Şimdi Ara

2022 yks 2020 ye benzer mi???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
4.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2020 ayt bir daha baktım. İmkanı yok bu sıralamaların 2020 gibi gelmesinin. 2020 de hem baba konular yok. Hem de sorular basit. İlk 20 bin 71 ayt ile başlıyor. Üstelik o zaman da tyt 165 dk ydı ve bu senenin ayt feni 2020 den 2 gömlek üstte. Aralık aralık oynasa da 2020x0.8 gibi olur büyük ihtimalle

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 2020 aytde biyo baya zordu yalnız

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2022 = 2020× 0.7

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fortunateson kullanıcısına yanıt
    Senin için bir daha baktım zor soru göremedim. 2022 yi çözerken kafam sikilmişti bio da 3y geldi

• trolldetector kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum hocam

• Öğrenci seviyesini atlıyorsunuz o sınava ağırlıklı olarak 19-20 mezunları girdi millet şimdiki gibi bilinçli değildi bu sınava 20-21-22 mezunları girdi geçen sene istediğini alamayan çok kişi var her şeyden önce 22 tayfa da az değildi

TYT 20 ve19 22 den çok daha zor

AYT 19-20 düzeyinde olsa bile önceki mezunlar 1 adım daha önde

• ranunculaceae R kullanıcısına yanıt
    Ben de 0.8 diyorum ama umarım 0.7 olur .d

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 0,92

• Myguvn kullanıcısına yanıt

Mat her iki gün kolay tam 2020 ayarında

Ama tyt turkce ve ayt fen 2020 nin bayağı üstüydü

• Herkese girip sınav anını yaşamadığı sınav daha kolay gelir bu yüzden objektif davranamıyorsunuz 2022 sınavının eleyici olmadığı çok ortada ayt fizik soruları bi soru bankasından alınmış gibi piyasada bilinen 1-2 kitap çözen biri rahatça yapabilirmiş
    Matematik de aynı şekilde kaldı ki tyt de süre verilmesine rağmen hiçbir eleyicilik yok
    Geçen sene sınav sonrası forumda onlarca soru tartışıldı bu sene tartışılacak soru bile yok neredeyse
    Amacım kimsenin moralini bozmak değil veya trollük yapmak da değil sınav 2020 den zor değil sıralama olarak kendinizi her şeye hazırlamanızı tavsiye ederim o yüzden

• Daneres kullanıcısına yanıt
    Haklı yorum
    En azından tyt böyle gelecekse 135 dk olmalıydı
    Ayt de en azında mat ve fen de 5'er tane 21 deki gibi seçici çok zor sorular olsaydı şu an yığılma konuşmuyorduk

• Daneres kullanıcısına yanıt
    Hocam 2022 tyt 2020 tyt den daha basit buna okeyiz. 2020 ayt mat çok daha basit 22 ye göre. Biyoloji ve fizik de öyle. Fizik de bu sene güzel sorular ve yanlış yapılabilicek sorular vardı. Mesela şu higgs bozonu sorusu. Doopler sorusu da bence öyle. Yumurtalı bir soru vardı bence o da öyle. 20 fizik de bunlar yok.

• fortunateson kullanıcısına yanıt
    Ayn kanka bu seneki sorulardaki seviye de "Proteinlerin kimyasal sindirimi nerede başlar?" tadindaydi ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leader of Birmingham. -- 22 Haziran 2022; 20:42:0 >
    Hocam kral penguenleri sorusu zordu mesela baya ayrıntıydı meb kitabında bir cümlede örnekte verilmiş sadece

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sıralamalar gelince konuşmak en doğrusu burdan bir kardeşimiz vah tüh olmadi bu sene diyip 1 ay strese girmesine gerek yok, şahsi düşüncem.

Hocam tabi ki kendi düşünceniz ben fikrimi söyledim ve çok da yanılacağımı sanmıyorum açıklanana kadar büyük umutlarla sonuç beklerseniz üzülebilirsiniz

Eleyiciliği bu kadar az olan bi sınavda sıralamaların iyi gelmeyeceği de kesin gibi 2020 ile sıralama kıyasını bilemem ama daha iyi geleceğini ben düşünmüyorum açıkçası

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.