Şimdi Ara

2022 F/P Otel Fırsatları (117. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.405
Cevap
159
Favori
397.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1 gece ısparta ramada
    3 gece kaş alina otel
    1 gece antalya merkez ( halen neresi belli değil )
    8 gece sueno deluxe

Benim tatil işi tamamdır.rezervasyonları yaptırdım Diverso - Coşku bey aracılığıyla.yaptığım düzende her otel arası 4 saat. Mis gibi dinlene dinlene gitmiş olacağım. Normalde 15 saatte araç kullanmışlığım var ancak böyle daha iyi olacak gibi ilk kez böyle bir rota oluşturdum.
    Bursa da görülecek yerler, yeme içme önerisi alabilirim. İnanç fırın ve bursa iskenderi deneyeceğiz özellikle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 2 Temmuz 2022; 15:58:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shafter kullanıcısına yanıt
    Bursa mavi dükkan İskender (100tl porsiyon),kapalı çarşı ve akşam Uludağ eteklerinde demlikle çay keyfi şehir manzaralı tavsiye edebilirim,çocuk küçük ise hayvanat bahçesi ve botanik park da eklenebilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,
    Antalya için transfer hizmeti bakıyorum. Daha önce kullanmış ve memnun kalan kişiler öneride bulunabilir mi ?

• Merhaba,

Crystal deluxe resort ve crystal flora beach hakkında yorumu olan var mıdır?

Eylülün ortalarında gitmeyi planlıyoruz, yetişkinlerden oluşan bir aile tatili olacak.

İçki tüketmiyoruz, yemek kalitesi, temizlik ve snackler bizim için önemli.

Teşekkürler

• 5 gece paloma perissia tatilinden önce şuan Olimpos ta kadir's family houses ta kaliyoruz. 3. Gündeyiz ve fiyatına göre mükemmel arkadaşlar. 2 kişi gecelik fiyatı 650 lira ve yarım pansiyon. Yani kahvalti ve akşam yemeği dahil. Çay ücretsiz.

650 liraya yarım pansiyon otel Antalya'da imkansız. Ki kahvaltısı ortalama çeşitliliğe sahip ve taze. Akşam yemeği gayet iyi.

Olimpos sahile araçla 10 dakika. Düşünen kacirmasin.
    2022 F/P Otel Fırsatları

• sagropa kullanıcısına yanıt

Merhaba @sagropa Turlarla hep tatil aldım, şehir tutu almadım. Bu turları büyük tur şirketleri dışında her şehirde düzenleyen yerel tur şirketleri de oluyor, deneyimleyenlere sormak lazım.

• Bu arada gecen galata porta gittik.orada bir gemi vardi.hayatimda en yakindan gordugum en buyuk gemiydi valla. costa venezia adi.

geldim baya bir arastirdim.pasaport gerekli sadece

2022 F/P Otel Fırsatlarıwww.costaturkiye.com
    Costa Venezia ile Türkiye, Yunanistan Gemi Turu - Costa Cruises Türkiye
    https://www.costaturkiye.com/gemi-turu/costa-venezia-ile-turkiye-yunanistan7?startDate=28/08/2022&endDate=04/09/2022

tatil donusumde 10 yillik pasaport cikartacagim.gemi cok guzel gorunuyordu.sanki otel fiyatlarina bakinca da fiyati makul geldi biraz.acaba bunu satan ,tam bilgi alabilecegimiz yerli bir acenta var midir.

• Merhaba eşim ve 2 yaşında bebeğimizle Haziran sonu prenses sealine beach otelde 5 gece konakladık.(3750TL) Otel Antalya Serik/Boğazkent te. Her şey dahildi. Yemekler ev yemeği tarzında kahvaltısı iyiydi. İçecekler ücretsiz. Sahil otele 100 metre halk plajı ama çok temiz ve sakindi, güzeldi. Şezlong ücretsiz. Otelin içinde çocuklar için oyun park alanı ve dinlenmek için bahçe mevcut. Havuzu da var. Belli bir saatten sonra ses olmuyordu bebekle iyi oldu bizim için. Uygun fiyata ailesiyle tatil yapmak isteyenler düşünebilir.

Hocam cruise çok keyiflidir her zaman tavsiye ederim. Bu turun sadece programına baktım, vize şart gibi. Bir de programın çoğu Türkiye'de geçiyor. Daha çok yunan adalarında vakit geçiren bir gemi daha zevkli olurdu.

Merhaba Shafter.

SETUR Türkiye’nin en büyük cruise satış operatörüdür.

Biz de Setur’un Ankara’da ki Kızılay ve Çayyolu şubeleriyiz biliyorsunuz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • alitaro A kullanıcısına yanıt
    Çıralı ya üç arkadaşim aynı tarihe bakıyordu 21-24 temmuz, f/p tesislerde musaitlik yok, sizin gibi denize uzak yerlerde yer bulunabiliyor. İkisi oda kahvaltı Tekirova aldılar biri de mercan bungalov dan almış, standart bungalovlar 1200 istenmeye başlamış geçen sene o paraya Zeynep de kalmıştık

• ms365 M kullanıcısına yanıt

Valla turdan öte gemi efsane göründü gözüme. Canlı gördüğüm için midir bilemedim.vize hiç yazmıyor yunanistan turunda. Pasaport yeterli değil midir acaba.hiç bilmiyorum bu işleri.

• Jestia kullanıcısına yanıt
    Flora yi bilmiyorum ama deluxe iyi. Bu yazdığınız beklentileri fazlasıyla karşılıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Diverso kullanıcısına yanıt

Sitenize girip baktığımda bulamamıştım.

meğer yukarıda gemi bölümü varnış, oradan şimdi gördüm 2022 F/P Otel Fırsatları 

şu tatil işleri bitsin detaylı bir görüşürüz.

Eskiden bazı yunan adalarına vizesiz gemi turu vardı ets nin, özel anlaşma yapmışlardı sanırım. Ama bu tur Atina yı da içeriyor schengen vize şart. Cruise turları çok rahat keyifli o gemide vakit geçirmek bile zevkli, iyi programı olanları tavsiye ederim . Bunun programı hep Türkiye ağırlıklı. Zaten muhtemelen daha önce gezdiğiniz Kuşadası bodrum filan için değer mi emin olamadım.

Haklısınız.

Büyük Cruise’larla Akdeniz ya da Norveç Fiyortları gibi programları değerlendirmek daha mantıklı.

Fakat Yunan Adalarında Celestyal’ın Olympia Gemisi ile Patmos, Rodos, Mikonos, Santorini ve Atina’yı içeren programı değerlendirmek daha mantıklı.

Üstelik bu turlar, alkollü içeceklerin de dahil olduğu, Herşey Dahil konsepti ile yapılıyor.

Konsept dahilinde;

- J.W. Red Label, J&B, Jim Beam dahil olmak üzere Viskiler
    - Beefeater & Gordon’s dahil olmak üzere Cinler
    - Smirnoff & Stolichnaya dahil olmak üzere Votkalar
    - Bacardi & Havana Club 3 years dahil olmak üzere Romlar
    - Jose Cuervo White dahil olmak üzere Tekilalar

Mevcut.

Erken rezervasyonda, 5 gün, kişi başı 4.000 - 5.000 TL gibi rakamlarla değerlendiren misafirlerimiz oluyor yüksek sezon için.

Değişik deneyim arayışında olanlar için keyifli alternatifler. Kuşadası kalkışlı olması da avantaj.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

tur 2000 euro-35 bin

bugün bodrum kuşadası vs arabayla gitseniz yolda 6-7 bin harcıyosunuz. Bu turda yunanistan bile görüp 7 gece kafa dağıtmak otel tatilinden çok daha ucuza geliyor diye düşündüm. Tabi net rakamları bilmiyorum.

misal bugün bir tepenyaki restauranttan kişi başı 600-700 ün altına çıkamazsınız. Bu turda var ama ücretsiz mi vs bilmiyorum.

şu an yol, ıvır zıvır masrafları çıkınca 20-25 e bu tarz bir yerin otel versiyonunda kalamazsınız.

• Havalimani otel transferi bakanlar icin soyluyorum.dün itibari ile kemer de taksilere %40 civari zam gelmis.göynuk havalimani taksi yaklasik 900 tl civari tutuyormus.ucagi 900 e aldim
    Vip fiyatlari 700 civari.

• watersreep kullanıcısına yanıt
    Hadi ya, bizim büyükler gelecekti havalimanı kemer 4 yetişkin 1 çocuk vip kaç para alırlar acaba,kendim otelden gidip alıp dönsem onları daha mantıklı gibi 300 lira falan yakar benim araba :)

• Göynük kimeros otelin rentacar ve vip servisi var.sordum.700 tl.taksidencmakul.birde vip yani.

• 
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.