Şimdi Ara

2022 F/P Otel Fırsatları (148. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.405
Cevap
166
Favori
394.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba.

3 gece için onca yolu tepmek yerine,
    Bütçenizi ufak bir miktar arttırarak;
    4 Gece 5 Gün Rubi Platinum Sign'i tercih edin.

Tesis 1 Ağustos itibariyle kapılarını açtı.
    Şu an içerideki tüm misafirlerimizden teşekkür mesajları alıyoruz.
    Bölgede tecrübeli ve donanımlı oldukları için yeni açılmanın handikaplarını hemen aşmışlar.

Tesis Rubi Platinum'un bir üst segmenti olarak yeni açıldı,
    A La Carte Herşey Dahil olarak hizmet veriyor.
    Her detayında premium konaklama deneyimini hissedebilir ve butik hizmet alırsınız.

Şu an bu fiyatlar ile faydalanan misafirler ilerleyen yıllarda bu tesisle ilgili güzel anılarını iç geçirerek anımsayacaklardır.
    DH Özel İndirimi ile birlikte;
    5 - 9 Eylül'de 22.275 TL şeklinde işleme alınabilir.
    (Sizinle birlikte tüm forumdaşlarımız bu fiyattan faydalanabilir)

Bu arada tesis bölgenin hem hava hem de deniz suyu sıcaklıkları bakımından en geç soğuyan ve en risksiz bölgesi olduğu için Eylül Ayı'nın ilerleyen periyotlarındaki fiyat kırılımlarından faydalanarak daha da uygun fiyatla erişebilirsiniz.

Ayrıca;

* Fiyatlara iptal güvencesi dahildir
    * Otele girişten 3 gün öncesine kadar koşulsuz iptal hakkınız mevcuttur.
    * %25 ön ödeme rezervasyon anında, kalan ödeme otele girişten 72 saat önce yapılabilir.
    * Tüm kredi kartlarına vade farksız 12 taksit uygulanabilir.
    * World karta 1000 TL'ye kadar wp hediye edilir.

Sevgiyle kalın.

Coşku Can Daşcı
    Diverso Tur Acente Müdürü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diverso -- 8 Ağustos 2022; 7:57:32 >

• ilkerbb İ kullanıcısına yanıt

2021 6 Kasım'da denize girdim. Gerçekten buz gibiydi, yarım saat zor durdum. Ama ben sıcak deniz severim genel olarak.

Deniz dışında hava gayet güzeldi. Gündüz güneş yakmaya devam ediyordu. Akşamlar bazen tişörtle durulabilecek kadar sıcaktı, bazen de üstüne bir hırka filan alman gerekiyordu.

Hotelde yerli popülasyonu azdı. Aktiviteler de tam açık değildi. Mesela aqua park kapalıydı. Havuzlarda soğuktu ayrıca.

Yeme-içme kısmı da kısıtlıydı, misafir az olduğu için.

Bulunduğum hotel Sherwood Dreams Resort'tu.

• zeki_gs Z kullanıcısına yanıt

gitme sakın

• ilkerbb İ kullanıcısına yanıt
    Şuan edremit tarafındayım.deniz buz.inaniyorum ki ekim kasimda Antalya denizi suan burda ki denizden sıcak olur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • can33tokat C kullanıcısına yanıt

Siz gitmişmiydiniz hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kirman Arycanda Delüxe bugün itibari ile giriş yaptım. Tatil sonunda buraya yorumlarımı yazarım. Görüşmek üzere.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • "granada luxury okurcalar" tavsiye ederim arkadaşlar 3 gece kaldım. Full dolu olmasına rağmen yemek,havuzlarda ve sahil yeterince geniş ve kullanisliydi.gunduz ve gece aktivitelerini çok beğendik.kumsalı ve otel manzarası gerçekten çok iyiydi.otel tasarımlarında çok beğendik. Olumsuz tarafları aqualari yenilemeleri gerekiyor diğer otellere göre sayısı az kalıyor. Sauna ve hamam kısmını beğenmedik (personeli sanki otelin personeli değilde sadece ucretle çalışan sadece yabancılara hizmet veren farklı bir sirket gibiydi)

• 27 temmuz 1 agustos crystal flora tatilimizi ve sonrasinda tekirovada baska bir tatilimizi tamamladik..diverso bry araciligiyla erken rezervasyon doneminde almistik memnun kaldik rahat zamanda ayrintili degrlendirme yaparim ins. Genel olarak ailecek memnun kaldik ama. Tşkler.

• Bu sene balıkesir erdek ocaklar tarafında tatil yapalım dedik fiyatlar uçtuğu için. Çok da memnun kaldık açıkçası. Genelde orta segment denilebilecek crystal waterworld,crystal sunset,aska lara,maxeria blue didyma gibi otellere gitmiştik daha önce. En fazla verdiğim ücret de 4 gece için 4500 civarıydı. O 4500 liralık otel bu sene cocuklardan biri 12 yasini gectigi için onu da yetişkin sayıp 25000 lira gibi fiyat çıkarınca gitmedik ki ben zaten bu saydığım otellerin hiçbirinin yemeklerinden 3-4 binken bile memnun değildim genelde aç kalırdım etler kalitesiz kullanılan yağ kalitesiz mide bozar vs. 2017 yılında 1900 liraya kaldığımız aska lara için orda yönetici olan bir arkadaşla görüştüm otel full arap dolu gibi yorumu görünce benim için otel tatili bitti dedim. İstanbul'a yakın olsun bütçe olarak yormasın vs derken bozcaada mı erdek mi diye düşünüp erdekte karar kıldık. Bozcaada için de pansiyonlara 2000 civarı günlük fiyat çekiyolar çok geldi. Şahser liva diye bir otel tuttum erdek ocaklarda. 2020de acilan bir otel sadece oda seklinde hizmet veriyor. Havuzu var denize sifir. Denizi cok hosumuza gitti sansimiza ruzgara denk gelsek de dalga yoktu. Otel odalari olarak 5 yildizli otellerle cok farki yok ve gecelik 850 lira. Yemek olarak erdek merkezde ve düzler taraflarında çok iyi kahvaltı ve yemek mekanları buldum. Özellikle erdek sahildeki tolga'nın mutfağının sandviçleri ve durak iskenderin döneri çok iyiydi. Kahvaltı olarak da Emrullah usta'nın yerinden çok memnun kaldık yanından plaja da inilebiliyor. Benim ozellikle yemek ve deniz konusunda en keyif aldigim tatil oldu.

• Concorde Otel (Lara) giden varmı? Tavsiye edermisiniz? Fiyatını hakkediyormu yoksa o paraya başka otelmi tavsiye edersiniz?

• Merhaba , 5-8 ağustos arası Didim’de Aquasis deluxe resort tercihi yaptık 3 aile. 13200 TL ödedik aile başı. Otel tam anlamıyla rezalet. Aquapark dışında tatmin edici tek birşey yok. Hizmet sıfır. Personel yetersiz. Heryer sıra ve adım atacak yer yok. Fiyat performans olarak 1/10 veriyorum. Rubi ayarlamak için çok çabaladık ama yer bulamadık. Gitmeyi düşünen var ise uzak dursun .

• benmisim kullanıcısına yanıt

Konaklamadım ama daha önce araştırmıştım. Bir çok yorumda parasını hakedecek otel değil deniyordu.

• ftokan F kullanıcısına yanıt

Etsturda yorumlara baktim, ordada çok memnun kalmislar. Ortalama zaten 9,5 puan vermisler.

bu forumdami okudun yoksa baska bir yerdemi?

• benmisim kullanıcısına yanıt

Concorde lara, ben konakladım 3 yıl önce. Eski konulardan bulabilirsiniz yorumlarımı, yazdıkça sinirlendiğim için tekrar yazmayacağım, kısacası hiç memnun kalmamıştım. Bu yıl Ulusoy kemer Holiday club a gittim. çook çok güzeldi. Tavsiye istiyorsanız oraya gidin. Ulusoy ile ilgili de daha önce yazdım okuyabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeki_gs -- 9 Ağustos 2022; 0:18:43 >
  • SonyFun S kullanıcısına yanıt
    Yorumlarınızı bekliyoruz.
    Sevgiler.

• RODEOMUSTAFA R kullanıcısına yanıt
    Detaylı bilgilendirmeniz için teşekkür ederiz.

Fiyat/Performans yönü gerçekten kuvvetli bir tesis.
    Şu an piyasada muadillerine göre ciddi fiyat avantajı var.

Efes, Yeni Rakı, Ballantines, Gilbeys tüm barlarda konsept dahilinde sunuluyor.

Fiyat olarak çok daha yüksek bantta olan ultra herşey dahil tesisler dahi bu tip markaları sadece lobi barlarında veriyorlar.

Denize ufak mesafesi dışında bir handikapı yok bizce, onu da 15 dakikada bir düzenli shuttle ile çözüme kavuşturmuşlar.

Genel hatları ile memnun kalmanıza sevindik.
    Sevgiler.

Diverso Tur

• Merhaba Arkadaşlar ,
    Tekirdağ Çorluda yaşıyorum 5-6 günlük 2 yetişkin 2 çocuk gidebileceğim izmir çevresi kuşadası marmaris çeşme olabilir. aquaparklı çocuklar için uygun bir otel arayışım var . öneri ve tavsiyleriniz varsa yardımcı olabilir misiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasım ayında 14500 liraya aldığım 5 gece 6 gün tatilimi bitirmiş bulunmaktayım, 1500 lira uçak bileti 2 yetişkin, bir çocuk (parafly ücretsiz alindi) 900 lira havaalani taksi ücreti gidiş geliş.
    Otele ilk girdiğimde neredeyse birtane bile Ortadoğulu misafir görmedim ama benim kimseyle işim olmadığından çok kurcalamadim, tabi o ara otelin yarısı Türk ve azeri misafir geri kalanı da rus gibi geldi bana derken 5. günü aquada görevli personel izinlerin bugün iptal edildigini 3 otobüs Ortadoğulu misafir gelecegini söyledi, ben hala kim gelirse gelsin ben insanı degerlerimden birşey kaybetmeyecegim , ben neysem onlarda odur düşüncesindeyim ama öyle olmadı malesef, yinede yanlış birşey söylemeyeceğim ama keşke hareketlerine konuşmalarına biraz daha dikkat etseler diyerek konuyu geciştiriyorum.
    Otele gelecek olursak kesinlikle luxry hizmet veren bir otel çokta açık arayan bir insan olmadigimdan belki bazı şeyleri görmedim bilmiyorum ama rezervasyon ücretiyle kendimi otel sahibi olarak görmediğimden yok fanyansin arasindaki derz kalkmış , personelin sakalı uzamış tarzı şeylere takılmıyorum , yemekler çok çeşitli lezzetli , aquasi cok eğlenceli ,steak hause alacartta yediğim yemek gercekten çok çok iyiydi bir et nasil okadar kalin olupta okadar güzel pişebilir hayret ediyor insan,otelin heryanı ihtişam dolu, odaları çok geniş ama neden banyo kapısı yok onu çözemedim, nöbetleserek banyo yapmak zorunda kaliyorsunuz 🤭, giriş kapisinda otelin sahibinin klasik arabalari vardi fotoğraf çektiren misafirler çizdiği için kaldirtmiş patron zaten günlük kullanıyormuş,belek denizini begenmem ama öğleden önce cok keyif verdi ve baya sığdı, kısacası arkadaşlar ben ödediğim miktara göre çok memnun kaldım , şuandaki rezervasyon fiyatinin dörtte birine aldim tabiki yoksa o paraları vermem hicbir otele , maxx royal dede tatil yaptım ilk senelerinde yani okadar parayi verip extra ne alıyorlar anlamış degilim , ben tatilden keyif almaya çalışırım bunun içinde limitlerimi zorlarim ama abartmakta çok mantıklı değil tabiki. 2022 F/P Otel Fırsatları 2022 F/P Otel Fırsatları 2022 F/P Otel Fırsatları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fettah -- 9 Ağustos 2022; 12:2:35 >

• fettah kullanıcısına yanıt

Yorumlar önemli. Detaylı bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim. Yer neresiydi?

• Değerli forumdaşlarımız.

Pazar gününe kadar geçerli olmak üzere
    RUBI PLATINUM SPA RESORT & SUITES
    Kampanyamızı sizlerle paylaşmaktan memnuniyet duyarız.

Tesis özellikle konumu gereği Eylül Ayı'nda hava ve deniz suyu sıcaklıkları bakımından efektif kullanıma uygundur.
    Ayrıca yüksek hizmet kalitesi ile muadillerinin çok aşağısında bir fiyat bandındadır.

İçecekler kutu ve şişede servis edilmektedir.
    Hemen hemen tüm premium markalar, tüm barlarda servis edilmektedir.
    Yiyecek kalitesi çok üst seviyededir.

Rubi Platinum Spa Resort & Suites
    Deluxe Oda, Kara Manzaralı
    6 - 10 Eylül: 15.775 TL
    13 - 17 Eylül: 14.900 TL
    20 - 24 Eylül: 14.275 TL
    27 Eylül - 1 Ekim: 13.675 TL

* Fiyatlar ve müsaitlikler anlık olarak değişiklik gösterebilmektedir.
    * Fiyatlar DH Kullanıcılarına Özel Fiyatlardır.
    * Deluxe odalarda birinci çocuk 12, ikinci çocuk 3 yaşa kadar ücretsizdir.
    * Fiyatlara iptal güvencesi dahildir
    * Otele girişten 3 gün öncesine kadar koşulsuz iptal hakkınız mevcuttur.
    * %25 ön ödeme rezervasyon anında, kalan ödeme otele girişten 72 saat önce yapılabilir.
    * Tüm kredi kartlarına vade farksız 12 taksit uygulanabilir.
    * World karta 1000 TL'ye kadar wp hediye edilir.

Sevgiyle kalın.

Coşku Can Daşcı
    Diverso Tur Acente Müdürü

2022 F/P Otel Fırsatları2022 F/P Otel Fırsatları2022 F/P Otel Fırsatları2022 F/P Otel Fırsatları2022 F/P Otel Fırsatları2022 F/P Otel Fırsatları2022 F/P Otel Fırsatları2022 F/P Otel Fırsatları

• 
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.