Şimdi Ara

2021 Rolls-Royce Ghost – Sadeliğin Mükemmelliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2021 Rolls-Royce Ghost – Sadeliğin Mükemmelliği

Bazı markaların ikonik tasarımları vardır ve hangi model kaç yaşında olursa olsun tanırsınız. Bunlardan birisi de Rolls-Royce Ghost…

Lüks,zerafet ve paha duygusunu sonuna kadar yaşamak isteyenler için tasarlandı.Daha yumuşak hatlar ile donatılan Rolls-Royce’un ön farları ise keskin led farlar ile donatılmış.

Spirit of Ecstasy manzarasının haricinde kullanılan kristal işçiliği ve kalitenin zerafet ile sunulmasına Rolls-Royce ” Sadeliğin Mükemmelliği” olarak adlandırıyor.

Rolls-Royce Ghost’un arka kısmına baktığımızda harika bir tavan çizgisi ve açılı stop lambalarını görebiliyoruz,bu detaylar bizlere hem Phantom hem de bir yelkenliyi anımsatıyor.

2021 Rolls-Royce Ghost’un kalbine baktığımızda ise bu lüks ve konforlu aracın performanstan da ödün vermediğini görüyoruz. 6.75 litrelik çift turbo şarjlı V12 benzinli motoru 850 Nm tork ve 563 hp güç sunan üniteye sahip. 0-100 hızlanması ise sadece 4.5 saniye.

Elektrikli kapıları, zerafet dolu tasarımı ve güçlü motoru ile tanıtılan 2021 Rolls-Royce Ghost önümüzde ki günlerde Türkiye’ye geliyor

Fwmotor.com

Daha detaylı fotoğraflar ve yazı için :http://fwmotor.com/2021-rolls-royce-ghost-sadeligin-mukemmelligi/

• Bu arabaya sade demek için kör olmak lazım. Daha gösterişli herhangi bir model yok ki. Ghost ve Phantom gezegen üzerindeki en gösterişli ve zerafetten uzak 2 araç. Cidden anlamak zor.

Ben maksimum derecede beğeniyorum orası ayrı konu.
  • Aylık 1 milyon lira kazanan için güzel araba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne sadeligi la her yer detay.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şanssızlığı bu olacak

• haberelectro kullanıcısına yanıt
    Rolls royce: tmm

Bunu sen demeseydin bari, farklı evrenlerin otomobilleri olduğunu herkesten iyi sen bilirsin. Bunu alan adam Rolls daha iyi otomobil diye almıyor, Rolls olduğu için alıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • parker48 kullanıcısına yanıt
    amblemi yetmez. phantum harici markaya saygım yok.

iskemleyle tahtı aynı zannediyor şahıs. yüklenmeyin arkadaşlar :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

Şanssızlığı bu olacak

Bu değilde, Maybach versiyonu olabilir. Rolls Royce bence baydı artık tasarım olarak. Hep aynı dış ve iç tasarım.

• 207m kullanıcısına yanıt
    teknoloji olarakta aynı kaldı

• quote:

Orijinalden alıntı: 207m

Bu değilde, Maybach versiyonu olabilir. Rolls Royce bence baydı artık tasarım olarak. Hep aynı dış ve iç tasarım.

Alıntıları Göster
    Ben uzun yıllar Almanyada yaşadım. Avrupalılar geleneklerine ve tarihlerine aşırı bağlı insanlar. Eski tarihten gelen bir gelenek, bir ürün, bir marka onlar için çok değerli ve bunların bozulmasına izin vermiyorlar. Bu yüzden arge çalışmasında ürünlerin tasarımıyla oynamayı sevmiyorlar. Özellikle bu tür değerli markalar onlara dedelerinden kalan bir miras gibi diyebiliriz. Hele işin içinde Almanlar varsa radikal değişimler bekleyemeyiz. Bunun en iyi örneğini özellikle Volkswagende görüyoruz. Belki elektrikli modellerde bu kuralı biraz bozabilirler ancak ortaya tamamen yeni bir tasarım çıkarmazlar.

• quote:

teknoloji olarakta aynı kaldı
    Doğru aslında. Son yıllarda sektöre getirdiği teknolojik bir yenilik yok. Ama işte Rolls Royce farklı bir dünya tabi. Dünyanın en prestijli markası.

• Hep ayni iç ve dış dizayn. Sıkıcı çizgilere sahip. Ama bu yorumu yaparken de aklima şu geliyor, bu arabayi hicbir zaman alamayacagim ve kullanamayacagim. Beni cokta ilgilendiren bir durum degil yani, zenginler düşünsün, bana golf yeteyah.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Sen nasıl diyorsan öyle olsun.
  • Rolls royce bence dunyanin en prestijli otomobil markasi..markayi okurken bile insanin ağzinda yumaklaniyor🙂

• Tofaş hayalet çıksın rakip olalım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Senin de işin zor valla...

• Keşke Ülkemizde imkanlar çok olsa da S serisi ve Ghost karşılaştırması yapabilsek =)
  • quote:

Şanssızlığı bu olacak

Arkasi tek kelime ile berbat. O stoplar nedir oyle cla gibi duruyor koca f segment otomobil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.