Şimdi Ara

SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) (164. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.586
Cevap
228
Favori
466.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1420,1430,1448.1 bunlarda parlaklık düştü1420 öncesindeki firmwareler daha parlak

1504 renkler daha doğal oldurenk tonları daha gerçekçi ve canlı olduimkan olsa 14 öncesine dönerdim14 versiyon öncesinde olsam asla güncellemezdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Koreliler’e güven olmuyor hayatımda bir kez oda samsung evo 980 pro ssd aldım onda bile sorun olduğu ortaya çıktı.

Koreliler kalite politikalarını bence gözden geçirmeliler Galaxy fold5 almak istiyorum.Sırf bu sebeple bir ikilemdeyim.

• 58 bine 65" s95b halen alınır mı arkadaşlar? 95c'nin yaklaşık rakamlara düşmesi söz konusu olabilir mi?

• 18yusuf 1 kullanıcısına yanıt

Bozulmadığı sürece 2022'nin en iyi görüntü veren televizyonu ama en ufak bir arızada perişan olursun benim gibi c modelinin fiyatının düşmesini en az 1-1,5 sene var

Alınır şu piyasada. S90c veya s95c o paralara düşmez artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bir de garanti ürünün teslim edildiği tarihten itibaren mi başlıyor yoksa servisin gelip kurulum yaptığı tarihten mi başlıyor? Evkur'dan alacağım muhtemelen

Fatura tarih ile başlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: joven

Bu Koreliler’e güven olmuyor hayatımda bir kez oda samsung evo 980 pro ssd aldım onda bile sorun olduğu ortaya çıktı.

Koreliler kalite politikalarını bence gözden geçirmeliler Galaxy fold5 almak istiyorum.Sırf bu sebeple bir ikilemdeyim.

Nasıl olur ya piyasanın en iyi ssd diski değil mi ben de alacaktım bak içime kurt düşürdün

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sadays S kullanıcısına yanıt

Üstat sorun hakkında reddit bahsi geçmişti.

reddit
    From the buildapc community on Reddit: FYI: Samsung Issues Fix for Dying 980 Pro SSDs
    https://www.reddit.com/r/buildapc/comments/10qcug8/fyi_samsung_issues_fix_for_dying_980_pro_ssds
  • İyi Allahtan firmware güncelleme ile çözmüşler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Bu fiyat skalasında alabileceğiniz daha iyi bir TV yok hocam. Ama TV’nin kurulum sürecinden tutun da, olabilecek bir aksaklık sonrası yaşatılan mağduriyete, garanti sürecindeki problemlere baktığımızda maalesef benim Samsung tercih etmeme nedenim bunlar. Tavsiyem benzer fiyat skalasında bulması zor da olsa LG G2 ve C2’ye de şans vermeniz. Panel olarak, en azından kurulum sürecinde problem çıkarmayan, görüntü kalitesi ve yenilik olarak da S95B’den geri kalmayan TV’ler. Siz araştırmalarınızı yapın, sorunuz olursa herkes yine yardımcı olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAVIAR -- 31 Temmuz 2023; 16:33:39 >
  • SAMSUNG QE 65Q80C 65inc 163 cm 4K UHD Smart QLED TV,Uydu Alıcılı

SAMSUNG QE 65Q60C 65inc 163 cm 4K UHD Smart QLED TV,Uydu Alıcılı

Bu iki model hakkında yorum alabilir miyim.

Bir de bunlar yanlamasına uzunluğu 140 cm olan duvara sığar mı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 31 Temmuz 2023; 11:21:30 >
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Hocam slm enine 145 cm geliyor.
    q80 modeli 120 hz fald panel 40 watt ses
    q60 modeli 60 hz edge led panel 20 watt ses

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • popturceyn P kullanıcısına yanıt

60'' model TV'ler kaç cm oluyor. 60'' öneri alayım o zaman.

• 1 gram aklı olan samsungdan uzak durur 7 temmuzdan beri beni kanser ettiler vebugün değişim için red verdiler

• mecbur duvarı kıracaksın 

• sadays S kullanıcısına yanıt

Duvarı kırmama gerek yok. İstersek dolabın yerini değiştirebiliriz ama değiştirmek istemediğimiz için 145 cm alana göre TV boyutunu istiyor annem.

• Yalnız burası oled konusu lütfen qled ile ilgili paylaşımları qled konusunda yapalım.

• Noctivagant kullanıcısına yanıt

oledler çerçevesiz ya ölçtürüyüorum senin için arkadaşa dur bakalım 140 cm filansa kurtarır 58"ler ve 60"ler ara ksim paneller gerçi annene alıyorsan tv ilzenecektir hepi topu ne olacak ki

• 
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.