Şimdi Ara

2021 TYT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk olarak merhaba, 2021'de üniversite sınavına gireceğim.Ve hedeflerim de büyük.Koç Tıp istiyorum.Tam burslu girmekten başka seçeneğim yok.

9-10'da çok da çalışmadım.Ortalamam 95.Fen lisesi öğrencisiyim.Bu yaz bir sınav stresine girdim gariptir ki.Forumda yazılanları okudum ve bu yaz Tyt derslerinden matematiği bitirmeye karar verdim ve de bitirdim.1 kitap bitti.Paragraf çözmedim onun yerine bolca kitap okudum.Biyolojiyi de sevdiğimden ötürü bir kaç konusuna baktım.Yaz neredeyse bitmek üzere ve ben 11 oldum :) 11.sınıfa ne kadar ağır da deseler de boşlamadığım sürece Tyt'nin bir kısmına yine bakmayı düşünüyorum. Tyt mat bitirdiğimden dolayı yıl içinde 2 matematik kitabı + paragraf + problem kitabı(yeni nesil)+ tyt geometri kitabı bitirmek istiyorum.Yapabilirsem 11'de ortalamamı +98 yapmayı düşünüyorum.Benim endişelendiğim şey 11 de dershaneye gitmem.Dershane + eve gelince derse çalışmak.Ben başlangıç için bir 12 kadar yıpranmak istemiyorum.Tabi bu yıpranma meselesini dershanemin hafta içi olduğunu varsayıyorum.Saat 20.00 de evde olduğumu varsayalım ne ara ders çalışacağım ne ara tyt ne ara uyku ? ...Önerileriniz benim için çok önemli şimdiden saolun :)))

• "9-10'da çok da çalışmadım.Ortalamam 95."
    Dalga mı geçiyorsunuz abi ya. Sizin çok çalışmaktan kastınız ne? Böyle diyince çok zeki olmuyorsunuz sadece söyleyim dedim.
    Dershane filan boşver hiç gerek yok. Kendin evde çalışabiliyor san son sene açık liseye bile geçebilirsin. 11de YouTube'dan rahatça halledebilirsin. 12de online dersler almanı tavsiye ederim. Ve sakın kendini aşırı sıkma. Bol bol kitap oku ve sosyal aktivitelere katıl. Dersleri de günü gününe çalış
  • Peki ne tür bir hedefin var da koç tıp istiyorsun? Mesleki hayatında hekim olmak istiyorsan bu gereksiz bir hedef. Karstan çıkan TUS'tan daha yüksek yapar daha iyi yerde asistanlık yapar senden daha iyi hekim olabilir. Lab imkanlarını kullanmak ve araştırma yapmak istiyorsan bu hedef üzerine gitmen mantıklı olur.
    Tavsiyem ise TYT çalışmaman. TYT adına denemelere başla, zaten iyi bir temelin var, bu denemelerden eksiklerini tespit edip onları çalışabilirsin ama öyle vaktini TYT üzerine adama, 11. sınıf konularını çok iyi çalış yeterince hallet bu daha önemli. Dershane gitmeni de önermem, dershanedeki hocalar sıradan hocalar, ona vereceğin parayı internetteki ücretli alanında belki de en iyilerden olan hocalara verirsen daha iyi verim alırsın. Örneğin forumda mutlaka görmüşsündür Behzat hoca matematik alanında bence en iyi kişilerden biri, burada kişiliği ve paragöz olması yüzünen eleştirilir lakin dershaneden her türlü çok daha ucuza gelecek. Üstelik git gel yapıp yolda yorulmazsın da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Komite -- 29 Ağustos 2019; 18:51:6 >

• "9-10'da çok da çalışmadım.Ortalamam 95."
    Dalga mı geçiyorsunuz abi ya. Sizin çok çalışmaktan kastınız ne? Böyle diyince çok zeki olmuyorsunuz sadece söyleyim dedim.
    Dershane filan boşver hiç gerek yok. Kendin evde çalışabiliyor san son sene açık liseye bile geçebilirsin. 11de YouTube'dan rahatça halledebilirsin. 12de online dersler almanı tavsiye ederim. Ve sakın kendini aşırı sıkma. Bol bol kitap oku ve sosyal aktivitelere katıl. Dersleri de günü gününe çalış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KKullanıcı Adı -- 29 Ağustos 2019; 19:5:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk olarak zeki olmaya çalışmak gibi bir amacım yoktu.Yazılılardan 1 hafta kadar önce çalışmaya başlardım .Okul da normal düzeyde yazılı yapardı.
    Açık liseyi de pek düşünmüyorum hocalarımız iyi .Ama sıkmassam da koç olmaz gibi hissediyorum.
  • Kara Komite kullanıcısına yanıt
    Araştırma üstüne gitmek istiyorum . Hatta yapabilirsem çift ana dal olarak moleküler biyoloji ve genetik bölümünü okumak istiyorum.
    Dershanede beni gaza getirmeleri açısından biraz istiyorum çünkü bana gaz veren biri olmassa yapamam herhalde
  • Olur olur. Gereksizce sıkma sadece. Sosyal aktivitelere de zaman ayır. İnsan olduğunu unutup ders çalışma makinesi haline getirme kendini. Ve doğru çalışmayı öğren. Aklında kalsın başarılı öğrenme bilimi kitabını oku.
    https://forum.donanimhaber.com/turkiye-ea-7-si-tyt-33-suyum-tavsiyeler--139213728-8#139521090
    Şu konuya bir bak istersen.

• 2021 TYT

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fen Liseleri 2021 YKS
    4 yıl önce açıldı
    YKS 2022
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • '' 9-10'da çok da çalışmadım.Ortalamam 95. ''

• herkes neden nota takılmış anlamadım ben de özel bir fen lisesindeyim 9. sınıfta hiç ders dinlemezdim sınıf sonuncularındandım sadece son gün bakarak 92.4 ortalama geldi 10da da biraz asılınca 98 geldi yani her okul aynı seviyede sınav yapmıyo adaletsizlik var malesef

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.