Şimdi Ara

2021 yılının en zalim cumhurbaşkanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oy vereceğiniz cumhurbaşkanına bir kez tıklayın ardından aşağı inin ve vote butonuna basın. isim ve e-posta adresinizi girin ve oy işleminiz başarıyla tamamlanıyor.

https://www.indexoncensorship.org/…ant-of-the-year/

tiran: hukuk ve anayasa kurallarından bağımsız bir yönetim biçimi sergileyen önder.

platon ve aristoteles'e göre; aldığı kararlarda hukuk dışına çıkan, egemenliği altındakilerden çok kendi hakkını gözeten, başkalarına olduğu kadar kendi halkına da şiddet gösterenler tiran olarak tanımlanır. (kaynak: wikipedia)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• valla erdoğanı sevmiyorum ama bir diktatorlugunu goremedim simdiye kadar. sadece tvlerde cok fazla cikiyor oyum kim jong una

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 31 Aralık 2021; 16:10:1 >
  • Kendisini eleştireni hapise atması televizyonlara muhalif çıkartmaması 16-17 yaşındaki muhalif çocukları bile mahkemelerde süründürmesi gözlerimin önünde çok sevdiğim genç bir insanın sırf muhalif olduğu için hapiste sürünmesi ve terörist iftirası atılması (Türk milliyetçisi bir kişi hayatımda o kişi gibi milliyetçi az insan gördüm.) Falan filan uzar gider bana göre kimyonla reçelin çok farkı yok

• eheheeğeğegehehe diktatör olsa eheheğeh diktatör olduğunu eğeeheheğ söyleyebilir miydin eheğegeheğ

• tırrık milleti erdoğanı bile haketmiyor

• Winnie the Pooh.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zuko kullanıcısına yanıt

Yine o eleman asgari ücrete çalışsan bile gayet yüksek paralar veriyor bizimki hiçbir şey vermiyor paso bizden alıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • meola147of kullanıcısına yanıt

Herkes kendi yasadigini en kotusu zanneder. Bu. Turkiye'nin tarihindeki en kotusu olsa da dunyanin (su anki dunyanin) en kotusu degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 31 Aralık 2021; 17:54:11 >
  • Zuko kullanıcısına yanıt

Venezuelayla afrikayla kıyaslamak doğduğun ülkeyi hoşuna gidiyorsa mutlu oluyorsan diyecek bişeyim yok

• meola147of kullanıcısına yanıt

Dogdugum ulke hosuma gidiyor demedim. Ayrica Winnie, Afrika'yla Venezuela degil. Burada sivil soykirim uygulaniyor zaten ama Cin'de gercek olani uygulaniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 31 Aralık 2021; 18:47:49 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.