|
1 Mobil
-
-
hocam 86-90 arası tyt(trde 2 sorudan emin değilim yanlış saydım) ayt 55 (32mat-23sos1) tahminen kaç gelir?Ben 3k civarı diye düşündüm.
_____________________________ -
Fazla iyimser. 50 55 netler yoğunlukta EA’da da.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Bender -- 29 Haziran 2021; 13:24:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
47.5 netim var. Kahvemi almaya gidiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
2k
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
46 ayt
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Şamarykshocam 86-90 arası tyt(trde 2 sorudan emin değilim yanlış saydım) ayt 55 (32mat-23sos1) tahminen kaç gelir?Ben 3k civarı diye düşündüm.
Sınava giren arkadaşlarım arasında en yüksek net yapan kişi 87 TYT 62 AYT (27 mat-35 edb sos1) bekliyor. Sıralamasının 1.800-2.000 arası olacağını düşünüyor. Buna göre sizin sıralamanız da 2.800-3.300 arası olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalciadam335 -- 29 Haziran 2021; 14:47:49 >_____________________________ Discipline. -
hocam 87-62 daha iyi gelmez mi?Bence 1-1,5k'sı var gibi geldi.
tyt 82 ayt 58 obp 92 kaç gelir tahmini
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Şamarykshocam 87-62 daha iyi gelmez mi?Bence 1-1,5k'sı var gibi geldi.
Bu netlere yakın yapanlar genelde +92 obp'ye sahip olduklarından dolayı biraz geriye atacağını düşünüyoruz. Obp'si biraz daha iyi olsa 1.500 belki olabilirdi ama 1.000 zor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalciadam335 -- 29 Haziran 2021; 15:55:15 >_____________________________ Discipline. -
quote:
Orijinalden alıntı: 25012501bilgE
tyt 82 ayt 58 obp 92 kaç gelir tahmini3.000-3.500 arası gelebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalciadam335 -- 29 Haziran 2021; 16:13:28 >_____________________________ Discipline. -
79 Tyt 61 Ayt'ye ne gelir sizce?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir. -
85 tyt 64 ayt obp 83 kaç gelir ben 1 2k arası diyorum
quote:
Orijinalden alıntı: TAHA_Fe
79 Tyt 61 Ayt'ye ne gelir sizce?Eşit ağırlık mısınız sayısal mı? AYT netlerinin TYT netine göre daha fazla etki edeceğini düşündüğümden eşit ağırlık için 2.500-3.000 arası gelebilir diye düşünüyorum.
_____________________________ Discipline. -
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Glass85 tyt 64 ayt obp 83 kaç gelir ben 1 2k arası diyorum
Aşağı yukarı benim tahminime yakın bir sıralama söylemişsiniz. 1.400-1.900 arası gelebilir.
_____________________________ Discipline. -
quote:
Orijinalden alıntı: Metalciadam335Eşit ağırlık mısınız sayısal mı? AYT netlerinin TYT netine göre daha fazla etki edeceğini düşündüğümden eşit ağırlık için 2.500-3.000 arası gelebilir diye düşünüyorum.
Alıntıları GösterKonu eşit ağırlıkla ilgili olduğu için bölüm belirtme gereği duymadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir. -
Hocam ea 60 civarı ayt var , tyt geçen yıldan 10k kaç gibi gelir sizce? sıralama hesap siteleri pek mantıklı gelmedi açıkçası
Benzer içerikler
- fizikle barış pdf
- yks pdf telegram
- youtube playlist indirme
- delta kök delta bölü 6a kare
- elektronik ehliyet sınavı taktikleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler