Şimdi Ara

SONY ANDROİD TV HAZIR KANAL LİSTESİ (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
568
Cevap
71
Favori
121.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Selamlar internet tarayıcısından sitelerden (kaçak siteler) dizi film izlemek istedim ama yerleşik tarayıcı bu siteleri pek desteklemiyor sanırım. En iyi internet tarayıcısı hangisi bu televizyon için?

  • kmesne kullanıcısına yanıt

    Dostum internet tarayıcısından film izlenmez reklam vs uğraşılmaz.


    https://seyirturk.tk/indir/ burda android apk var. indirip televizyonuna kur. zengin ve ücretsiz bir platformdur.

  • hakan2200 kullanıcısına yanıt

    Film arayamıyoruz bunda çok saçma bir uygulama arama yapabilmek için para istiyor

  • quote:

    Orijinalden alıntı: kmesne

    Film arayamıyoruz bunda çok saçma bir uygulama arama yapabilmek için para istiyor

    Çok büyük ücretler talep etmiyorlar.

    Her ay değil, senede 1 veriyorsun.

    Birçok platformun filmlerini dizilerini ip tv kanlarrını ve adult kanalları izleyebiliyorsun.


    Daha iyisinu bulursan bize de haber ver. :)


    Ben netflix ücretli kullanıyorum. bu uygulamayı da ücretsiz versiyonunu kullanıyorum.

  • fikriakin kullanıcısına yanıt

    Bende sony xj90 var.Bu liste çalışmadı normali de bozdu.Sinyal yok hatası aldım.Kendim ayarladım sonra çalıştı.Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için arkadaşın hazırladığı sorun çıkarırsa bunu deneyin.

    Not:Kanal listesini tamamen kafama göre hazırladım.(bir yerden sonra sıralama yok karışık devam ediyor sadece fuzili şeyleri sildim.





    Kanal Listesi Görseli:

    SONY ANDROİD TV HAZIR KANAL LİSTESİ




  • Herkese selamlar, yeni bir sony tv aldım ve ilk defa değişik bir sorunla karşılaştım. Daha önce de sony android kullanıyordum. Ürün sony android google tv. Uydu ayarını yapıp kanalları yüklüyorum ve problemsiz çalışıyor. Televizyonu stanby moduna aldıktan bir süre sonra açınca uydu kanallarını çekmemeye başlıyor. Sinyal vs aradığımda bulamıyor. TV ye reset atınca(kumandadan uzun basıp restart deyince) kanallar sinyal almaya başlıyor. Bı sorunu bilen ve çözümü olan var mı?
  • Arkadaşlar yaklaşık bir haftadır X90J televizyona sahibim. Forumda ben gibi bu sıkıntıyı yaşayanları gördüm. Bir haftadır araştırıyorum bu kanal çekmeme sorununu ve nihayet kendi adıma çözebildim. Forumda da bu bilgileri bulamadığım için yardımcı olmak amacıyla nasıl çözdüğümü sizlerle paylaşıyorum.


    Öncelikle ilk kurulum için servis geldiğinde "ileri, ileri.." diye hızlı hızlı basarak kanal taramasını yaptı ve TV'yi kurdu. İlk başta kanalların bir kısmı çekiyordu, diğer kısmı ve özellikle TRT grubu çekmiyordu. Biraz araştırdım, bu ana başlıktaki hazır kanal listesini buldum ve TV'ye kurdum. Bu sefer de hazır kanalları kurduğum gün kanallar çekiyor, TRT'ler çekmiyor, yarın ki gün hiçbiri çekmiyordu. Aynı şekilde bir iki kez daha tekrar kurdum hazır kanal listelerini ve yine sonraki gün kanallar çekmedi. Oto. güncelleme ayarı da kapalı bu arada onu da belirteyim. Lafı fazla uzatmadan, merkezi sistemli uydu kurulumu ile tek antenli uydu kurulumu farklı şekilde yapılıyormuş, bunu öğrendim. Sony'nin yardım sayfasında da var fakat eski yazılım fotoğraflarıyla anlatmışlar, biraz zor anlaşılıyor. Yine de oradan yapmaya çalışabilirsiniz. Oturduğum apartmanda MERKEZİ SİSTEM(çok antenli kurulum) var, kurulumu ona göre yaptım.


    Kendi bulduğum çözüm şu şekilde; Ben başından beri TV'yi Fabrika Ayarlarına döndürmeden bu işi çözebilmeye çalıştım fakat ne yazık ki olmuyor. Anten kurulumu sayfasını görebilmek için bütün kanalları sıfırlamak gerekiyor, yapıyorum ancak sonraki gün yine bulduğu kanallar çekmiyor. Bu yüzden Fabrika ayarlarına çevirmek şart ve çevirip yeniden kurduğumda bu sorun çözüldü ve artık kanallar çekiyor. Yapılacak adımları tam olarak isim isim hatırlamıyorum fakat dikkat edilmesi gereken noktalar aklımda; Fabrika Ayarlarına döndükten sonra çoklu anten kurulumunu seçeceğiz. LNB sayısını soruyor, uygun olanı seçip ileri devam edeceğiz. Uydu seçme ekranında 1. LNBdeki Turksat42e'nin ayarlarını değiştir dediğimizde, TAM TARAMA yazan yeri, AĞ TARAMASI olarak değiştireceğiz. Alttaki yazan frekans bilgileri eski frekanslarmış. Google yazınca geçerli Turksat frekansları yazıyor, onları uygun yerlere doldurduktan sonra soldaki sinyal çubuklarına sinyal gelmesi gerekiyor. Bu şekilde ileri diyerek kurulumu yaptırınca sorun bende çözülmüş oldu. Tarama tamamlandıktan sonra bilmeyenler için yine Sony yardım sayfasında "Sony Channel Editor" adlı uygulamayı PC'nize kurarsanız kanallarınızı PC üzerinden kolayca düzenleyip TV'nize aktarabilirsiniz. YouTube'da yapılacakları en yakın anlatan videonun linkini bırakıyorum.


    SONY ANDROİD TV HAZIR KANAL LİSTESİElimden Herşey Geliryoutube
    #sonyledtv #sonysmarttv #sonybraviatv Sevgili arkadaşlar bir servis ücreti 50 ila 100 liradır. 1 lira dahi olsa kanalımıza bağışlarınız için İBAN Numaram ; TR 83 0001 0012 6677 8946 3550 01 sony bravia tv kanal arama sony tv kanal arama nasıl yapılır sony smart tv kanal arama sony smart tv uydu ayarlama sony tv kanal ekleme sony televizyon kanal ekleme sony bravia kanal ekleme sony bravia kanal ekleme nasıl yapılır sony tv kanal ayarlama sony tv kanal listesi sony tv kanal arama nasıl yapılır sony tv kanal listesi düzenleme programı sony tv kanal arama sony android tv kanal ekleme sony android tv manuel kanal ekleme sony android tv uydu kanal ekleme sony bravia tv kanal ekleme sony bravia tv tek kanal ekleme sony bravia tv manuel kanal ekleme sony bravia kanal listesi düzenleme sony bravia tv kanal listesi düzenleme sony android tv kanal listesi düzenleme sony tv de kanal ekleme sony tv kanal listesi düzenleme sony bravia kanal listesi düzenleme programı sony tv uydu kanal listesi düzenleme sony tv kanal listesi editörü sony tv kanal geçiş hızı ayarlama sony tv kanal listesi indir sony bravia kanal listesi indir sony tv kanal listesi 2019 indir sony android tv kanal listesi indir sony tv kanal listesi 2020 indir sony led tv kanal listesi indir sony led tv kanal ekleme sony tv lerde kanal ekleme sony tv manuel kanal ekleme sony smart tv manuel kanal ekleme sony bravia kanal arama nasıl yapılır sony tv kanal listesi silme sony smart tv kanal ekleme sony 4k tv kanal ekleme sony tv uydu kanal ekleme sony tv kanal listesi usb sony tv usb den kanal listesi yükleme sony tv yeni kanal ekleme sony tv ye kanal ekleme sony tv kanal listesi yükleme sony bravia kanal listesi 2019 sony android tv kanal listesi 2019 sony android tv kanal listesi 2019 indir sony android tv kanal listesi 2020 sony tv hazır kanal listesi 2019 sony tv hazır kanal listesi 2020 sony bravia hazır kanal listesi 2019 sony tv kanal listesi 2019 sony tv kanal ayarlama nasıl yapılır
    https://www.youtube.com/watch?v=CbYBx1UzqHE&ab_channel=ElimdenHer%C5%9FeyGelir

    Umarım yardımcı olabilmişimdir..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teliganli61 -- 11 Mart 2022; 1:12:10 >




  • Arkadaşlar grubdig marka 2021 model bir android tv aldım.kanal listesibi sıfırladım ama kanalları kuramıyorum. Servis ise ücret istiyor, bu duruma çok sinirlendim. Android tv lere kanal kuramıyor muyuz?

    Servis ısb den kurulduğunu belirtti



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi curufperlit -- 10 Mart 2022; 18:37:0 >
  • Kanal listesini güncelledim.


    TRT 4K yayın alınamıyordu, frekans güncellendim. artık izleyebilirsiniz.

    Radyo kanallarını sildim.

    Gereksiz bir kaç kanal daha otomatik gelmişti onları da listeden kaldırdım.

    ilk mesajdan, isterseniz indirip yükleyebilirsiniz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan2200 -- 12 Mart 2022; 14:26:44 >
  • hakan2200 kullanıcısına yanıt

    Merhaba; listenizi tv ye attım fakat sinyal bulunamadı.

    Anladığım kadarıyla siz şahsi tek çanak için ayarlama yapmışsınız.

    ben ise sitede multiswitch ile yayın alıyorum Diseq 1/A olarak. Bu şekilde kanalları otomatik taradığımda kanallar geliyor, görüntüleniyor fakat malumunuz liste çok karışık.


    Sizin listenizi kullanmak için uydu ayarını diseq olarak değiştirmem gerekiyor fakat nasıl yapacağımı bulamadım.

  • magistra86 kullanıcısına yanıt

    Yeni yazılımı yüklemeden önce, verdiğim linkten ayarlama yapılabiliyordu.

    https://www.sony.com.tr/electronics/support/articles/00115269?utm_campaign


    Bir arkadaş, fabrika ayarlarına dönüp listeyi kullanabildiğini söylemişti, isterseniz deneyebilirsiniz. (garanti olur diyemem- karar sizin.)

  • Bu kadar gerizekalı bu kadar aptal bu kadar embesil bi sistem olurmu ya. Kanal listesinde uydu ayarlarıda gömülü ve o ayarda diseq kapalı konumda, haliyle benim bunu diseqA yapmam lazım ama lanet olası şeyi bi türlü değiştiremiyorum ulan bu tvlerin kendi uyduları niye bu kadar aptalca ya ulan 50 liralık uydu alıcısının ayar şeklini yüklemek çokmu zor. yeter ya her kanal listesinde bu çileyi çekiyorum.

  • magistra86 kullanıcısına yanıt

    Buldum aptal şeyi. Ayarlar > TV izleme > Kanallar > Kanal Ayarı > Dijital Kurulum - Uydu ayarı - Dijital uydu ayarlama- (evet)- sonraki -normal tarama - diğer - uydu1 yazılı yere gel ona tıkla açılan yerde Tarama Tipini "ağ tarama" seç, aşağıda lnb yapılandırmasına gel açılan ekranda diseq ayarını seç, geri gel tekrar geri gel ve "başla" seçeneğine tıkla, bu esnada ufak bir tarama yapıp yeni kanal bulunamadı uyarısı verecek "iptal" diyik kapatın artık kanallar açılmış olacak.


    Bu kadar gerizekalı mal bi sistem işte.

  • Kanal Listesi için çok teşekkürler, emeğinize sağlık.


    https://www.inattv35.xyz/ >>> Buradan İnat Box uygulamasını TV'inize indirip kurabilir ve maç yayınları, son çıkan dizi ve filmleri rahatlıkla izleyebilirsiniz. Bir çok uygulama denedim fakat bu çok başarılı. Tavsiye ederim dostlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BluePrint -- 19 Mart 2022; 16:27:19 >
  • Bien sport haber ve Uçankuş tv yeni frekansları listeye eklendi.

    Güncel liste ilk mesajda.

  • eimen97 E kullanıcısına yanıt
    Hocam sorunu çözebildiniz mi? Aynı sorunu bende yaşıyorum.
  • aceroguzhan A kullanıcısına yanıt
    Hocam selamlar, çözebildim. Maalesef fabrika ayarına dönmek gerekiyor. Benim merkezi sistem uydu yayını, eğer sizin de öyle ise yapmanız gerekenler aşağıda:

    Bu arada aldığınız liste sizin uydu sistemi ile uyumlu değilse maalesef kanallar çekmemeye başlıyor. İlk başta çıkıyor sonra kayboluyor. Ben aşağıda yer alan adımları yapıp sonra o liste üzerinden düzenleme yaptım.

    Kurulum sırasında girmediyseniz, ayarlar>kanallar & girişler>kanallar>kanal ayarı>otomatik ayar adımlarına gidin.

    Sonrasında genel uydu da ayarla yı seçin. Uydu anten ayarları için: DiSEqC i seçin, hem main hem sub tuner için hayır ı seçin, uydu anteni LNB si bağlı için 1 i seçin. Ön ayarlar kullanılarak tarama yapılsın mı kısmında hayır ı seçin, lnb ayarlarınızı değiştirin dendiğinde sonrakini seçin, gelen ekranda Tarama tipini Ağ tarama olarak seçin, transponder frekansını 12380, sembol hızını 27500 yapın. Polarizasyon dikey ve sağ olacak. Bunları seçtiğinizde sinyal kalitesi ve seviyesi çubuklarının arttığını göteceksiniz. Sonrakini seçerek aramayı başlatın.




  • Aramayı manuel olarak yaptım. Kanalları da USB diske atıp, bilgisayarda düzenledim. Daha sonra tekrar televizyona aktardım. Şu an için kanal problemi çözüldü. Fakat anlamadığım bir şey var kanalların hepsi gösteriyor, ama bir süre sonra Netflix gibi bir uygulamadan tekrar televizyona döndüğümde kanalların hiçbiri çekmiyor. Kumandadaki güç düğmesine basılı tutup cihazı yeniden başlattığımda ise tekrar kanallar geliyor.
  • biraz uğraştırıyor

  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.