Şimdi Ara

2022 yks 2020 ye benzer mi??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
1
Favori
4.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    hocam ama bu senenin sınav öğrencileri kendilerini 2021 gibi bir sınava hazırlayarak girdiler sınava. bu faktörü atlıyorsunuz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2021 de 2020 de efsane gibi bir şey olacak bence ikisinde de sıralamalar çok uç mevzulardı bu senenin 2020 gibi gelmesinin imkanı yok ancak ne kadar daha iyi gelir onu sonuçlar geldiğinde görmüş olacağız artık umarım herkes mutlu olur sonuçlar açıklanınca

• Daneres kullanıcısına yanıt

hocam geçen sene de baya kötümserdiniz ama sonuç beklediğinizden iyi geldi hatırlayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trolldetector kullanıcısına yanıt

2020 sadece ayt matematik açısından değil ayt fen açısından da sorunlu bir sınavdı 2020 x 0.9 ya da 0.85 gibi bir rakamı ben zor görmüyorum birde her sene sınav dünyanın en zor sınavı dahi olsa bu acayip kötümser elemanlar hep böyle oluyor 2021 de dahi sanki 2+2 sorulmuş gibi yorum yapanlar vardı ondan dolayı sonuçlar açıklanmadan pek incelememek lazım sanırım

• Hocam ben kötü bir şey diyip trollük yapmıyorum sadece beklentilerini büyük tutmasınlar sonra sevinirler ama insanlar güzel şeyler duymak istiyor normal olarak

• trolldetector kullanıcısına yanıt
    20 temmuzda açıklanacağı doğru mu ki kral ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Leader of Birmingham. kullanıcısına yanıt
    Ösym öyle söyledi ama her zaman erken açıklıyorlar

• 2020x1.1 veya 2020x1.15

• 2020x2 gelmesi şoku

• Her sene geçtikçe öğrencilerin bilinci artıyor. 3 sene önce öğrenciler daha bilinçsizdi. Bu sene 2020’dan daha vasat sıralamalar gelecek ne yazık ki.
    O zaman yeni nesil kaynaklar daha kısıtlıydı. Youtube’da daha az ücretsiz içerik vardı... Çalışma şartları daha zordu, bu sene 20’ye göre biraz daha zor yapsalar bile bu yığılma şamarından kaçamayacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-584051D1E -- 22 Şubat 2023; 15:26:0 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.