Şimdi Ara

SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) (163. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.530
Cevap
227
Favori
464.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben güncelleme alabilecek siteleri modem üzerinden erişimi engelledim. Tv internete bağlı ama güncelleme almıyor. Komple internet erişimini engellemek yerine sizde bunu yapabilirsiniz. Aksi taktirde Netflix, youtube, spotfy vs bu uygulamaları da kullanamazsınız.

• araştırdım zaten, konu hakkında bilgi sahibiyim. s95b'yi dikkate alarak bir yorum yapmadım.

güncellemeleri de kapatmayacağım, kapatılmasını da doğru bulmuyorum. teşekkürler tavsiye için.

• E_81 kullanıcısına yanıt

Geçti Bolu pazarı derler ya o güncellemeleri alalı çok oldu b modelinde 10 11 ve 12'de güncellemelerinde parlaklık muhteşemdi 13 14 ve 15'te bunu 1000 nite düşürdüler muhtemelen c modelinde de aynı şeyi yapacaklar Bir iki güncellemede çok güzel olacak sonraki güncelleme de düşürecekler 2024 modeli için resmen kalpazanlık gibi bir şey bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buna pazarlama stratejisi deniliyor. Aynısını cep telefonlarına ve tabletlere de yapıyorlar. Güncellemeleri gönderip gönderip artık kullanılamaz hale getiriyorlar. Sonra ne olacak kullanamadığın cihazı atıp gidip yenisini alacaksın.

Evet orada hem fikiriz ancak Samsung bunu en alenen ve en alçakça yapan tv firması Amerika'daki uzman kullanıcıları takip ediyorum resmen 7/24 küfür ediyorlar Samsung'a.

• Amerika'dakilerle aynı duyguları besliyorum. Şu Sony bir tık daha ucuz olaydı yemin ediyorum Samsung'un önünden geçmezdim.

• Amerika'dakilerle Ben de aynı duyguları içerisindeyim ancak Amerika'da 2.500 3000 dolar arası OLED 65a95k burada 80 90 100 bin TL arasılanet olsun böyle egonomiye

• amerika da sony panasonic gibi markalar satilirken.bizde dandik koreliler onlardan pahali satiliyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • popturceyn P kullanıcısına yanıt

Suç bizde ürünlerin bu kadar pahalı olmasını hiçbir ses çıkarmadığımız için ekonomimizin iyisinden anlamayan yöneticiler Ben ekonomistim diyerek dolar 26 liraya çıkarırsa ve kendimiz berbat korelilerden bile daha iyi bir teknolojiye sahip olamadığımız için Amerika Kore Taylan ile bizden daha refah seviyesi yüksek bir şekilde yaşıyor yani uzun lafın kısası şu an ne yaşıyorsak hak ediyoruz sessizliğimizden karşı çıkmadığımızdan boyun eğdiğimizde eğer Amerika'da 100.000 dolara televizyon satılsa her türlü hukuki girişime başvururlar adamlar bin dolar 2000 dolarlık televizyondan yemek yapıp bulaşık yıkamasını bekliyorlar yani birebir düşünürsek bin lira 2.000 TL

• değişim ürünüm bugün sorunsuz teslim edildi ve kurulum yapıldı. samsung türkiye 1 ay kadar uğraştırdı ama netice aldım. konuya kalabalık etmemesi adına diğer mesajları siliyor ve özet geçiyorum

2 aylık 55s95b cihazım bir ay kadar önce kapandı ve açılmadı stanby ışığı bile yanmıyordu. onarım öneren samsung uzun uğraşlar sonucu değişime ikna oldu ve değişim cihazı olarak 65s95c gönderdiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ondiler -- 27 Temmuz 2023; 12:22:11 >
  • ondiler O kullanıcısına yanıt

55 inç yerine 65 inç göndermeleri çok tuhaf güle güle izleyinkronik anakart arızası bendede oldu 7 temmuzda 18 temmuzda yenisi geldi onuda beceriksiz servis darbeyle ölü pikselledi dün başka servis talep etti 1-2 ölü piksel için değişim olmaz desede direttim bakalım ne olacak :(

Hayırlı olsun. Sizin adınıza sevindim. Yalnız Türkiye'ye hiç 55s95c gelmedi diye biliyorum. Hala da gelecek diye bekliyoruz ki artık sanmıyorum gelmesini.

İyi de bir önceki mesajınızda 55S90C yerine 65S95C verdiklerini söylemiştiniz. Baktım ama mesajı silmişsiniz. Aynı seride 65 inç vermişler bu çok anormal bir durum değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E_81 -- 27 Temmuz 2023; 9:8:46 >

Haklısınız son mesaja yanlış yazmışım bozulan ürün 55s95b idi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ondiler -- 27 Temmuz 2023; 12:22:26 >
  • Bana da keşke S95B yerine S95C verseler
    Şuan ölü pikseller sebebiyle servis sürecinde...

• Ellerinde 55 inç ürün olmadığındadır sanıyorum. Getiren lojistikti arkadaşlar birkaç gündür sürekli s95b alıp yerine cihaz verdiklerini söylediler

Benim b modeli cihaz 7 temmuz'da anakart arızası verdi 18 temmuz'da yine b cihazı geldi ama Kur'an teknik servis beceriksiz olduğu için panele tornavida düşürdü ölü piksel oluştu dün farklı bir teknik servis talep ettim değişim istiyorum dedim pikselleri ölçtüler kayıt altına alınmış ama genel müdürlük değişimi onaylıyormuş her türlü bastıracağım ama ağzımla bana c modeli verin diyemem sanırım inşallah bana da c modeli verirler

• 15.03 yazılımı ile ne gibi yenilik geldi acaba? Benim TV henüz 14.0 da

S95b yerine sony de ne almak istersin hocam A95K zaten yalan millet 35 bine 65S95B alırken 70bin tl de 65A95K yan yana mediamarkt te izlemiştim.

• 
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.