< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2023 F/P Otel Fırsatları (133. sayfa)

-
-
arkadaşlar martın ilk haftası İstanbulda olacağım 3 gün Galata kulesine yakın yada beşiktaş tarafında manzaralı önerebileceğiniz f/p otel var mı acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
merhaba otel hakkında bilgi verebilirmisiniz acaba.
simdi biraz baktim memnuniyet yüksekmiş kasta hic tatil yapmadım ama oda kahvaltı için değer mi bilemedim çocuklu aile olduğumuz için yemek konusu bizi düşündürüyor.
Kaşta zaten butik tatil yapabiliyorsunuz sadece.en fazla oda kahvaltı.fakat geçen sene sueno vb otellerden çok daha iyi geçti kaş tatili.
Yav esinle cocugunla yan yana deilsin nasil memnun kaliosunuz anlamiorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Asla tercih etmiyecegim bir konsept de olsa Her kişinin görüş ve yaşam farklılığı nedeniyle saygı duyulması gerekir Ayrıca otelin kullanım alanının büyüklüğüne göre Karma havuz bölümleride var Sanırım 🙄
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İslami otellerde karma havuz bildiğim kadarıyla yok.İllaki böyle bir konseptte otele gidilecekse bence 2 3 aile gidilmeli ki erkekler ayrı bayanlar ayrı takılsın. yoksa eşin başka yerde çocuğun başka yerde öyle tatil olmaz.biz mesela afyonda termal otellere giderdik orada da ayrı ayrıydı bayan-erkek ama karma kısmı da vardı biz orada takılıyorduk. yoksa ben başka yerde, eşim başka yerde takılacak öyle tatil olmaz. Birde bu konseptteki oteller nasıl oluyor da normal alkol veren otellerden pahalı oluyor anlam veremiyorum. Alkol yok o yok bu yok ama daha pahalı. Fırsatçılıktan başka bir şey değil..
-
Arkadaşlar Milano için Milano Centrale’ye yakın otel tavsiyesinde bulunabilecek var mı acaba? Bir de yurtdışı otel rezervasyonu için Setur güvenilir mi? Daha önce booking.com ile sıkıntı yaşadığım için hiç bulaşmak istemiyorum. Setur fiyatları neredeyse aynı çıkıyor zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Delpo41 -- 1 Şubat 2023; 10:54:2 >
haziranın ilk haftaları düşünüyoruz. belirttiğiniz otel 25 diyor hocam çok para.
bu prive bodrum nasıl olur acaba onu düşünüyoruz?
-
Evet ben temmuzda bakmıştım hemen hemen aynı çıkıyordu ama haziranda Priv baya düşüyor. Onu da tahmin etmenin tek yolu dediğim gibi grubun diğer otellerinin yorumlarına bakmak. Az çok aynı olur hizmet, yemek, alkol vs diye düşünüyorum.
-
Bilgim olmadığı için Sanırım yazdım hocam Karma havuz Var olabileceği düşüncesine kapıldım yoksa 2 3 ailede olsa eşim ve çocuklarim yanımda değilse havuz ve denizde bunun adı Şahsım adıma Tatil olmaz havuzlu villa kiralarim ben olsam ama dediğim gibi görüş ve yaşam tarzı Saygı duymak tan başka bir şey diyemem 🙄 termal bölgelerede gitmedim gitmeyi isterim aslında yalnız Kronik rahatsizligimdan dolayı maalesef doktorların yasağı var 😟 benim düşüncem fiyatlarının daha yüksek olmasının nedenleri hizmet yiyecek ve alkolsüz içecekler konusunda üst düzeyde hizmet verdigidir tek cikarimim bu bunlar yoksa Fırsatçılıkdir hocam dediğiniz gibi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhabalar,
20-24 haziran balayı için öneriniz var mı? Şuan yurtdışı, cruise, kıbrıs, ege butik(gezmeli yaparsak)veya ultra her şey dahil(adult) seçenekler arasında kararsızım. Anlayacağınız gibi bayağı kafam karışık. Fiyatlar neredeyse yakın bu daha da işin içinden çıkılmaz bir hal oluşturuyor.
Balayı tecrübe edenlerden öneri/bilgi alabilirsem müteşekkir olurum.
Yok kronik hocam estafurullah. Seni yalancı çıkarmak için yazmadım zaten. Ben hizmetlerinin de öyle süper olduğunu sanmıyorum. Giden birine sormak lazım tabi ama, asıl olay 2 mescid, oda da seccade, 5 vakitte ezan okutup, birde havuzların etrafını kapattimi insanlarin dini duygularını sömürüp, fırsatçılık yapmaları. Başka da bir şey olacağını sanmıyorum.
Herkese merhaba.
Değerli forumdaşlarımıza keyifli bir haberimiz var.
Geçtiğimiz yıl büyük talep gören;
%1 ÖN ÖDEME KAMPANYAMIZ AN İTİBARİYLE SİSTEMLERİMİZE TANIMLANMIŞTIR.
Kampanya Örneği;
X Tesisin Y Gecelemede 25.000 TL fiyatının olduğunu düşünelim.
%1 ön ödeme tutarı 250 TL + %1 İptal Güvencesi tutarı 250 TL olmak üzere toplam 500 TL ödeyerek Erken Rezervasyon Fiyatlarından faydalanarak rezervasyonunuzu oluşturuyorsunuz.
(İptal güvencesi tutarı toplam rezervasyon tutarından düşülerek tarafımızca hediye edilmektedir)
Böylece fiyatı sabitlemiş oluyorsunuz.
25.000 TL'den kalan ödemenizi ise otele girişten 1 hafta öncesine kadar tamamlayabiliyorsunuz.
Hem ön ödeme hem de kalan ödeme, yapıldığı günlerde ayrı ayrı vade farksız taksitlendirilebiliyor.
Kalan ödemenizi tamamlamak istemezseniz;
İptal güvenceniz ile; Son ödeme gününden önce ya da ödeme sonrası tesise girişten 3 gün öncesine kadar rezervasyonunuzu iptal edebiliyor,
Güvence tutarı olan 250 TL hariç kalan tutarı kesintisiz iade alabiliyorsunuz.
KAMPANYA AŞAĞIDAKİ TÜM KAMPANYALAR İLE BİRLİKTE GEÇERLİDİR
- SETUR Anlaşmalı tüm ürünlerde geçerlidir.
- SETUR Yetkili Seyahat Acentesi Diverso Tur, tüm rezervasyonlarda DH Kullanıcılarına özel indirimler uygular.
- Tüm rezervasyonlarda, anlaşmalı tesislerde iptal güvencesini hediye eder.
- Kredi kartlarına vade farksız 12 taksite kadar uygular. (World Kartlar 12, diğer kartlar için bilgi isteyebilirsiniz)
- Yapı Kredi ve Vakıffbank WORLD Kartlara 12.500 Tl ve üzeri taksitli ya da tek çekim işlemlerde 1000 TL puan hediye eder.
Kampanyamızın değerli forumdaşlarımıza bir nebze olsun ödeme kolaylığı sağlayacağını düşünüyoruz.
Umarım herkes hayalindeki ve hakkettiği tatile en uygun şartlar ile ulaşabilir.
Hayırlı, uğurlu olmasını temenni ederiz.
Sevgiyle kalın.
Coşku Can Daşcı
Diverso Tur / Setur Kızılay
Acente Müdürü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diverso -- 1 Şubat 2023; 18:0:28 >
-
Merhabalar forumdaşlar, bu yıl fiyatlar yüksek olunca çıtayı aşağı çekerek de olsa bir tatil yapmaya çalışacağız. Parafly kart puan kullanarak satın alım yapacağım için setur anlaşmalı bir otel almak durumundayım. Bodrum veya Didim Bölgesi düşünüyorum.2 yetişkin ve 15 yaş oğlumuz o da yetişkin sayılıyor sanırım.4 gece için 25 bin bandında Didim'de Ramada Akbük ve Bodrum Gümbet'te Royal Asarlık diye bir otele bütçemiz yetiyor. Ramadada daha önce kalmıştık vasatın bir tık üstü gibiydi. Royal Asarlık için kalan bilen ya da çevresinden dolayı bilgisi olan varsa gidilir veya gidilmez noktasında tavsiye verirse çok sevinirim. Büyük beklenti yok. Yemekleri güzel olsun odalar ve havuzları temiz olsun yeterli. Alkol kullanmıyorum.
foruma bıkmadan usanmadan hızmet vermenız takdire şayan
bırde otel portfoyunuz geniş olsa cok kısıtlı secenekler var seturda
yıne bır otel buldum. maalesef yıne seturda yok baska acentadan aldım artık
-
Harika bi kampanya olmuş %1 ön ödeme nedir :))
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X