Bildirim
2021 tyt matematik zorluk derecesi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
135 dakika verildiği için zordu 2021 matematik, aynı süreyi 3d matematiğine versen daha kötü matematik neti çıkarırsın
-
o sınavın kendine has zorluğu var
-
165 dakika yapsalar yine de eleyici olurdu bence
-
Matematik ogretmeni olarak söyleyebilirim ki 2021 hem tyt hem ayt olarak sınav tarihinin en zor ve en kaliteli sorularından olusmaktaydi. Şu an çoğu yayin denemelerinde o sınavdaki soruları kopya ederek soruyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
exceptional
-
Maalesef çoğu değil hepsi demek daha doğru olur. 3D dahil birçok yayın birebir mantıkta sorular koyuyor ya da dozajı çok kaçırıp işlemleri abartıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
3d Tyt matematik denilen benim elimde bir ya da 2 sene önceden kalma bi simülasyon denemeleri var 10lu. Herkesin bahsettiği bu mu baska bi olayı mı var
elimizdekiler aynı yıl olabilir kanka günceli ben de bilmiyorum
ama beni zorladı şahsen 5 veya 6. denemeden sonra süre vermeden sb niyetine çözeceğim
sen nasıl değerlendiriyorsun 3dyi
-
Şimdilik rafımda süs olarak değerlendiriyorum.
Duruyo öyle daha çözmedim
olmazsa olmaz bir deneme değil.derece yapan birkaç arkadaşım bile son 4-5 denemesini çözmemiş gereksiz diye
benim gibi sb niyetine arada çözeceksen iyi olur bence en azından yorum kazandırır
-
ilk 1000-1500 arası sıralama yapan neredeyse tüm öğrencilerde tyt mat 29-1 ya da 30-1 şeklindeydi. çok zordu, 165 dk olsa yine birçok kişi yetiştiremezdi
O sınav 165’i bırak 215 dk bile olsa bazı problemleri yapamazdım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2 yıldır denemelerde o soruları çözüyorsun zaten. Teoride zorlanmaman lazım bile. 135 dakika verilen bir tyt için o matematik soruları fena iyiydi. Bir daha öylesi gelmez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türkiye sayısal 1. Si bile 38-2 yapmıştı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Vazo sorusu yaş problemi olan mı?
evet anlamakta güçlük çektim
-
Eyüp B den yaş problemleri izliyordum da orada gördüm. İlginç soru gerçekten çok yaklaşmıştım ama çözemedim.
Bu cok önemli nokta çoğu insan kaçırıyor. Şu an zaten 2 senedir her yerde aynı tip soruları görüp, karşına ne çıkacağını bilerek 21i çözmekle 20 gibi tarihin en kolay sınavlarından birinin ardından girmek çok farklı. Sınav anı o psikolojiyi düşünemiyorum; ilk defa gördüğün sorular, beklemediğin bir zorluk, birini geçiyorsun ötekine bakıyorsun onu da yapamıyorsun...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- en kolay 2 yıllık açıköğretim bölümleri
- arca savunma maaşları
- tyt 100 ayt 70 net kaç bin
- bilgi sarmal 20' li türkçe deneme pdf 2024 cevap anahtarı
- diş hekimliği pişmanlıktır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X