Şimdi Ara

GÜNCELLEME- Eski araç Otoplus’a Satıldı, Crossland Alındı. - 2022 Opel Crossland 592.500 ₺ eder mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
3.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Lechpoznan93 L kullanıcısına yanıt

Crosslanddan niye memnun değil.is kadın dava filan ben de dayi kızına almak için test edecektim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakıt tipi ve sanzimani yazmamışsınız. Otomatik ise alınır. Geçen sene ekim-kasim dönemi dizel otomatik essential 237 lira idi metalik renk ile, vergi dilimi, doviz falan derken normaldir herhalde fiyatı da.

Yalnız piyasa konusunda biraz ağırdır, kısa sürede satma düşüncesi varsa alternatifleri degerlendirin

• Benzinli, otomatk hocam.

• Biz Martta Elegance modelini aldık. Essentia donanımı bilmiyorum ancak fiyatına göre bizim isteklerimiz karşılayan bir araç.

Yüksek olsun, otomatik cam tavan içi geniş olsun şehiriçi yormasın diye yola çıkınca Crossland bizi memnun etti/ediyor. Bir T-Roc değil tabi. Ama dediğim gibi parasına göre bence iyi araç.

Varsa sorunuz cevaplarım.

• Bugün yarından daha ucuz.

• Hocam kaporasını vermişsiniz, fiyatta anlaşmışsınız bence artık sizin nasibiniz. Ben beğeniyorum, param olsa alacağım araçlardan biri.. Sebebi;

Tam otomatik şanzımanı, turbolu ve mtvsi düşük motoru, yerden yüksekliği, Opel konforu , b segmenti olduğu için büyük şehirlerde park konusunda sağladığı avantaj bence artısı çok..

Haa ama kul yapımı makine neticede, 1 elin 5 parmağı da bir değil, o da biraz artık şansınıza, inancınız varsa kaderinize kısmetinize bağlı..

Bu araç 600.000tl tamam ama bizim paramızın değersizliğinden ötürü 600.000tl yoksa ötv ve kdv yi çıkartırsak 17.000 euroluk standart gündelik bir araç..

• Çok doğru söylediniz hocam, ayın 20’sinde fatura kesilecekmiş tabi o zamana kadar iner çıkar fiyat belli olmazmış, beklemedeyim, nasip olur veya olmaz bilemiyorum eğer 600.000 tl üstüne zam yerse maalesef zaten alamayacağım bütçemi zorlayarak bu seviyelere çıkmıştım. Alternatif Peugeot 2008 düşünüyordum ama o da aldı başını gitti, başlangıcı 700’e dayandı.

• al. yarın boş egea o para olunca iyi ki aldım dersin.

• 590.000 ₺ fiyat ile fatura kesildi, 1-2 güne ödeme yapıp almayı düşünüyorum.

• Lechpoznan93 L kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Bence doğru tercih yaptınız.
    1-1,5 ay önce arkadaşım aldı. 460 bin civarıydı. Muhtemelen Ağustos başı 700K civarı olacaktır.
    En azından paranız erimemiş olur.

• Çok çirkin tipsiz değmez alma

• bennett.antony B kullanıcısına yanıt

Bu çok göreceli bir kavram. Ben de şahsen şeklini çok beğenerek aldım.

• mpy kullanıcısına yanıt
    Genelde beğenilmiyor ama doğru hocam haklısın hayırlı olsun

• Etmez diyenlere o paraya sat havada kaparlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • otomatik B suv her türlü satılır para eder iyi yapmışsınız, hayırlı olsun.

• Oha 600 e bbsuv bende grandlqnd x zqnnettiydim crosslandmis çok minik la bu araç

• En iyisini yaptın hocam. Arkana bakma devam et. Hayırlı olsun

• Hayırlı olsun,tekerine taş değmesin.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.