Şimdi Ara

2026 RENAULT MEGANE SEDAN (ANA KONU) [GÜNCEL BİLGİLER BURADA] (309. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.174
Cevap
132
Favori
829.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
18 oy
Sayfa: önceki 1...154...306307308309
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Sönme yapmayan öce öve bitiremedikleri led almıştım. Sönme yaptı en son aküyü boşalttı. Arabanın yanına gittiğimde stoplar kendi kendine yanıp sönüyordu. Halojenlere döndüm sorun kalmadı. Beyine zarar verebiliyormuş dikkatli kullanın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Serviste benim araca da 5W40 koyulduğuna dair sisteme işlemişler. Şikayet oluşturunca servisten aradılar. 0W20 koyduk ama sisteme yanlışlıkla 5W40 yazmışız dediler. Buna dair kağıt aldım konuyu kapattım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Önceki kasada opsiyon olarak alınan bose edition paketi vardı ses olarak onlar iyi garip bir şekilde makyajlı faz2 de R-Link multimedyayı güncelleyip easy-link olarak daha güzel hale getirdiler ama bir çok şeyi de kıstılar mesela bu bose artık yok deri kapı döşemeleri mesela yok.

Bu arada “cepteki fazlalıkları temizleme” işlemini biraz açabilir misiniz.

• -dehşet- kullanıcısına yanıt
    Sırf bu yağ muhabbeti yüzünden garanti bittiğinden beri dışarda yaptırıyorum liqui moly top tec 4300 5w-30 kendim alıp orijinal filitreler ile özel serviste bakımını yaptırıyorum fiyat olarak ciddi fark ediyor ama bu benim için önemli değil aslında yetkili servis kayıtlı olası bence artı bir değerdi fazla ödediğim parayı satışta geçmişi bilinen araç olarak çıkartabilirdim ama sırf saçmasapan yağ koydukları için dışarda yaptırıp doğru yağ koyduruyorum araca. Yağ çok önemli bence yağ konusunda yetkili servisin bunu yapması çok abes şaşırıyorum bu konuya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafer135 -- 21 Şubat 2026; 17:27:47 >
  • CuCuK kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam aynı problem bende de mevcut bir tanesi geçen gün düştü, halen bir tane daha yerinden çıkmış şıngırtı yapan var kendim açıp takabilir miyim kolaymı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafer135 -- 21 Şubat 2026; 19:54:56 >
  • zafer135 kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam , uygun lokma uçlu tornavida ile takarsınız sorun olmaz.benim bir arkadaşta vardı taktık beraber.

Yok takması sökmesi problem değil altı üstü somun teknisyenim zaten de🙃 tam olarak nereye ait bagajda nereyi sökmem gerekiyor? Bagaj kapağındaki plastik kaplamayı sökmem yeterli mi dikkat etmem gereken kırılabilir plastik bir parça tırnak varmı bunları merak ediyorum siz tecrübe edinmişsiniz o yüzden sormak istedim.

• zafer135 kullanıcısına yanıt
    Bagaj kapağında vidalara denk gelen yerlerde hem kaplamayı tutan hem vidalara ulaşmayı sağlayan minik siyah yuvarlak klipsler var hocam.tek tek sök tak yaparak telefon ışığı ile bakıp hangisinde somun yoksa takacaksınız.büyük bir sökme takma işi yok hocam.

• 2023 model 1.3 tce araca sahibim. Son zamanlarda 3. vitesten 4. vitese geçerken "vuup" diye bir ses duyuyorum. Serviste buna konfor sesi denilip birşey olmadığı söyleniyormuş. Son zamanlarda bu konudan servis geçmişi olan var mıdır?

geçen yıl servis formunda 5,4LT konuldu gibi gözüküyor

internette araştırdığımda 5lt gibi şeyler var

kesin bir bilgi verebilecek varmı

Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.