Şimdi Ara

2021 F/P OTEL FIRSATLARI (198. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.331
Cevap
148
Favori
378.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

PM attım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_C@BB@R -- 19 Ağustos 2021; 15:46:50 >
  • mrvolkan kullanıcısına yanıt

Datça'da Perili Bay Resort'a gitmiştik iki sene üst üste. Yemekleri fena değil, yiyecek bir şeyler bulunuyor. Havuzu biraz küçük. Sahili çok çok küçük taşlı, deniz ayakkabısına doluyor. Çocuklar için uygun sayılır ama Karaincir plajı çok yakın. Datça merkeze 10 km falan herhalde.

• yakın zamanda euphoria palm beachte konaklayan oldu mu acaba? en son 2019 yılında konakladım fakat otel armas grubuna geçip el değiştirmiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • datça da yer bulmak çok zor 5 yıldız otel fiyatına apart satıyorlar
    ne datça imiş arkadaş
    geldim 2 gün kalıp marmarise geçmeyi planlıyırum 3 günde orda inşallah
    önerisi olan var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz geçmiş yorumları okudum da fiyatlar ne olmuş öyle. 3-4 geceler için 4binler havada uçuşuyor. Risk alıp iyiki tam kapanmada 18 geceye 6bin verip tatile gitmişim. Çok kalabalık yoktu, yemekler ve alkol iyiydi, havuzu küçük kalıyordu birtek ancak çoğu zaten iki kişi oluyorduk havuzda. Sanırım bir daha böyle fırsat gelmez.

Otelin Glamour'du bu arada 2016 yapımı 5 yıllık bir otel. Şansımıza otelin doğumgünü de biz ordayken oldu. Birden fazla türk gecesine denks gelip otelde ağız tadı ile havuç dilimi yemek başka otelde nasip olmamıştı. Muhtemelen aklıma gelmeyen başka şeylerde vardır.

• Lucifer kullanıcısına yanıt

bende baktım o otele fiyatı gayet güzel ama insan emin olamıyor işte hala bi otel seçebilmiş değiliz:D

• merhaba arkadaşlar,

önümüzdeki günlerde/haftalarda akdeniz ya da ege tarafına herşey dahil 3-4 gece için bir tatil planım var.

tek gideceğim maalesef.

tek ve bekar bir erkek için yabancı turistlerin bol olduğu f/p otel tavsiyelerinizi rica ederim.

herkese selamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Merveaydinkanki

bende baktım o otele fiyatı gayet güzel ama insan emin olamıyor işte hala bi otel seçebilmiş değiliz:D

3800 e 2 kişi 4 gece 5 gün rezervasyonu yaptırdım ben :) daha önce gittiğim için az çok huyunu suyunu biliyorum otelin. otel çok büyük bir alana kurulu bilginiz olsun.

• TUI BLUE TROPICAL yemekler harika çalışanların ilgisi çok iyi herkes güler yüzlü mutlu odalar temizlik vs de gayet iyiydi çok memnun kaldım , seneye tekrar gidebilirim.

• Antalya havalimanı-Belek transfer yapan var mı arkadaşlar?

Önerebileceğiniz şirket veya şahıs?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tatilimizi yaptik geldik bir hafta Limak Arcadiada.
    Simdiden gelecek sene icin bakmaya basladim bile :). Kalmis 11 ay ;).

Limak Arcadia iyidi yalniz otel eski, servis ve yenek cesitleri guzeldi.

Gelecek sene fiyatlar ne olur bilemeyiz yalniz bu sene 11.000-12.000 bandinda 2 yetiskin 2 cocuk (10-7) hangi oteli tavsye edersiniz Antalya bolgesinde.

15.000 bulmasin ama 12.000-13.000 sorun degil. 6 gece 7 gün.

Mesela Kaya Belek gordum, Kaya Sideye gitmistim cok beginmistik. Belki olabilir.
    Suenolar biraz tuzlu oluyor, onun bir tık altı olursa güzel olur.

• Snekercia kullanıcısına yanıt
    Yanındaki Holiday Village Turkey’i öneririm

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 13 Eylül-18 Eylül arasında Sueno Golf Belek' te 5 gece 6 gün Senior odada balayı için konaklayacağım. Bütün deneyimlerimi dönüşte aktaracağım.

Diverso'dan Çoşku bey' e de şimdiden teşekkür ederim.

Sueno Golf Belek için önerebileceğiniz aktiviteler var mı? Oraya gittiğinde özellikle şunları yapmalısın diyeceğiniz bir şeyler?

• CanerA19 kullanıcısına yanıt

Sabahtan 2 ye dek deniz

2 den sonra aqua

büyük bir çanta ile gidip tüm günü deluxe te geçirmek. unutmayın forumda bu otelin övülmesinin en büyük sebebi 2 katı fiyatında ki deluxe ten tam faydalanma imkanı sunması.

restaurant bölümüne girince ileride 2. Hatta 3. Restauranta girmek ( daha sakin çünkü )

cafelerde otururken sadece antep fıstığı istiyorum vb demeye çekinmeyin.

• Shafter kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim 

• Bu forumda maalesef her sene bazı kişilerce ,menfaatleri doğrultusunda bazı oteller pazarlanıyor .Buna kesin kanaat getirdim

otelin ederi iyidir pazarlar ne var bunda denilebilir .

Pazarlayan kişiler seni beni kullanarak otelin ederinin çok çok altında bir fiyatla kalıyorlar

Bunlar buradan temizlenmedikten sonra buralara yazmak enayiliktir ,çünkü seni beni kullanarak tatilini ucuza getiriyor bu çakallar

• ugurrsy U kullanıcısına yanıt

Kim hocam onlar, bende hep otel tavsiye ediyorum bana kimse gel ucuza tatil yap demedi :)

• Arkadaşlar 4 gece için 3900 ödediğim otel bir hafta sonra aynı odayı 3200e vermeye başladı arayıp iade yada gün uzatması istediğimde kabul etmiyorlar ne yapabilirim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Onu geçtim bana oda upgrade veren bile yok henüz:))

• 
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.