Şimdi Ara

SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5.634
Cevap
145
Favori
304.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • E_81 kullanıcısına yanıt

    Sıradan bir mikrofiber temizlik bezi miydi yoksa daha ince dokulu gözlük bezi gibi olanlardan mı?

    Ev temizliğinde kullanılan tipte mikrofiber bezler çizebiliyor çünkü.

  • korcin K kullanıcısına yanıt

    Yok sıradan mikrofiber bezlerden değildi. Nasıl tarif edeyim genelde araç yıkama yapanların cam silerken kullandıkları daha sert yapıda bir mikrofiber bezdi. Fotoğrafını bulursam paylaşacağım.

  • E_81 kullanıcısına yanıt
    Teşhirdeki tv 100lerce kez silindiği için o kaplama kalmamıştır zaten. Bezle vs ilgili değil yani.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • korcin K kullanıcısına yanıt

    Bakın bu yapıda güderi diye geçiyor. Hatta Rossmandan buna benzer güderi bir bez aldım 50x70 ebadında eve geldim aynı bölgeyi tekrar sildim ama bir şey değişmedi. Belki tv de farklı bir bölgeyi silsem iş görürdü ama cesaret edemedim tabi. Şimdi kaplaması gitmiş lekeli alanımız varken risk almayayım dedim.


    https://fsmauto.com/urun/guderi-bez//


    SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU)
    SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU)www.rossmann.com.tr
    Asterion Güderi Oto Kurulama Bezi 1 adet
    https://www.rossmann.com.tr/asterion-guderi-oto-kurulama-bezi-1-adet-p-st20060106



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E_81 -- 16 Ocak 2023; 15:53:1 >
  • QRX kullanıcısına yanıt

    Bu da mantıklı tabi ama. Tv kapalı iken o morumsu ekran hala vardı teşhirdekinde. Varsa beylikdüzü taraflarında Marmara parka yakın olan gidip bakabilir.

  • Alister Vale kullanıcısına yanıt

    Gradient şerit ledi hangi ölçüde aldınız. Ben 65" tv için 65" olanını aldım ama tv nin iki kısa ve bir uzun kenarını toplayınca 300 cm gibi bir ölçüye geliyor. 65" inç tv ye uygun olan şerit led ise 250 cm acaba 75" için olanını mı almak daha mantıklı?

  • E_81 kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun hocam size de, iletişimde kalalım o zaman kurulum sırasında, ekstra bilgi edinirseniz haber verebilirseniz sevinirim.

  • E_81 kullanıcısına yanıt

    65 olanını aldım, en dış çerveveden ölçmeyin hocam merkeze biraz yakından geçirirseniz yeter, o kadar büyük almanıza gerek yok

  • Alister Vale kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim. Tabi ki hatta takibe alıyorum direk. Ben ampulleri ambians için kullanmaya başladım. Spotify ile de sync edebiliyorum. Yani çalan şarkının ritmine göre ışıklarda renk değiştirip kısılıyor. TV ye uygulamada gelirse çok güzel olur.

  • Alister Vale kullanıcısına yanıt

    Evet mecbur öyle olacak ama bilemedim acaba 75" ile değiştirsem mi diye düşünüyorum. Birde benim tv üniteye neredeyse sıfıra sıfır özellikle üstten. Orada bir hüzme kaybına uğrayacağım zaten.

  • Bende Tv ile ilgili çok kararsız kalmıştım, pazar günü showrooma gittim satış müdürü arkadaşın televizyona yapmadığı kalmadı ne eğildi ne büküldü. Sonra itinayla panelin her yerini elledim, parmakladım hafif nemli sıradan bir mikrofiber bezle sildi ki teşhirdeki televizyonların hepsini aynı bezle siliyorlarmış, iz miz kalmadı, renk değişikliği olmadı. Velhasıl ürünü iptal etmedim, bu gün teslim edip kurulumu yaptılar. Dikkatlice inceledim eğrilik yok, ölü piksel yok. İlk izlenimim çok olumlu, netlik, renkler gayet iyi. Salondaki televizyonum LG 75 inch 916PA mini ledli, iyi bir televizyon ama aralarında çok ciddi kalite farkı var görüntü açısından. Mini led teknolojisi henüz oled ayarında değil kanaatindeyim. Uzun dönem tecrübemi bilahare paylaşırım. İyi forumlar.

  • drgokhancelikkol D kullanıcısına yanıt

    Adınıza sevindim. Hayırlı olsun. Bu katman bizde niye gitti mavi bir leke kaldı ben bunu anlayamadım hala. Acaba katman gitmedi de lekeyi yada parmak izini yaymış mı olduk ekrana çözemedim ben bu işi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kurulum gerceklestirildi. Su an icin herhangi bir problem gozukmuyor eğilme vb.


    Yetkili arkadaşlar sayet bir eğilme / yamukluk tespit ederseniz bizimle iletisime gecin zaten değişime girer demis.


    Bu arada ekran temizligi olarak resimdeki kopugu onermisler fakat su an icin satin almadik.


    Bir sure nefes ve gozluk beziyle temizliğini yapmayi planliyoruz.



    SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU)
  • E_81 kullanıcısına yanıt

    Çok teşekkür ederim. Showroomda bize yardımcı olan arkadaş, Tv nin 4, 5 aydır teşhirde olduğunu hergün nemli microfiberle silindiğini ifade etti. İstersek köpük de kullanabileceğimizi söyledi, köpükle de sildi o şekilde de iz kalmadı, renk değişimi olmadı. Bir ihtimal hergün silindiği için bahsedilen tabaka kaybolmuştur ama ekran gayet homojen, lekesiz ve mor gözüküyordu

  • drgokhancelikkol D kullanıcısına yanıt

    Bence bizdeki lekeler katman silinmesinden dolayı değil. İyi silemiyoruz ekrana zarar gelir korkusuyla. Eve geçince bende izopropil ile bi deneyeceğim inşallah daha fazla zarar vermem. Gerçi o köpüklerinde formulünde ne olduğunu bilmiyoruz belki onlarda alkol bazlıdır.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E_81 kullanıcısına yanıt

    hocam yazmayayım diyorum ama içimde el vermiyor yapmayın gözlük bezi harici çok çok hafif nemli olacak şekilde silin onun dışında alkol losyon mikrofiber bez vs hiçbirşey kullanmayın tv den çıkmadımı gözlük bezi sizde? o mavilik zaten yanlış silindiği için oluştu yine aynı durumu yaşamayın...

  • drgokhancelikkol D kullanıcısına yanıt

    hocam 5 ay teşhirde mikrofiber bezle losyonla hergün silinen tv de ne katman kalır ne başka birşey :)

  • E_81 kullanıcısına yanıt
    İzopropil ile temizlemeyi kim öneriyor? Ben aşağıda paylaştığım bez ile, sadece nefes buharı yoluyla nemlendirerek silme tarafındayım. Genelde öneriler de bu şekilde tv panellerini. Bez mikrofiber bir bez, gözlük bezlerinin büyüğü gibi düşünebilirsiniz. Ben aldım, deneme fırsatım olmadı ama kaliteli duruyor.

    https://www.hepsiburada.com/viscomop-mikrofiber-cam-bezi-3l-paket-4040-cm-p-HBV000013B2G3?magaza=Toptan+Gelsin&url_src=and-product-detail

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ibiza123 kullanıcısına yanıt

    hocam bunlarda çizme çizer kaliteli gözlük bezlerinin büyükleri var tv için amazonda falan vardır onlar haricinde hiçbir ürün kullanmayın derim

  • 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.