Şimdi Ara

2021 F/P OTEL FIRSATLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.331
Cevap
161
Favori
375.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,


    2021 yılı erken rezervasyon dönemi Kasım ilk hafta açılıyor.

    Bu konu başlığı altında birbirimize fırsatlar hakkında bilgi verebiliriz.


    Herkes iyi forumlar..




  • hakkatten takip ediyorum forumu bir tane olumlu bir düşüncesi olmaz mı bir insanın??? Her şeye verecek bir olumsuz yanıtın var??? Turist gelir pcr testi yok virüs getiriyorlar gelmesinler??? Gelmezler kapıları açmayı başaramadınız bir turisti ülkeye getiremediniz!!! Gelen turist bedava tatil yapıyormuş yerli turist kerizmiş!!! Yaw ucuz yada pahalı yabancı turist gelsin diye 1 yıl bekleyen dünya kadar esnaf var 1 senelik harcamasını burdan kazanan dünya kadar insan… ne dersen de bu ülkenin önemli bir gelir kapısıdır turizm… Zeynep otel rezervasyon yapan herkesi fırsatçılıkla suçlamalar.. ve daha niceleri hepsini geçtim birer melek olan çoçuklar için söylediklerin kabul edilir gibi değil!!! Çekmek istemeyen sen ve senin tiniyetindekiler gitsin villa alsın tutsun ne yaparsa yapsın ama tatile çıkmasın… o çocuklar kalacakları 3-5 günü nasıl heyecanla bekliyorlar bilsen diyeceğim ama hiç bir zaman bilemeyeceksin …

    Güzel ülkemde maalesef fırsat diye bir şey kalmamış. Bütün sene çalışırsın yazın ailenle birkaç günlük tatil yapacaksın ama fiyatlar uçmuş yetişemezsin. Araba almak istersin yetişemezsin, ev almak istersin yıllarca bankalara köle gibi çalışırsın, kira da otursan ev sahibine yetişemezsin benzine zam Doğal gaza zam peynire ekmeğe zam yetişemezsin. Velhasılı ne kadar koşarsan koş yetişemezsin. Malasef seneye burdaki fiyatlara bakıp iyi tatil yapmışız diyeceğiz bu gidişle.

    zeynep otel diye ayrı bir başlık açılsa daha iyi olur bence her bu foruma giren zeynepe gitmiyor veya merak etmiyor


    ben IC green place dan yer ayırdım giden varsa okumak istiyorum yorumunu ama zeynep otel dışında bir yazı göremiyorum


    forum yönetiminin bir müdahale etmesi şart gittiniz güzel eğlendiniz beğeneniz olur beğenmeyeniz olur da banane zeynep otelde her gün nolmuş ne bitmiş

    Evet geldik bir tatilin sonuna. Delphin Be Grand hakkında çok kısaca tatilimi özetliyeyim. Check in yaparken bizi mükemmel derece de Türkçe bilen Rus bir hanımefendi karşıladı. İşlemlerimizi yaparken bize kokteyl sipariş vermesi büyük bir incelikti fakat gelmeyen kokteyl hayak kırıklığı 😅. Sonucta kokteyl içmesem de olurdu kokteylle doğmadık ya , onu o ara da unutup tatilin tadını cıkaralım diye düşündük. Pozitif düşünmek gerek sonucta tatildeyiz. Ama en azından karnınız aç mı sizi yemeğe alalım demelerini beklerdim… Sonrasın da yaşananlar tam bir hayal kırıklığı, lafı uzatıp başınızı şişirmek istemiyorum. Kısaca otelin + ve - lerini yazayım.

    + Otel çok temiz, Allah var buna kefil olurum.
    + Ala carte restoranları cok fazla ve mükemmel
    + Havuzlar yeterli şekil de.
    +Çocuklar için animasyonlar çok iyi.
    +Yetişkinler için akşam etkinlikleri gercekten süper canınız hiç sıkılmaz.
    + Otel dışında sneak restoranlar oldukca fazla saat 10:00 dan sonra istediğiniz şekil de takılabilirsiniz.


    - Ala Carte Restoranlar için sabah saat 08:30 da dışarı da sıra oluyor şanslıysanız yer bulursunuz.
    - Havuz başın da içecek siparişi verirseniz beklemek zorundasınız çalışanlar yetişemiyorlar. Bir çok sefer kendim alıp geldim.
    - Bahşiş konusun da az ya da çok neredeyse her garsona 5 euro verdim. Fakat siparişimi ya unuttular ya da çok geç getirdiler. Bu konu da müşteri sayısının çok olmasına veriyorum.
    - Yemek çeşitliliğine gelirsek benim izlediğim videolar ile gördüğüm birbiriyle çok alakasız. Öğle yemeğin de salonun ortasından geri dönüyorsunuz çünkü çeşit yok.
    - Dışarıda sneak yerlerinde çalışan elemanlar oldukça mutsuz. Tost almak için gittiğim elemanın -İyi değilim abee yaaa demesi ve gelmeyince de sorun cıkarıyorlar demesi, Mangal başındaki elemanların birbirleri ile tartışmaları vs vs bende iz bıraktı.
    - Çok samimi söylüyorum tatilim boyunca memnun kaldığım tek yemek chicken nuggets,kızarmış soğan halkası ve patates kızartması.
    - Check in deki ilgi alaka check out ta yok. Resmen ne yaparsanız yapın diyip bavullarınızla sizi baş başa bırakıyorlar.

    Bir daha Delphin otellerine gidermiyim HAYIR gitmem. Tavsiye de etmem. Bu konuyu takip te kalacağım ve nir sonraki tatilimi burada ki arkadaşların tavsiyeleri doğrultusun da yapacağım. Herkese iyi tatiller. Yazmayı unuttuğum şeyler varsa sorabilirsiniz elimden geldiğince anlatmaya çalışırım.

    tatil otellerinin tek bay yada 2 bay almaması yeni bir uygulama değil, senelerden beri vardır.


    Bu durumu, yıllardan beri süregelen yazlık yada büyük şehirlerdeki bar, disco, gece kulübü gibi yerlerin 'damsız almıyoruz' durumuna benzetebilirsiniz.


    bu durumu bir başka açıdan değerlendirebilirisiniz, Antalya'ya giden herkes tatil için gitmiyor, satış temsilcisi, bölge müdürü gibi ünvanlara sahip olan kişiler, Antalya, Bodrum, Marmaris vs. gibi şehirlere iş seyahatine gidip, iyi otelde kalmakta isteyebiliyor - ki buna kurumsal konaklama denir, bu kişi bütün gün sahada çalışır, akşam güzel bir yemek, kaliteli bir yatakta uyku çekmek için bu tarz otelleri seçer. tabi birde yazlık bölgelerde, Sheraton, Marriot, Renaissance gibi şehir otelleri olmadığı için resort otelleri bu şehir otellerine muadil olarak görüp buralardan rezervasyon yapmak isterler. Ama oteller buna rağmen, tek bay kuralını işletirler.


    19 senelik bir turizmci olarak ve 'istisnalar kaideyi bozmaz' klişesinden yola çıkarak söyleyebilirim ki son derece haklı, yerinde, kararında ve olması gereken bir uygulamadır. 'Aha güldü kesin verecek' zihniyetine sahip, parasıyla toplumda saygınlık kazanabileceğini o paranın gücünü cezbetme gücü olarak gören, restaurantta bunca boş masa varken gelip yan masama oturmuşsa, sahilde & havuzda onca boş şezlong varken yan şezlonguma oturduysa birde selam vermiş, tebessüm etmişse (nezaketen yapılmasına rağmen) kesin bir şeyler olur diye düşünen.


    Her şey dahil otele verdiği paranın hesabını, otelin sunduğu alkollü içkinin şişe - kadeh fiyatına endeksleyip ' bu kadar içsem parası çıkmış olur' mantığı ile küp gibi içen, sarhoş olup, alkolün kendisine verdiği etkiyi, ofansif yetkiye çeviren.


    Otelin masözünü; yaşadığı şehirdeki merdiven altı masaj salonundaki kadınlarla bir tutup, ekstra para verip, ekstra hizmerler bekleyen.


    bak bu saydıklarımın hepsi, tee 10 sene önce Otel rehberi olarak çalışırken yaşadığım durumlardır. Otelin tek bay kuralını hatırla, gönülle, torpille bir şekilde atlatıp otele kalırken yaşanan olaylardır.


    Hadi onu bırak, yanında eşi, sevgilisi varken bile bu yukardaki eylemleri yapabilecek kadar 'cesur' sayabilen bir erkek topluluğu varken;


    yaşadığın toplumu muassır medeniyet seviyesinde bir toplum sanıp, bu uygulamayı ilkel, aykırı bulmak düpedüz Pollyannacılıktır.


    bence toplumdaki genel erkek profiline bakılarak konulması zaruri ve luzumlu bir uygulamadır.


    bu durumu çok büyütmeye de gerek yok, bir tatil programı sadece resort otele gitmekten ibaret değil. Şahsen ben yaklaşık 10-15 yıldır bir turizmci olarak resort otellerde tatil yapmıyorum, Balayım dahil hep butik otelleri tercih ettim. Etmeye de devam ediyorum. eğer kendine bunu bir haksızlık olarak görüyorsan, bununla yersiz mücadele etmek yerine, tatil alışkanlığını değiştirebilirsin


    Hem gittiğin yeri keşfetmiş olursun, hem sadece 1 alana kapanmazsın,


    hem 1000 kişiye yemek çıkaran tek bir mutfağın ortalama tatlardaki yemeklerine maruz kalmazsın, gittiğin yerdeki yerel tatları, özgü lezzetleri deneyimlemiş olursun,


    fiyat bir resort fiyatla ödediğin ile kafa kafaya gelir. Resorttan pahalı olmaz.


    hem sen bir sürü deneyim yaşamış olursun, hemde cidden turizm ekonomisine katkın olur. zira resort otele rezervasyon yapmakla turizm ekonomisine değil, tur operatörünün kar marjına katkı yapıyorsun sadece.

  • Evet Kasım ayına girdik bakalım bu sene ne olacak otel fiyatları. Euro 10 a dayanmış durumda. Şahsen Covid-19 a rağmen erken rezervasyon yapacağım geçen sene ETS sorunsuz iptalleri gereçleştirmişti. Şu an için fiyat giren otel göremedim

  • Titanic açıklamış, fiyatlar uçmuş umarım diğer otellerde bu şekilde olmaz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Club Hotel Turan Prince World 2021 Sezonu açmış 05.08.2021 - 07.09.2021 tarihleri arasında kişi başı 810 TL . Bu sene fiyatlar yüksek olacak demek ki . Birde bu erken rez . 


    Edit : Takip ettiğim Ya Diverso beyden yada Jolly'den Sueno beach Side kovalayacağım yine .




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sevenhillli -- 3 Kasım 2020; 0:3:55 >
  • Jollytur bazı oteller erken rezervasyon açılmış.

    Ama henüz hayda değer bir otel yok.

  • zeki_gs Z kullanıcısına yanıt

    Eğer kendi sitesinden bakıyorsanız fiyatlara onlar hep yüksek fiyat verir. Otele mail atıp fiyat aldığınızda %35 aşağısını alırsınız ortalama.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • entryca3587 kullanıcısına yanıt

    Jolly tur bedava verse tercih etmeyecek bir kitle kazandı,bu sene istediğini açıklasın  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ets den baska hiçbir yerden tatil alacagimi zanmetmiyorum .....

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ETS ve SETTUR tek seçenek kaldıklarının farkındalar sağlam fiyatlar gelecek bu sene euro olmuş 10 tl

  • Takipte kalalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takibe aldım konuyu, 2021 Nisan ayının ilk haftası nikah yapmayı planlıyoruz (Planlar hep düğündü aslında, fakat malum covid sebebi ile nikah görünüyor şu an...) Hava aslında soğuk olacak, fakat nasıl bir yol izlesem tam emin değilim/iz halen. Tarihi netleştirdikten sonra görüşmek üzere, mesajım bulunsun.  

  • takipteyiz. son tatilini 2014 yılında yapmış biri olarak 2021 yılı fiyatları bana epey fazla gelecek anlaşılan. bütçeyi zorlayıp f/p oteli denk getirmeye çalışacağız.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mesajimiz bulunsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takipteyiz. Umarım euro/doların bu kadar uçması ve 2020 de oluşan corona kaybı nedeniyle 2-3 katı fiyat çekmezler.

    2017 de 4.500 ₺ yaptığım tatil 2018 de 15.000 ₺ olmuştu, 1 $ birden 7 ₺ olunca. Bu sene yine aynı oteli 4500e bulabilmiştim erken rezervasyonla. Dolar/euro birden artınca o sene tatil hayal oluyor. Sonraki seneler ancak dengeliyorlar oteller. Umarım bu senede 2018 gibi uçmaz.

    Her şey pahalı zaten tek kafa dağıtacağımız tatilde yalan olmasın. Sabırsızlıkla bekliyoruz gelecek fiyatları.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Erkenden uyarayım, ets ve setur dışındaki tüm acenteler geri ödemede sıkıntı çıkardı. Umarım acente seçiminde bu dikkate alınır ve 6 ay sonra burada .... paramı iade etmiyor gibi yazılar olmaz umarım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ETS için beklemedeyim.

  • coraltravel de sıkıntı çıkarmadı 3 gün içerisinde iade geçti hesabıma

  • Mesajım bulunsun, takipteyiz.

  • Varmi yeni acan güzel isim yapmış bir otel , böyle durumlarda yeni acilan yada riskli hicbir oteli tercih edemem malesef

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fettah kullanıcısına yanıt

    calista luxury resort açmış 25/07/2021-31/07/2021 19,600 2 yetişkin paraya bak

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.