Şimdi Ara

2022 SONY BRAVIA TV (Ana Konu) (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.923
Cevap
64
Favori
132.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben hareketli duvar askı aparatı kullanıyorum, alabilirsem 55 inçlik olanı buna astırmayı düşünüyorum.Anladığım kadarıyla dikkat etmek gerekiyor ekrana.Duvar için bi sıkıntı olur mu?Askı aparatı 65 inçe kadar kapasitesi var, şu anda 14 kilo askıda 55 inçlik 20 küsur kiloymuş sanırım ağırlıkda bi sıkıntı olmaz servis bu işlemi yapar sanırım..Apple tv 3.gen ile kullanmayı düşünüyoruz bakalım.Fiyatları takip edecez artık bakalım düşerse..Çok teşekkürler sizde güle güle kullanın.Aklıma takılan bişey olursa sormak isterim.İyi akşamlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Bende apple tv 3.nesil var ancak tv de yüklü olan uygulamalar işimi gördüğü için apple tv bağlamadım bile. İade ederim büyük ihtimalle.

Teşekkürler iyi dilekleriniz için, darısı başınıza.

• Ytnc Y kullanıcısına yanıt
    Yılbaşından hemen önce aldım ben. Normalde oled düşünmüyordum ama X90 modelinin fiyatının düşmeyip tersine A80 fiyatına yaklaşınca zam gelmeden hemen aldım. Ekran yanığı konusu var ama bir ekranda kaç saat duruncu bu olur açıkcası çok emin değilim ama galiba 3-4 saat bir kanalda sabit kalınca olabilir gibi düşünüyorum. Akım korumalı prizi serviste tavsiye etti alın diye bana. Bir de normal bezle silmeyin vs gibi uyarılarda bulundu. Şimdilik memnunum tv den. Sesi falan bayağı iyi, dijital kanallarda 4k görüntü kalitesi de güzel.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hocam çok teşekkür ederim size, günlerdir yazıp durduğum foto istediğim resmi sonunda siz koymuşsunuz çok teşekkür ederim size.

Siz Türksat kanal taratmasını nasıl yapıyorsunuz ayrıntı verirmisiniz teşekkürler.

Ayrıca Sony nin hangi modeli bu resimdeki panel.

Bulunan kanalların tekrar silinmesi çok ilginç bir durum biraz detay verirmisiniz.

Normalde ben Sony nin dahili tunerinde Türksat yapılandırmada çıkan DSMART ve DİGİTÜRK hazır kanal taramasını kullanmıyorum.

Türksat ın 12380 V 27500 3/4 frekansını seçip şebeke (network) arama açık olarak seçip taratıyorum.

Siz nasıl yaptınız detaylı yazarsanız sevinirim.

Bu resimdeki panel arkasındaki uydu girişleri kaç adet kaç tane satellite girişi var.

Yani kablo yayın harin kaç tane çanak anten girişi var.

Teşekkürler.2022 SONY BRAVIA TV (Ana Konu) 

• korcin K kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam,

Panel in arkasında kaç adet çanak uydu girişi var.

Birde diğer arkadaş bana resim vermiş sizin türksat tarama listesinde DİGİTÜRK 4K kanalı yani BEİN İZ kanalı varmı.

Servis kurulum yaparken Türksat için hangi kurulum aşamalarını yaptı bunlarıda belirtirseniz sevinirim teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notropil -- 11 Ocak 2023; 15:0:17 >

Uydu girişleri için bakıp yazarım akşam.

Uydu tarama menüsünde digitürk ve d-smart kurulumunu gördüm ama bunlara gerek kalmadı bende, oturduğum sitede dahili kablo yayını var onun üzerinden kurulum yaptı servis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hacettepe Üniversitesi
  • SONY A80J de kulaklık(kablo ile) takınca tv.den ses kesiliyor. Aynı anda hem TV.den ses hem de kulaklıktan ses alma nasıl yapabiliriz ? Ayarlara baktım ama bulamadım.

2022 SONY BRAVIA TV (Ana Konu)

• korcin K kullanıcısına yanıt

Teşekkürler.

Hocam çok teşekkürler bende de aynı sorun vardı. fabrika ayarlarına dönüp denilen ayarları yapınca düzeldi.

Hocam rica ederim. Ben merkezi uydu sistemi kullanıyorum. Uyduda arama yapıp listeyi pc ye atmıştım. Pc de listeyi digiturk kanallarına göre düzenledim. Listeyi tekrar televizyona attığımda sorun olmadı. Ama ertesi gün televizyonu açtığımda kanal listesi düzgün olmasına rağmen kanallarda görüntü yoktu. Televizyonu sistem ayarları içerisinden tekrar başlattıktan sonra kanallarda görüntü tekrar geliyordu. Sorunun çözümü için

https://forum.donanimhaber.com/sony-android-tv-hazir-kanal-listesi--137360011-17

teliganli61 adlı arkadaşın mesajına bakabilirsiniz. Benim sorunum o ayarları yapınca düzeldi.

Benim televizyon sony 55x89j.

Sony dahili tunerindeki Digiturk ayarları eutelsat uydusuna ait.

Benim televizyonda tek uydu girişi var. Merkezi uydu sistemi kurulu.

• placebo80 P kullanıcısına yanıt
    Ne demek hocam güle güle keyifle kullanın

uyduda arama yaptım diyorsunuz hangi yöntem ile yaptınız, video da anlatılan 12380 frekansını girerekmi buldunuz Digitürk 4K kanalını.

4K üyelik yapılabiliyor mu bu eski tip modüllerle?

2022 SONY BRAVIA TV (Ana Konu)

Selam hocam,

Kablo yayın üstünden DİGİTÜRK yayınlarını izleyemezsiniz.

Ayrıca yeni modül lerin üstünde 4K yazıyor.

Siz modüllü üyelik başlattığınızda size yeni 4K Modül ve yeni Digitürk kartı veriyorlar.

Siz veya aldığınız yer modül ve kartı eşleştiriyor yani kart seri numarası ile modül seri numarasını eşleştirip öyle sinyal gönderiyorlar.

Siz Digitürk 4K kanalını açtıracaksınız yoksa yayın açılmıyor.

Ayrıca Digitürk yayınları sadece TÜRKSAT uydusundan yayın yapıyor yani eski eutelsat çanağınız varsa bu çanağı 42 derece doğu istikametine ayarlatmanız gerekiyor.

Yukarda yazdıklarımı yaptıysanız ve Bein İz kanalı yani maç esnasındaki ismi ile DİGİTÜRK 4K kanalını bulduysanız lütfen buraya ekran görüntüsü paylaşınız.

Kolay gelsin Teşekkürler.2022 SONY BRAVIA TV (Ana Konu) 

• notropil kullanıcısına yanıt
    Selam,
    Kablo yayın sitenin dahili yayını hocam, ücretsiz d-smart veriyorlar kablo üzerinden.
    Ayrıca binalarda digiturk altyapısı var, isteyenler onu da bağlatıyor.
    Bayilerde modül bulunmadığı için kutu teklif ediliyormuş.
    Bayi bulamazsa benim eski üyeliğimden kalan digitürk modülüm var. Yeni kart ile eski modülü eşleştirip açarlar mı ve 4k destekler mi eski tip modüller onu merak ediyorum aslında.
    Bu bölgeye bakan bayiye soracağım bakalım modül var mı ellerinde.

• Merhabalar bu kasımda sony 55a80j aldım, televizyondan genel olarak memnunum ancak modül ile izlediğim Turksat kablotv de donmalar ve pikselleşmeler yaşıyordum, eski samsungumda hiçbir problem olmuyordu. turksatla ve sony müşteri hizmetleriyle görüştük ama bir çözüm getiremediler, topu birbirlerine attılar açıkcası. Araştırdığımda sony geçen şubatta bunun için bir güncelleme yayınlamış ve yurtdışında güncellemeden sonra sorun çözülmüş gibi ama benim tv güncel olmasına rağmen sorun devam ediyordu. Problem büyük ihtimalle şifre çözen yazılımla alakalı ama zaten kablotv yi iptal edeceğim için daha fazla uğraşmak istemedim

modülle kullanmayı düşünenler sony tercih etmezseniz daha iyi olur

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.