Aynı zamanda Vikingen İnfinity ve Orange Country Belek de cazip. Fikir verirseniz sevinirim.

• Ilk defa bu sene abartılı bir şekilde yerli turiste kazık geçirmekte yerli acentalar.

5 gecelik oteller temmuz ayı için Etsde 40.000 tl yani yaklaşık 2000 euro civarında gezerken avrupada aynı oda 1500 euroya satılmakta.

Niye bukadar şişirdiler anlam veremedim, normalde bir birine çok yakındı fiyatlar ama bu seneden itibaren yerlileri komple silmişler.

İspat isterseniz gönderebilirim. Türkiyeden engellenmekte avrupadaki bazı siteler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benmisim -- 5 Şubat 2023; 15:7:21 >
  • Diverso kullanıcısına yanıt

Merhaba, 6 gece 19-25 Haziran 2 yetişkin 14 ve 9 yaş 2 çocuk innvista hotele fiyat verebilir misiniz?

Merhaba, fiyatlar temmuz ağustos için belirlendi mi?

• Teşekkür ederim hocam, ben de aynı fikirdeyim. Eşim biraz gezmeli olmasını istiyor o sebeple arada kalıyordum.

@Diverso hocam 20-23 veya 20-24haziran tarihleri arasında uhd mümkünse adult veyahut balayından menun kalınan bir otel için yardımcı olabilir misiniz?

• Evet hocam ben de uhd olarak tercih edeceğim. Düğün haziran 18 inde olduğu için uhd yapıp sonrasında yaz sonu eylül gibi gezmeli bir butik tatil daha yapabiliriz belki durumlar müsait olursa diye düşünüyorum. Teşekkür ediyorum.

Dediğiniz otelde haziran 20-23 arasında rezervasyon yok hocam.

• @Diverso

Hocam ilave %5 indirimi nasıl alıyoruz? Önceki mesajlarda bahsetmişsin.

• erdsavas kullanıcısına yanıt

Hocam hangisini tercih ettiniz? Benim de radarımda bu oteller. 6 Şubat son diyorlar ya, fiyat arttı mı?

• ozbrs kullanıcısına yanıt
    Diverso baksın hocam gloria bakabilirsiniz

• Ne kadar yeri burası olmasada bir Depremzede olarak Sormak istediğim Diverso turizm olarak depremzedeler için herhangi bir çalışma yapildimi maddi yardım olarak yahut bir süreliğine de olsa depremden etkilenmiyen bölgelerde konaklamalarini sağlayacak tesis ayarlamak gibi Coşku bey

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kronik02 K kullanıcısına yanıt

herkesin derdi büyük.ülke tarihinin en büyük sınavından geçiyoruz. Ne yazık ki Herkes kendi başının çaresine bakmak zorunda kalacak bu afet planlaması ile anlaşılan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 9 Şubat 2023; 11:52:47 >
  • Kronik02 K kullanıcısına yanıt
    Merhaba.

Size, ailenize, tüm ülkemize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.
    Yaralılarımıza acil şifa, yitirdiğimiz canlara allahtan rahmet, geride kalanlara da sabır diliyoruz.

"Sağ elin verdiğini sol el görmemeli" düsturu ile bireysel ya da firma olarak yaptıklarımızı burada paylaşmayı uygun görmüyoruz.

Fakat telefon görüşmemizde de bahsettiğimiz üzere;
    Sadece sizin özelinizde değil, tüm forumdaşlarımız, tüm ihtiyaç sahibi depremzede yurttaşlarımız bizimle 7/24 iletişime geçebilirler.

Ayrıca; Devlet Kurumlarımızın koordinasyonunda, bireysel olarak ya da meslek örgütleri olarak ulaşım, barınma, yardım toplama, yardım ulaştırma, tasnif ve hatta arama kurtarma çalışmalarına meslektaşlarımızdan yoğun bir katılım söz konusu. Bu sebeple tüm meslektaşlarımıza da gönülden teşekkürü borç biliriz.

Ülkemizin geçtiği bu zor günlerden el birliğiyle ayağa kalkmayı umut ediyoruz.

Sevgiyle kalın.

• Deprem felaketinde enkaz altında yakınları olan insanların turları ve biletleri iptal edilmiyormuş. Tarih değişikliği bile yapılmıyor ve resmen insanlardan tura katılmaları bekleniyormuş TATİLSEPEPETİ

• hendrickk H kullanıcısına yanıt

bir kanit var mi ? herkesin duymasini saglayabilirim

Sağ elin verdiğini sol el görsün, görsün de sol el de versin, hatta iyilik yapmak için yarışsın sağ eli geçmek istesin. Tüm dünyayı versek ne fayda sevdiklerinin ölü bedenleriyle saatlerce göçük altında kalmış insanlara, sabır diliyorum tüm Türkiye'ye.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.