İlk önce şunu belirtmem lazım KabloTV yayını farklı Uydu çanak farklı sistemler. Kablo TV yayınında eskiden Ligtv veriliyordu sadece 4 kanal yani diğer film kanalları yoktu. Uydu yayınında ise tüm Digitürk kanalları var 4K maç yayınıda buna dahil. Kablo Tv için verilen Conax modül orjinalmi, çünkü orjinal olmayan yani alman malı olmayan uyduruk conax modül de bu donma ve kırılmaları yaşarsınız. Ayrıca Kablo yayın açıkken sistem bilgisinden televizyona gelen sinyal bilgisi sizde ne kadar gösteriyor yani seviye ve kaliye yüzde kaçlarda, buda çok önemli. Ben eski Sony televizyonumda Conax ın orjinal alman malı olan modülünü kullanıyorum ve yayınlarda zerre donma kırılma kayma v.s yaşamıyorum ancak sinyal seviyesi düşünce sorunlar başlıyor. Sony televizyonlar kaliteli malzemeden üretildikleri için dandirik ne malı olduğu belli olmayan modülleri haliyle kullanamıyor ve sorunlar çıkartıyor. Siz iptal edicem diyorsunuz ilk önce televizyona gelen sinyal seviyelerine bakın daha sonra orjinal Conax modül bulmaya çalışın bir ara yüksek kaldırımda satılıyordu orjinal alman malı olanı. Kolay Gelsin. |