Geçen sene 80+ kere mail btk açık kapı vs vs her yerden başvurdum ve değişik dönüşler aldım. 1- 31.12.2020 tarihine kadar fiber altyapı çalışmalarımız tamamlanacaktır. 2-Yakın zamanda belirli bir fiber veya vdsl altyapı çalışmamız yoktur 3-Bu yıl içerisinde fiber veya vdsl çalışmamız yok müşteri talep ederse özel proje kapsamında masrafları karşılarsa altyapı sağlanacaktır. 4-keşif ve projelendirme 31.12.2020 tarihine kadar sağlanacak 5-2020 yılı içersinde fiber veya vdsl çalışmamız yok genel müdürlük olarak bölge müdürlüğüne 2021 yatırım planına alınması için bilgi verdik. Şimdi yeni yıla girildi tabii yavaştan başlıyorlar mı planlamaya yoksa belli bir tarihi mi var? sizce tekrardan ceo'ya mail atmaya başlamalı mıyım? adsl kullandığım için kendimi hatırlatayım diyorum fiber getireceklerini pek sanmıyorum yapacakları en iyi 17a'ya kadar destekli vdsl getirmek. |
2021 Yatırım planlamaları ne zaman başlar?

-
-
Hocam bir durumun takipçisi olmak lazım, konu hakkında PM atıyorum.
-
aynı durumdayız sakın peşini bırakma,istedikleri zaman anında getirebilirler. kasıtlı olarak fiber veya vdsl2 getirmiyorlar. bunlar iyilikten anlamaz bulabildiğin her yere şikayet et, delirt onları.
-
Talebinizi zaman zaman tuketici.btk.gov.tr adresine iletebilirsiniz. Sürecin takipçisi olun lütfen.
-
-
Hocam ilgili sayfayı açtım da, bir hafta önce "sık sık kopuyor" , "bağlantı hızı düşük" gibi kayıtlar açılmış. Ben hiç aramamıştım oysa ki. Bilginiz dışında olan kayıtlar var mı o kısımda?
-
Bilgim dışında kayıt yok hocam.
Yani oim üzerinde yaptıkları son güncellemeden sonra şikayet kanalı üzerinden yapılan tüm bildirimler burada toplanıyor diye düşünmekteyim güncelleme gerçekleştikten sonraki arıza kayıtları burada toplanmış ve içeriğinde bölge müdürlüğünden gelen cevaplar var.
-
Çok teşekkür ederim hocam. Ben de fiber ile ilgili bilgi almıştım. Müdürlüğün verdiği cevabı da okuyabildim. -
geçen senenin sonunda projelendirme yapılmıştı .2021 de ödenek çıkarsa ftth ye geçecekti mahalle .(saha planlamacısı vermişti bilgileri)
son durumu en net olarak nereden öğrenebiliriz müdürlüğe gitmeden?
-
Twitter Ttdestek hesabına mesaj gönderebilirsiniz hocam. -
quote:
Orijinalden alıntı: XpressMusic34
Twitter Ttdestek hesabına mesaj gönderebilirsiniz hocam.teşekküler.
twitter dan yazdım. geri dönüş yapacaklarmış.
bizim caddenin bir tarafı başka mahalle diğer tarafı başka mahalle.
bir tarafa ftth gelip diğer tarafa gelmeme gibi bir durum olur mu acaba ?
kaldırımlarda her 50metrede bir dikdörtgen döküm turk telekom kapakları var. altyapı borulamasında sıkıntı yok ama eski bakır kabloları sökmeleri gerekli sanırım
-
Hocam merhaba. Rica ederim.
Yatırım planlamasının nasıl yapıldığına bağlı bir durum hocam açıkçası. İki mahalle bir arada da yapılabilir belki. Yeraltı kapakları da var ise sorun olmaz, aynı kanallardan geçiriyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 21 Ocak 2021; 1:33:17 > -
quote:
Orijinalden alıntı: XpressMusic34
Hocam merhaba. Rica ederim.
Yatırım planlamasının nasıl yapıldığına bağlı bir durum hocam açıkçası. İki mahalle bir arada da yapılabilir belki. Yeraltı kapakları da var ise sorun olmaz, aynı kanallardan geçiriyorlar.Sabah dönüş yaptilar
herhangi bir çalışma yokmuş fiber ile ilgili
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: e_capkanSabah dönüş yaptilar
herhangi bir çalışma yokmuş fiber ile ilgili
Alıntıları Gösterbenim şansım açık kapıdan fiber getirileceği sözü verilmesi ama her hangi bir çalışma da yok. sadece olacakmış ama ne zaman??? 10 sene sonra olacaksa hiç bir kıymeti yok.
-
2021 planları içerisine alınması için yeni bir talep oluşturabilirsiniz hocam.
-
Bu sene içerisinde gelir hocam inşallah.
-
quote:
Orijinalden alıntı: XpressMusic342021 planları içerisine alınması için yeni bir talep oluşturabilirsiniz hocam.
nerden oluşturabiliriz ?
ttnet kullanmıyorum ben ama :)
-
Hocam selamlar.
tuketici.btk.gov.tr adresinden talep açabilirsiniz. Deneyin bakalım şansınızı ne diyecekler.
Benzer içerikler
- 1 yıldan uzun taahhüt cayma bedeli
- 50 mbps internet hızı nasıl
- türk telekom internet abonelik iptali
- türk telekom altyapı çalışması ne kadar sürer
- türk telekom magnet limitsiz
- mesh nedir
- telsiz kullanım ücreti 2025
- türk telekom emekli tarifeleri faturalı
- telefonum arama yapmıyor ağda kayıtlı değil diyor neden
- türk telekom internet çekmiyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X