Şimdi Ara

SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) (101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.786
Cevap
149
Favori
313.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • popturceyn P kullanıcısına yanıt

    Vakit ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkür ederim, benim merak ettiğim. Bayii tarafından sağlam yollanmışsa ve kurulum sorunsuz yapılmışsa ileriki dönemde kendi kendine bu tür eğilme bükülme sorunları yaşanıyor mu? Diğer durumlarda zaten ürünü teslim almam yada iade ederim. İyi pazarlar...

  • aliveli90 kullanıcısına yanıt

    Ne sorunlu bir tv bu ya. Ekrana hiç bir şekilde dokunulmaması gerekiyor yani yok eğilecek yok parmak izi olacak yok bilmem ne. Ben en iyisi yaptırdığım pleksiyi sürekli tv önüne koyayım. Misafir geldiği zaman koyarım diye yaptırmıştım ama böyle olmayacak. Bu mahkeme de lehime sonuçlanırsa direk para iadesi isteyip yeni çıkan S95C den almak en mantıklısı




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E_81 -- 15 Ocak 2023; 12:12:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne nefes buharı ne gözlük camı bezi ne yaparsanız yapın o katman bir daha geri gelmiyor. Demin ekranı yakından inceleyeyim dedim bir şeyler sıçramış çok belli belirsiz. Gözlük camı bezi ve nefes buharı ile temizleyeyim dedim aynı sorun bende de oldu o bilmem ne yaptığımın katmanı silindi mavi turkuaz bir iz kaldı.
    SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E_81 -- 15 Ocak 2023; 13:9:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Philips hue uygulaması yok halen daha değil mi TR mağazada? Tv nin internet bağlantısını modem üzerinden kestiğim için göremiyorum. Açmakta istemiyorum, update e başlar kendi kendine diye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese gunaydin.


    Horoz lojistik ile dagitima cikmis S95'i bu ekran egilme/bukulme endisesinden dolayi daha teslim edilmeden iptal etmek uzereyim.


    Bu konuda oldukca sabikali bir urunmus anlasilan. Baska bir tv ile devam edecegim gibi

  • Kadir Kerim Değirmenci K kullanıcısına yanıt

    Eğer acil olarak tv ye ihtiyacınız yoksa S95C'yi bekleyin derim.

  • sky__walker kullanıcısına yanıt

    Geçen hafta baktığımda yoktu. Bende ürünleri aldım uygulamanın gelmesini bekliyorum. Bakalım Türkiye fiyatı ne kadar olacak.

  • E_81 kullanıcısına yanıt

    Tv dagitima cikmisti zaten. Ben henuz eve ulasmadan iptal etmek istedim ama Vatan online harici iade olmadigini soyledi. Herneyse ben de zaten nasil olsa servis gelecek bir sorun olursa rapor ettirir iade ederim diye dusundum. S95B'yi eve teslim ettiler an itibariyle.


    Eger servis geldiginde herhangi bir hata veya ariza varsa raporunu tutturup haklarimi arayacagim.


    Pisman olmam insallah, Philips OLED 907 alacakken bu tv'ye dondum cunku.

  • Kadir Kerim Değirmenci K kullanıcısına yanıt

    Tv ebadınız 55 ise kurulumda bir sıkıntı olacağını sanmam. Genelde 65 lerde eğilme bükülme durumları oluyor. O da tabi servisin bilinçli olmamasından kaynaklı. Görüntü kalitesi olarak pişman olacağınızı sanmıyorum sadece biraz özel ilgi gerekiyor S95B 'lere.

  • E_81 kullanıcısına yanıt

    65" aldim :D


    artik nasil tutuyorlarsa tutsunlar, eldiveni vereceğiz bol bol resim ve video çekeceğiz.


    65QN95B bulabilseydim hic bu toplara girmezdim zaten ama hic bir yerde yok.


    Bu arada kullanim saatini gosteren menuye nasil ulasabilirim, bilginiz var mi bu konuda?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kadir Kerim Değirmenci -- 16 Ocak 2023; 12:55:4 >
  • Dün benim televizyonu da kurdular 65'', hafif bir yamukluk var tabi ama bence o kadar takılacak bir durum değil, önden zaten hissetmiyorsunuz milimetrik olduğu için. Paracard ile birlikte 37.500 e almış oldum, bu fiyatlara da zaten bu panelde televizyon alamıyorsun. LG C2 bakıyorsun 50K, Sony bakıyorsun 60-70K.


    Biraz fiyat performans ürünü olarak bakıyorum. Philips hue leri de sipariş verdim bugün, onları da kurup hue sync app ile denemek istiyorum gelecek hafta

  • Alister Vale kullanıcısına yanıt

    Hayirli olsun. Benim de asagi yukari ayni fiyata denk geliyor.


    Acikcasi OLED'den once aklimda QN95B vardi ama hic bir yerde bulamadim o tv'yi.


    Sonrasinda Philips 65OLED907 dusunuyordum ben ama en son Samsung'da karar kildik.


    Insallah sorunsuz kullanim olur herkes acisindan.

  • Kadir Kerim Değirmenci K kullanıcısına yanıt

    Hocam QD-OLED panel var samsung'da Sony'nin QD-OLED serisi ile aynı. Philips için eğer 35-40 Arası bir fiyat olsa belki bende düşünebilirdim ambilight için, fakat biliyorsunuz artık samsung mağaza üzerinden hue sync app satın alabiliyorsunuz ve bu özelliği 4K 120Hz olarak kullanabiliyorsunuz. Aradaki fiyat farkıyla şu an çok daha geniş bir hue ekosistemi kurabilirsiniz meraklısı iseniz.

  • Kadir Kerim Değirmenci K kullanıcısına yanıt

    Kullanım saati menüsüne servis kurulumu yaptığında rica ederseniz onlar tuşlu kumanda ile girip bakıyorlar. Yani servis menüsüne girilmesi gerekiyor.

  • Alister Vale kullanıcısına yanıt

    Hue app henüz Türkiye uygulama mağazasında yok. Ancak ülke/region değişi yaparsanız geliyor ben ABD yapmıştım Hue app geldi ama bu sefer kullanabilmeniz için 129.90 dolar gibi bir ücret ödemeniz gerekiyor. Bakalım Türkiye mağazasına gelecek mi gelecekse fiyat ne olacak merak ediyorum.

  • E_81 kullanıcısına yanıt

    Evet hocam bilgim dahilinde, umarım bu hafta içerisinde yayınlanır ve yerel fiyatlandırma olur. 1500TL civarı bir fiyatı olsa güzel olurdu. Gradient şerit, 3 ampül ve 2 play ile giriş yapacağım. Eğer indirim dönemi yakalarsam 4 tane spot ve şerit ledleri eklemek istiyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alister Vale -- 16 Ocak 2023; 13:34:54 >
  • Kadir Kerim Değirmenci K kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun yeni televizyonunuz.

    S95B satışa çıktığında TR’de 4K modeller arasında en üst modelimiz o olacak, QN95B’nin yerini alacak, eldeki stoklar bittikten sonra QN95B devamı getirilmeyecek demişti Samsung satış ekibi. Öyle de yapmışlar.
    QN95C yada her ne olacaksa adı, getireceklermi bakalım.

    Bence şu ekran temizlenememe durumu da sevimsiz bir sorun, 5-6 yıldır da bu filtreyle üretiliyormuş üst segment samsung paneller. Buna nasıl çözüm sunmadıklarını da anlamıyorum.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Alister Vale kullanıcısına yanıt

    Keşke dediğiniz gibi 1500 civarı bir şey olsa. Bende 3 ampul bir gradient şerit aldım. Play alıp koyacak yerim yok maalesef tv tüm üniteyi kaplıyor. Zaten priz sıkıntısı çekiyorum koskoca salona 2 tane priz yeri bırakmış salak herifler onlarında arası 50 cm var yok. Sağda solda uzatma kablosu da görmek en sevmediğim şey. Şimdilik böyle başlayalım bakalım.

  • Bizide Avrupa'ya dahil edip 129.99 Eurodan fiyatlandırmasınlar da allah muhafaza.


    The Philips Hue Sync TV app is available from January 5, 2023, in the Samsung TV app store in Europe (Austria, Belgium, Denmark, Finland, France, Germany, Italy, the Netherlands, Norway, Portugal, Spain, Sweden, Switzerland, UK), the United States, Australia, New Zealand, Singapore and South Korea.

        Europe: EUR 129.99

        USA: USD 129.99

  • korcin K kullanıcısına yanıt

    Dün marmara park Samsung bayisine girdim. Teşhirde ki S95B yi nasıl temizlediklerini sordum. Satıcı bana direk mikrofiber bezle hiç nemlendirmeden siliyoruz dedi. Bir kaç yerinde parmak izleri vardı rica ettim bunları bir silebilir misiniz dedim. Önce tv yi kapattık bahsettiği bezle parmak izlerini sildi ve ekranın kaplamasında renk değişimi falan olmadı. Biz mi acaba yanlış yapıyoruz direk kuru temiz bir bezle mi silmek lazım.

  • 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.