Şimdi Ara

2021 tayfa Esş ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
2
Favori
3.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu sene sınava girdim.Ertan hocanın denemesini ve 2 dersini aldım soruları güzel gibiydi konu anlatınları 7/10 diyebilirim.Ancak bunlardan daha önemlisi herhangi bir aksaklık yaşadığınızda karşılaşacağınız egoist kendini ilah sanan ekibi.
    (burada asla ertan hocaya laf etmiyorum kendisinin bundan haberi oldupunu sanmıyorum iletişime geçmeye çalıştım ama 2 gün vardı)

Olay şu, Biz arkadaşımla denemeyi almıştık kullanıyorduk (2 tane deneme aldık yani) daha sonrasında sınava 2 gün kala ben çözüm videolarının üzerinden geçiyordum arkadaşım da denemeyi çözüyordu.Daha sonrasında arkadaşım beni aradı(kendisinin pc bilgisi çok iyi değil) .Şimdi kodu aktiveyle uğraşmayim senin hesabı verdeme dedi.Ben de verdim .Daha sonrasında hesabım farklı ıp den doşayı bloke oldu .Her şey normal buraya kadar.Haklılar çünkü belki orada sahtekarlık yalmaya çalışan biri vardı o yüzden hesap bloke oldu .Somrasında ben esş müşteri hixmetlerini aradım .Durumu izah etmeye çalıştım arkadaşımın ve benim kodum var (kodları da verdik) ancak böyle böyle sebepten ben kendi hesabımı verdim dedim .Ordaki egosu tavan hanfendi hiç beklemediğim bir şekilde siz yalancısınız siz hak ihlal ettiniz siz şöylesiniz böylesiniz .Bakın hanfendi dedim ikimizin de kodu var ,zaten kalmış sınava 2 gün biz dolandırıcılık yapmadık bişey yapmadık .Vay efendim yok olmaz da biz inisiyatif almayacağız hesabınız kapanacak da vs.O insanı oraya sorun çözmeye mi yoksa sınava 2 gün kalmış öğrencilerden sinirini çıkartmaya mı oturtmuşlar fikrim yok.

Benim sinirim bozuldu tabi,haklıydıl çünkü hadi omu geçtim maalesef yapamayız dese ona da eyvallah ama bu şekilde hakarete maruz kalınca sinirlerim bozuldu .Sonrasında denemeyi yazan yazarlardan birine durumu anlattım özür dileyerek (çünlü onun görevi bu değil ama 2 gün kalmıştı sınava mağduriyetin giderilmesini talep ettim) .O hoca da beni dinledi tamam bi görüşeyim dedi.1 saat sonrasında aradığımda whatsapttan sanki küfür etmişim gibi en iyisini onlar bilir engellemek zorunda kalacağım arama mesajı(1 defa aradım).Ve ikimizin de hesabı kapatıldı..

Sonuö olarak 2021 tayfa.Bu yaşadığım ve yaşatılan tatsız deneyimden sonra sizin esş ürünleri kullanmanızı önermem şahsen etrafta dolu pdfsi disk videoları varken ben hakka girmemek için satın aldım ve karşılaştığım muamele bu oldu .Çok daha iyi anlayabilecğiniz ve mağdur etmeyecek kişi/kurluşlara yönelin tavsiyem.

Not:TEKRAR SÖYLÜYORUM ERTAN HOCAYLA KESİNLİKLE ALAKALI DEĞİL BU OLAY BEN ONUN BÖYLE BİR İNSAN OLMADIĞINI DÜŞÜNÜYORUM Sadece başımdan gçeen olaylar ve ekibin yaptığı hakkaniyetsiz yaklaşımı söylemek istedim .Ertan hocanın da bilgisi olsun onu da etiketliyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• esş hoca iyidir, hoştur ama bu kadını acilen kovmalı. öğrenciye artislik yapan insandan nefret ederim. öğrenci suçluysa da dinleyeceksin adam akıllı konuşacaksın.

ben de esş ile ilgili olduğunu sanmıyorum. kendini bi halt sanan egoist ama hiçbir becerisi olmayan insanların karşısındaki insanı ezikleme çabasında olmasını haksız görmüyorum. hayatta bir halt başarmış olsa zaten düzgün konuşur ve cevap verir.

siz 2 kod vermişsiniz hadi diyelim en başta çaldınız sonuç olarak 2 tane kod vermişsiniz. sonradan gidip almışta olabilirsiniz. tamam a*k sorun ne şimdi? öğrencininde halinden anlayıp o an aç hesabı gitsin. hiçbir öğrencinin amacı hocalara zarar vermek değildir. açıkçası korsana ben de karşıyım ama kitap fiyatlar, video ders fiyatları malum. bu bir savunma değil ama yapacak bir şey yok. her şeyi zaten orijinal kullanmaya çalışıyorum ama bir yerden sonra belimiz bükülmüyor değil.
    Harbiden bu adamdan bugün nefret etmeye başladım. Siz cidden bu adamdan mı ders dinliyorsunuz ya? Adam fizik kanunu çürütmüş resmen şaka gibi. Daha sabah da izlenme kasmak için dalga sorusu hatalı demiş hatalı dediği yer de (o da hata bile değil) geometrik olarak tam orası olmayabilirliğiymiş. Bilmiyorum belki ücretsiz veya yakışıklı olduğu için seviyor olabilirsiniz ama fizik benim gözümde bu değil.
    Gençler aklınızda hep şöyle şeyler var. Şimdi bu adam bu mesajı sildirir. Adam U dönüşü yaptı. Gibi gibi...

Parasız eğitimi savunuyorum. Öğrencilerin para ödemek zorunda kalmamasını savunuyorum. Eğitimin devlet tarafından finanse edilmesini savunuyorum. Bu konuda bir fırsat eşitliği sunulması gerektiğini savunuyorum.

Öğretmenlerin bedava çalışmasını, yayın evlerinin bedavaya kitap dağıtmasını savunmuyorum. Üniversiteye girdiğim ilk yıldan beri eğitim üzerinden geçimimi sağlıyorum. Şerefimle çalışıp hayatımı kazanıyorum. Şimdi de eğitim sektöründe kurduğumuz şirketimizle vergimizi ödeyerek iş yapıyoruz.

Sizin vergilerinizle akan milyarların kırıntılarıyla bile bu ülkede eğitime çağ atlatılabilir. Bunu savunuyorum. Yaptığımız işin vizyonuyla ülkenin bu konuda önünü açabilecek bir durumda olduğumuzu düşünüyorum.

Sizin babanız ekmeği fırında bana parayla satıyor diye ona kızmıyorum. Ekmek ve eğitim gibi temel ihtiyaçların devlet tarafından karşılanabildiği güzel bir ülkem olsun istiyorum.

Çamur atmaktan vaz geçin. Size de atacaklar. Hele ki güzel işler yapın bakın neler oluyor göreceksiniz. O yüzden serin kanlı olun, sağ duyulu olun. İnsan karalamak çok kolaydır.
    Benzer bir durum bizim de başımıza geldi.

Kardeşim de bu adamdan deneme satın almıştı. Önceki sene derslerini de almıştı hatta. Neyse efendim telefondan aradılar. İşte isminiz şüpheliler listesinde şöyle böyle. Neden bu sene dersleri almadınız, korsan ıcerik kullanıyor musunuz vs. gibi bir ton soru sorup resmen sorguya çekmişler. Hayır kendisi de hiç anlamaz o işlerden, parasını verip almış ama resmen hırsız muamelesi çekmişler. Tekrar arattırdım kendisine rahatsız olduğunu dile getirmesini istedim. Zira kendisi oldukça gerilmişti. Hemen R yaptılar özür falan dilediler. Demem o ki oldukça rahatsız edici bir durum. Tavırları hiç hoş değil.

Ortada korsan içerikle ilgili bir durum varsa yasal olarak haklarını arayabilirler ellerindeki kanıtlarla birlikte ancak alakasız öğrencileri bu şekilde zan altında bırakmaları sanki bana gözdağı veriyormuş gibi geldi. Parasıyla rezil oldu kardeşim o 1-2 saat içerisinde.
    sınav sorularını inceledikten sonra esş nin karaağacın çok gereksiz kaldığını düşünüyorum bence fkb meb ve 1 çözümlü soru bankasında sonra denemelerele gayet olur youtubeda saatlerce video izlemeyede paralı eğitimlerede para ve saatler gömmeye hiç gerek yok matematikte abanın o kadar.İnsanlar bilinçsiz olduğu için gelip foruma sorup yanıtlarına göre çalışma programı hazırlıyor papağan gibi copy paste öneri veriyorlar 10-20k arası isteyenler sınava yönelik nokta atışı çalışsın zaten masaya oturmakta bile zorlanacaksınız günlük çalışabileceğiniz zaman belli 9 ayda çok arttıramassınız kendinizi bilip hedefe ve ösym nin istediğine yönelik çalışın rahat edin forumda önerilen kusursuz sınavda minimum fire her soruyu görmüş olmam lazım full kombo ilk 1k paketi hedefiniz 5k değilse hepsini izlemem çözmem gerek diye strese girmeyin.
    Hocam bana koyan parasını vermişiz almışız kaçak göçek hiçbir şey yok buna rağmen dediğiniz gibi tabiri uygunsa artislik yaptılar sanki dersin mona lisanın tablosunu çaldım o konuşmaları bir görseniz.Belki ufak hesap gibi gelebilir ama aldırmadığım her insan için ne mutlu bana.Bu yanlış bir ifade olabilir ama hakikaten sağlam sinirimi bozmuşlardı 2 gün kala zaten sinir stres bide bu olunca..Duyurabilidğim kadar duyuracağım bu rezilliği.(Özür diliyorum ertan hocam sizle bağlantısı yoktur belki ama hakikaten ayıp edildi)
  • Up

• yuk
  • esş hoca iyidir, hoştur ama bu kadını acilen kovmalı. öğrenciye artislik yapan insandan nefret ederim. öğrenci suçluysa da dinleyeceksin adam akıllı konuşacaksın.

ben de esş ile ilgili olduğunu sanmıyorum. kendini bi halt sanan egoist ama hiçbir becerisi olmayan insanların karşısındaki insanı ezikleme çabasında olmasını haksız görmüyorum. hayatta bir halt başarmış olsa zaten düzgün konuşur ve cevap verir.

siz 2 kod vermişsiniz hadi diyelim en başta çaldınız sonuç olarak 2 tane kod vermişsiniz. sonradan gidip almışta olabilirsiniz. tamam a*k sorun ne şimdi? öğrencininde halinden anlayıp o an aç hesabı gitsin. hiçbir öğrencinin amacı hocalara zarar vermek değildir. açıkçası korsana ben de karşıyım ama kitap fiyatlar, video ders fiyatları malum. bu bir savunma değil ama yapacak bir şey yok. her şeyi zaten orijinal kullanmaya çalışıyorum ama bir yerden sonra belimiz bükülmüyor değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamandayolculuketmişadam -- 1 Temmuz 2020; 16:33:30 >

• Harbiden bu adamdan bugün nefret etmeye başladım. Siz cidden bu adamdan mı ders dinliyorsunuz ya? Adam fizik kanunu çürütmüş resmen şaka gibi. Daha sabah da izlenme kasmak için dalga sorusu hatalı demiş hatalı dediği yer de (o da hata bile değil) geometrik olarak tam orası olmayabilirliğiymiş. Bilmiyorum belki ücretsiz veya yakışıklı olduğu için seviyor olabilirsiniz ama fizik benim gözümde bu değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekanosfer456 -- 1 Temmuz 2020; 23:29:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sınav sorularını inceledikten sonra esş nin karaağacın çok gereksiz kaldığını düşünüyorum bence fkb meb ve 1 çözümlü soru bankasında sonra denemelerele gayet olur youtubeda saatlerce video izlemeyede paralı eğitimlerede para ve saatler gömmeye hiç gerek yok matematikte abanın o kadar.İnsanlar bilinçsiz olduğu için gelip foruma sorup yanıtlarına göre çalışma programı hazırlıyor papağan gibi copy paste öneri veriyorlar 10-20k arası isteyenler sınava yönelik nokta atışı çalışsın zaten masaya oturmakta bile zorlanacaksınız günlük çalışabileceğiniz zaman belli 9 ayda çok arttıramassınız kendinizi bilip hedefe ve ösym nin istediğine yönelik çalışın rahat edin forumda önerilen kusursuz sınavda minimum fire her soruyu görmüş olmam lazım full kombo ilk 1k paketi hedefiniz 5k değilse hepsini izlemem çözmem gerek diye strese girmeyin.
  • zamandayolculuketmişadam Z kullanıcısına yanıt
    Hocam bana koyan parasını vermişiz almışız kaçak göçek hiçbir şey yok buna rağmen dediğiniz gibi tabiri uygunsa artislik yaptılar sanki dersin mona lisanın tablosunu çaldım o konuşmaları bir görseniz.Belki ufak hesap gibi gelebilir ama aldırmadığım her insan için ne mutlu bana.Bu yanlış bir ifade olabilir ama hakikaten sağlam sinirimi bozmuşlardı 2 gün kala zaten sinir stres bide bu olunca..Duyurabilidğim kadar duyuracağım bu rezilliği.(Özür diliyorum ertan hocam sizle bağlantısı yoktur belki ama hakikaten ayıp edildi)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Up

• U

• Hocam ne diyorsunuz bu duruma?

• Geçmiş olsun
  • Senin kodunu iptal etmeleri neyse de diğer kodu iptal etmeleri normal değil
  • Foralec F kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam.Adam hiçbir şey yapmadı onu da iptal ettiler.Ulan sanki hoca tahtaya kaldırıyor arkadaşına da kızıyor .Parasını vermiş bedelini ödemiş saçma sapan bir iş yaptılar .Yine sinirlendim aklıma gelince

• Teşekkür ederim

• Youtubeta fizik açısından çok kaliteli kanallar var çok kaliteli kaynaklar var. Esş kullanmak mantıklı gelmiyor zaten

• Kanalları önerebilir misiniz?
  • ykstrue kullanıcısına yanıt
    vip fizik*altuğ güneş

2si bu sene popüler oldu çok kişi tarafından sevilir
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.