Şimdi Ara

2026 RENAULT MEGANE SEDAN (ANA KONU) [GÜNCEL BİLGİLER BURADA] (191. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.176
Cevap
131
Favori
829.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
18 oy
Giriş
  • Tce motorlar hakkinda ne dusunuyorsunuz? Cok avantajli degiller mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zevkler ve renkler tartışılmaz. Ancak şuanki fiyarlarla 0 km olarak en mantıklı araba 1.3 140 bg megane joy düz vites ve opel astra sedan edition plus 1.4 140 bg. Ben geçen hafta edition plus 1.4 t astrayı 100.000 liraya aldım. Bu iki markaya en yakın fiyat da corolla da ama onda da atmosferik ünite var. 1.3 tce meganın fiyatı da gerçekten çok iyi şuan. Diğer markalar bırakın c yi b segmentinde 100.000 e araba neredeyse vermiyor. Bu süreçte tüm marka ve modeller için fiyat aldım galeri gezdim. Senede 10.000 km yi geçmeyen gözü kapalı alabilir megane ı. Renault dada fiyatlar iyi değildi. 1 hafta önce yeni motorla atılım yaptılar. 1.6 atmosferik için 110.000 tl istiyorlardı hurdan olacaktı birde. Ama şimdi fiyatı çok iyi meganın.

Orijinalden alıntı: nasa63

Merhaba, 5 Ekim 2019 itibariyle 1.6 touch modeli ile aranıza katıldım. Araç ile ilgili tecrübelerinizden istifade etmek için mutlaka sorularım olacaktır. Ben de sürüş deneyimi, kış lastiği seçimi ve LPG montajı ( haftaya olacak) ile ilgili bilgileri sizinle paylaşacağım. Saygılarımla
    Sayfaya ilgili mesajla giriş yapmıştım. Aracıma geçen hafta Prins Technomax LPG kiti takıldı, kış lastiği seçimim de Bridgestone Blizzak LM 005 oldu. Şimdilik herşey yolunda. Yeni giriş yapmama ve aracımı yeni aldığımı belirtmeme rağmen " hoşgeldiniz, hayırlı olsun" tarzında bir karşılık bulamadım. Kendi kendime ,kendi mesajımı alıntılayarak cevap yazmış oldum. :) Saygılarımla

Orijinalden alıntı: nasa63

Sayfaya ilgili mesajla giriş yapmıştım. Aracıma geçen hafta Prins Technomax LPG kiti takıldı, kış lastiği seçimim de Bridgestone Blizzak LM 005 oldu. Şimdilik herşey yolunda. Yeni giriş yapmama ve aracımı yeni aldığımı belirtmeme rağmen " hoşgeldiniz, hayırlı olsun" tarzında bir karşılık bulamadım. Kendi kendime ,kendi mesajımı alıntılayarak cevap yazmış oldum. :) Saygılarımla

Alıntıları Göster
    Aracınız lpg niz lastikleriniz hayırlı olsun da başlık çok aktif değil maalesef...

• yirthan kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Arkadaşlar fren balatası önerisi yapabilecek olan var mı ? serviste taktırmak istemiyoruz ötme falan yapar diye.
    Kullandığınız ötme yapmayan iyi bir balata önerisi yapacak olan var mı ?

Orijinalden alıntı: ekrem.kolu

Arkadaşlar icon donanımda aynalar katlanıyormu?
    evet katlanıyor

Orijinalden alıntı: mixerteam

evet katlanıyor

Alıntıları Göster
    Araçtan uzaklaşınca kapı kapanıyor farlar sönüyor ancak aynalarda tık yok

bunun bir ayarımı var yoksa manuelmi ?
    Cam açma düğmelerinin orada aynaların açılıp kapanması için düğme var , onu Auto ya alırsanız araç kilitlendiğinde aynalar kapanıp açılıyor , on yada off modundaysa oto moda alın açılıp kapanacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: cnkdgc

Cam açma düğmelerinin orada aynaların açılıp kapanması için düğme var , onu Auto ya alırsanız araç kilitlendiğinde aynalar kapanıp açılıyor , on yada off modundaysa oto moda alın açılıp kapanacaktır.
    icon aracım ama ayna kumandasında maalesef kontrol auto düğmesi yok kitapçığında görünüyor anlamadım.

ek opsiyonel ücretmi istiyorlar ayna kapatmak için...

• kapı bu Fabrikası hata yapmış...

Servis yarına çağırdı tuş takımı değişecek 10dk dediler.

Yerli montaj tırt abi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekrem.kolu -- 8 Kasım 2019; 15:8:5 >

Bende ÖTV indirimli C segment benzinli sedan araç bakıyorum.
    Dün bayiye gittim 1.3 tce motor joy paket önerdi bana ben için istiyorum ama şuanlık bu motor donanım olmadığını söylediler
    Yılda 6-7 bin km yapıyorum.

Joy ile icon arasında çok fark var mı ?

Joy aldıktan sonra icon yapmak çok zor olur mu ?

Sorularima cevap verecek bilgili bir arkadas olur ise cok memnun olurum.

Masaj nasil aktif hale getiriliyor
    Ekran sizde de ufak mi, yani su kocaman olanlardan degil bende ki.
    Android car kullanabiliyor musunuz ?

tesla ekran diye tabir ettiğimiz büyük uzun ekranda opsiyon
    android car çalışmıyor gizli özellik açan kişiler var onlar 100 lira civarına bu tarz özellikleri aktif edebiliyor.
    2019 model bu arada.

• merhaba arkadaşlar bende de megane 4 2017 icon araç var herkes gibi benim araçta da bir takım sorunlar mevcut
    1.en ufak bozuk yolda bile sunrooftan rahatsız edici sesler geliyor.
    2.kronik sorun şofor koltuğunda gıcırtı
    3.ve elinizin dizinizin ayağınızın çarptığı tüm plastik aksamlarda bilhassa tutamaçlarda gıcırtı.

şu sıralardada gaza bastıkça ıslık sesine benzer bir ses gelmeye başladı yine servis yolları gözüktü.

benzer sorunları yaşayıp çözen arkadaşlarım vardır umarım.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.