Şimdi Ara

SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) (179. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.719
Cevap
229
Favori
474.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    45 tl alın hocam nakit sorun değil ise, emsalı şuan 65S90C fiyatı ortada zaten

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • E_81 kullanıcısına yanıt

evet aynen öyle söylüyor 10 sene sonrada hukuki sorumluluğun kalmadığı bilgisini paylaşıyor…

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ridvan1903 kullanıcısına yanıt

90c muadili değil hocam görüntü olarak s95b de active hdr yok

• RNNN kullanıcısına yanıt
    QD OLED tipi panelden kasıt hocam ondan dedim

sadece panelle olmuyor o işler ne yazık ki :)

birde hocam 10 yıllık tv de işlemci gpu vs kombinasyonu ne kadar güçlü olacakta 10 sene sonra hala yeterli olabilecek? bildiğiniz öyle bir marka varmı 10 sene sonrada destek veren?

45tl verip te Qd oled panel harici alacağı Hiç bir oled bu kadar keyifli gelmez 45bin tl ve 65 inç, ondan diyorum hocam :) tvler aynı tip yan yana izlemeye başlayınca active unutur insan :)

Ben tv yi 10 sene kullandığımı söyledim ama bu bahsettiğimiz desteği 6 bilemedin 7 sene sonunda vermeyi bıraktı. 6-7 sene sonunda youtube desteğini kaldırmak nasıl bir mantıktır. Bu aldığım S95B de de aynısını yaşayacağız tabi öncesinde tv de burn in vs olmazsa.

normal hocam 6-7 sene bile bence çok iyi bi süre 10 yıllık donanımla bahsettiğiniz işler zaten olmaz diğer markalardada durum farklı değil zaten…

ona bişey diyemem ama aradaki fark bahsettiğiniz gibi görülmeyecek unutulacak bi fark değil yinede o fiyata alınabilir ama beklentisi olan performans arayan adamın aklı c de kalır ben alacak olsam mesela kendime s95b almam bu saatten sonra

65S90C 73 bin tl hocam keşke uyguna olsada bende alsaydım, 65S95B kullanıyorum şuan bana 65KS9500 sonra çiçek gibi geldi :)

• Garanti den dolayı vaz geçtim arkadaşlar, 1 sene normal 1 senede gulf sigorta var hiçbir faydası yok panel sorunlu olduğu için tırstım açıkçası

• aklı olan kendini riske sokmaz en ufak bir arızada benim gibi aylarca sürünürsünüz ben kendimde savaşacak gücüm olduğum için bu derece başarı elde edebiliyorum ama 7/24 uğraşmak zorundasınız hakkınızı almak için savaşmak zorundasınız uzun lafın kısası para verip rezil olma ihtimali %85 şimdiki aklım olsa bırak Samsung TV'yi almayı uzağından bile geçmezdim televizyon güzel ama satış sonrası hizmet sıfır yakında inşallah başınıza gelmez gelirse bana hak verirsiniz

• yeni update gelmis q serisi yazilim günceleme de neler var bilginiz var mi

• Çok gemiş olsun umarım en kısa zamanda dilediğiniz sonuca ulaşırsınız

• 45 bin tl kapalı kutu ise aslında alına bilirdi ama resmi 1 yıl kalması iyi olmamış garanti, hayırlısı olsun inşallah

• okimos kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim...

• Herkese merhabalar,

samsung 77 inch 90c modeli 101 bin TL'ye alınır mı yada beklersem fiyatlar daha mı düşer ya da kampanya falan olurmu. Birde varsa bu tv yi kullanan arkadaşlar nasıl memnunlarmı. 95c modeli ile aralarında çok fark varmıdır. Bunlar hakkında varsa bilgi verebilecek arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederim.

• S90C kullanıyorum 2,5 aydır.Tv’ye hiç güncelleme gelmedi.İlk defa Tizen kullanıyorum, normal midir?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.