< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Autghust34 -- 14 Mart 2022; 18:9:33 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-95F633C57 -- 14 Mart 2022; 18:43:12 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kırmızı anladım ama yeşil ile mavinin hangisi olduğunu nasıl buldunuz hocam? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
kırmızıdan a'nın işareti + geldi, 2. denkleme bakacak olursan ax diye başlıyor, a'yı + bulmuştuk demek ki 2. grafik de sağa yatık, elimizde mavi ve yeşil vardı mavi sola yeşil sağa yatık duruyor, demek ki 2. denklem yeşilin denklemi < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B849B3DA4 -- 14 Mart 2022; 19:17:10 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hedefiniz nedir hocişkom sizi görüyorum sağlam bir öğrenciye benziyorsunuz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ek olarak buna çözümünüz ne olur @freez07 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-95F633C57 -- 14 Mart 2022; 20:3:13 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
y yalnız kalmalı nasıl yapacağız ayrıca osym ne alaka hocişkom beni mi trollüyorsunuz üzülüyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-95F633C57 -- 14 Mart 2022; 20:32:11 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |