Şimdi Ara

SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.732
Cevap
147
Favori
311.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • i_brahi_m İ kullanıcısına yanıt

    Sağolun. İnşallah

  • SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU)



    SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU)


    Merhaba arkadaşlar 30.11 günü kurulum gerçekleşti problem yoktu eğrilik vs. ancak(dün) 04.12 tarihinde cihazı kapattığımda (max 2 saat açık kaldı) fotoğraf ve video da görüldüğü gibi bir kırmızı yanıp sönen pixel ile karşılaştım izlerken hiç bir sorun yok fakat cihazı kapattığımda böyle anormal bir durum oluştu 5 dk içerisinde kayboluyor. Yarın teknik servis gelecek bakalım ne diyecek merak ediyorum.





  • wanted13 W kullanıcısına yanıt

    Geçmiş olsun. 5 dk sonra düzgün çalışıyor mu yani onu anlayamadım?

  • @E_81 şu an bi sorun yok ama bu kadar para verince insan endişeleniyor 😅 daha bir hafta dolmadan böyle olduysa dedim..hocam kapandıktan sonra cihaz 5 dk böyle kırmızı pixel yanıp sönüyor sonra kayboluyor, zaten şu an tv açıkken bi sorun yok yarın gelecekler bakalım ne sorun.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wanted13 -- 5 Aralık 2022; 17:5:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük ihtimal yazılımsal bir problem gibi görünüyor. İnsanın canı sıkılır tabi bi ton para saydık bu tv ye.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar,

    samsun s95b Tv de harici harddisk takarak film izlemek istedim diskteki 1080p,bluray remux filmlerde sorun olmadı ancak 4K birkaçtane film vardı bu filmleri tv görmedi.samsung 4K filmleri görmüyormu yoksa başka bir video oynatıcımı kurmalıyım

  • selamlar. standart mkv mp4 h265 h264 kodekler ile sorunsuz çalıştı. Sizin 4k lar desteklenmeyen bir format olabilir. Bir infosuna bakın. Ben de merak edip atmos vb ile test ettim bir sıkıntı olmadı kendi oynatıcısı ile.

  • ercu7172 E kullanıcısına yanıt

    Harici disk ile denemedim ama telefonla çektiğim 4K videoları sıkıntısız oynatıyor.

  • ercu7172 E kullanıcısına yanıt

    hocam 70*80mbs lik 4k ları bile oynatıyor bu tv ler sorunsuz formatta yada filmde sorun vardır...

  • ercu7172 E kullanıcısına yanıt

    Hocam bende 4k remux filmler var açmadığı olmadı daha sadece samsungtan kaynaklı dts sesleri oynatmıyor hardisk 5tb boyutunda 90 gb lik remux filmleri bekleme yapmadan anında aciyor ben dts ses olayınada sony marka ubpx700 4k bluray player alarak çözüm buldum harddiski ona bagliyorum yada 4k bluray cd oynatiyorum gercekten üst düzey performans veriyor tv


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun soluklu kullanımda durumu ne olur, ne derece dayanıklı, ne kadar süre götürür elbette bilemiyorum ama onun harici gözün gördüğünü konuşacaksak, bükülse dahi şu an Lg-Samsung oled arasında kalsam, oled alacak olsam hiç düşünmeden S95B alırım. Aynı zamanda C1 kullanıcısı olarak söylüyorum bunu. İnanılmaz bir renk, parlaklık ve derinlik farkı var. Burdan Lg kötü anlamı çıkmasın, muazzam tv o da. Sadece bu daha iyi onu vurgulamak istiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sky__walker kullanıcısına yanıt
    Canlı izleyince qn90b den vazgecirdi beni de :) umarım memnuniyetimiz çok uzun sürer 🙏🏻

    65S95 kurulumu yapıldı benim de. Ilginç şekilde yetkili servis görevlileri tv yi ilk defa kurduklarını söylediler😅 şaka sandım ama değilmiş. Hatta ürünün eğitimini dahi almamışlar. Öyle ki birkaç sene önce çıkan bir ürünün dahi eğitimini almamislar henüz. Çok şaşırdım, mağduriyetlerde bunun da etkisi var sanırım.

    Neyse ki aşırı pimpirikli olduğumu görünce çok hassasiyet gösterdiler sagolsunlar ve eğiklik olmadan duvara asmayı başardık 😄

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • techworm T kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun hocam, asıl yükü alt ortadan tutarak aldıkları zaman çok sorun olmuyor. Bize gelen servis 5-6 tane kurmuş bu modelden ama yine de söylemesem

    çok umursamayacaklardı gibi. 55"den sonra kutuları alttan çıkarıyoruz dedi. QN90B de klasmanında çok iyi cihaz ama bu bir başka.

  • Vain kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler 🙏🏻 hepimiz mutlu oluruz umarım tvlerimizle



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techworm -- 6 Aralık 2022; 23:56:5 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kutudan çıktığında cihazda var olan 2 tane ölü pikseli tutanak tutturmuştum, az önce aradılar ve diyorlar ki 2 tane ölü piksel arıza sayılmaz cihazınız değişmeyecek.

    Yani illa yasal yollarla falan uğraştıracaklar, cihazın kutudan çıktığındaki kusurunu kabul etmiyorlar. Sizce ne yapmalıyım, 10-15cm şeklinde dibine girmedikçe görünmüyorlar.

    Uğraşmaya değmez diyip kabul mu etmeli yoksa yasal yollara mı başvurmalı?

  • Vain kullanıcısına yanıt

    Yani ben eğrilik meselesi için uğraşıyorum şu an. Ki ölü piksel gibi bir şey olacak ve kabul etmeyecekler hiç yanlarına bırakmam sonuna kadar uğraşırım. Ne demek ölü pikseli kabul etmemek ya bu samsung iyice şımardı. Uğraşın arkadaşlar böyle sineye çektikçe bunlar da tepemize çıkıyorlar. Ben bu eğrilik meselesi yüzünden samsungu dava ettim. Ondan öncesinde de yine sosyal medya, şikayet var gibi sitelerde de reklam ettim.


    Artık bundan sonra kendileri bilir.

  • E_81 kullanıcısına yanıt

    Şikayetvara yazmakla başlayacağım hocam, pek yanlarına bırakasım yok açıkcası. Sonradan çıkan birşey değil ki 2 taneyi beğenmesin.

    Bana da çok saçma geldi, 7 taneye kadar arıza değil diyor. Ama bariz kusur yani, kutuyu açtın içinden öyle çıktı arıza yok birşey yok.

  • Yok 3 mm ye kadar olan eğilmeler normal, yok 2 tane ölü piksel bir şey değil. Böyle saçmalık mı olur ya. Valla oturduğum yerde sinir harbi yaşıyorum bunların bu vurdum duymazlıklarına, umursamazlıklarına şahit oldukça.

  • Vain kullanıcısına yanıt

    Aynen oradan başlayın. Orada da değişim yapılmazsa tüketici mahkemesine gideceğinizi de belirtin. Biraz tutuşsunlar bu ne rahatlık ya




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E_81 -- 7 Aralık 2022; 11:0:40 >
  • ZvAnA kullanıcısına yanıt

    Merhaba bana sadece ölü pixel testi yaptılar. Diğerlerini nasıl yapabilirim? Daha doğrusu youtube yazınca çıcaktır da problem olduğunu nasıl anlayabilirim?

  • 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.