Şimdi Ara

2021 F/P OTEL FIRSATLARI (165. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.331
Cevap
147
Favori
384.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Antalya'ya akın var! Validen uyarı: Rezervasyon için beni arıyorlar

20 haziran 5 temmuz arasi tatildeydim ve bostu + daha yeni acildigindan yurt disi sakindi ortalik.

simdi agustos ortasi yeni bir tatil planim varken mantikli dusununce otel calisanlarida dahil son 15 gunluk donemde + bayram yogunlugundan sonra ciddi risk goruyorum..sanirim gitmemek en iyisi.vakalar sadece antalyada bu gidisle 10k + olur.

Quake 3 arena master

When I was your age, i rocket jumped all the way to school, both ways....
  • Yarın Sueno Side’ye gideceğim. Tripadvisor yorumları son dönemde kötü malesef. Ön yargılı olmak istemiyorum ama hafiften bir endişe oluştu. Ben çocuk nedeniyle gidiyorum daha çok. Denizde ve havuzda eğlenecek neticede. Yemekler iyi ve çok sıra olmuyorsa, odalar temizse yeterli açıkcası.

Aslında bayramda ve konser zamanı gitmek istemiyordum kalabalık olur diye ancak iş yerinden izin alamadığım için mecburen resmi tatilde gidebiliyorum. 5 sene önce Ela Quality’e son dakika rezervasyonla 5 bine gitmiştim 1 haftalığına. Sueno Side erken rezervasyonla iki katına geldi. Bu gidişle 5 sene sonra otele gidemem sanırım. Umarım memnun kalırız ve pişman olmayız otel tercihinden dolayı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bayram da ,Anamur , kızkalesi ,erdemli gibi yerlerde bile yer yok ,30 senelik binaya yarım pansiyon 5 günlük 2 kişi 6-7 bin lira fiyat çekiyorlardı .Buna rağmen doldurmuşlar covid herkesi iyi bunaltmış gözünü karartan paraya da kıymış

Bende pazar günü Sueno Golf e gideceğim bu yorumlardan sonra bakalım nasıl olacak

Orijinalden alıntı: ugurrsy

Bayram da ,Anamur , kızkalesi ,erdemli gibi yerlerde bile yer yok ,30 senelik binaya yarım pansiyon 5 günlük 2 kişi 6-7 bin lira fiyat çekiyorlardı .Buna rağmen doldurmuşlar covid herkesi iyi bunaltmış gözünü karartan paraya da kıymış

ben antalya patara'da fethiye-kaş-saklıkent arasında bi yer buldum oda kahvaltı 5 gece 2 kişi 1.500 tl.

Merak edenler için baştan yazayım.. Ocak ayında erken rezervasyon döneminde satın almıştım ve 5 geceye 8,5k ödemiştim 2 yetişkin 1 çocuk için.

Otele girdiğiniz ilk andan itibaren kaliteli olduğunu hissettiriyor. Girer girmez lobiye oturtup soğuk bir şeyler ikram ediyorlar. Siz içeceğinizi yudumlarken onlar check in işlemlerinizi hallediyorlar. İmza için evrakları getiriyorlar. Siz oturduğunuz yerden imzalıyorsunuz ve daha sonra odanıza refakat ediyorlar.

Ayrıca 2 kişiyi size whatsapp’tan günlük bilgilendirmeleri yapmaları ve taleplerinizi karşılamaları için tayin ediyorlar. Mesajlarınıza anında dönüş alıyorsunuz.

Denizi çok beğendim. Dalgasız ve berrak.

Yemekleri açık büfe almayı sevmediğimiz için snack restoranlarda yedik. Buralarda masaya servis yapıyorlar. Menüleri de güzel. Kırmızı et, somon, pizza, hindi ve tavuğa kadar her zevke hitap eden bir şeyler mevcut.

Biralar şişe ya da fıçı servis ediliyor. Efes marka. Beer Garden diye bir yer var. Orada ise Efes dışında Bomonti, Bud, Becks ve Erdinger markaları mevcut.

Alacarte restoranları 5-6 tane var fakat biz sadece 1 kez gidebildik. Aşırı yoğunluk oluyor ve 1-2 gün önceden rezervasyon yaptırmanız gerekiyor. Buna çözüm bulmaları şart. Biz 2 gün önceden de talep etsek de sadece 1 kere boş yer bulabildik. Tek eksi puanım buna.

Personeller son derece kibar ve güler yüzlü.

Otelin hiçbir yerinde sıra yok. Her gittiğiniz yerde istediğinizi hemen alabiliyorsunuz.

Geniş bir alana kurulmuş bir tesis ve içinde starbucks dahi var. Ücretsiz:)

Özetle, otel beni tatmin etti. Seneye fiyatlar 10 bin altı olur ise tekrar gitmeyi düşünebilirim.

• alikkkk A kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Anlatımın tam yerinde olmuş hocam ilk defa gittiğim bir yere tekrar rezervasyon yaptırma düşüncesi oluştu seneye 1300 dolaylarında açılırsa tekrar rezervasyon yapabilirim tatilinizin iyi geçmesine sevindim en azından benim gibi 2 gün yağmura yakalanmadin 😊😊

Sueno golf ve side bambaşka oteller.. deluxeten faydalanacak olma kısmı yeter zaten golf te kalırsanız..

Quake 3 arena master

• Shafter kullanıcısına yanıt

Öyle duyduk bakalım pazar günü giriş yapınca belli olur

XIGMATEK ASGARD 382 PURE BLACK EDITION 500W MidT ATX SIYAH KASA INTELCore i5 3470 Soket 1155 3.2GHz 6MB Cache 22nm islemci ASUS DRW-24B5ST 24X DOUBLE LAYER SATA DVD YAZICI GSKILL 8GB RipjawsX DDR3 1333MHz CL9 ASUS GT630 GDDR3 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX11 ASUS P8B75-M LX Intel B75 Soket 1155 DDR3 2200MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 DVI AOC 20" E2050SN EKRAN LED SANDISK 120GB Extreme Sata 3.0 SSD
    PEUGEOT 2013 301 1.6 HDI
  • club turan prince world'e giden oldu mu hiç 23-28 ağustos için 8300 tlye rezervasyon yaptırmıştım geçen ay şuan 10 bin liraya çıkmış

Orijinalden alıntı: Sume

Crystal prestige elite otelden yarin cikis yapacagim.

2018 ve 2019 f/p basliklarinda gormustum bu oteli ve bir kenara not etmistim. Gecen sene titanic larayi korona nedeniyle cok uygun fiyata bulunca oraya gittim. Bu sene ise geceligi yaklasik 1025 liraya prestige elite oteli tuttum. Bu sene gunluk harcamamim benzer fiyata oldugu gökceada ve çiralida da kaldim. Ödedigim parayi bu kadar hakeden, baska bir yer hatirlamiyorum. Yemek icecek servis havuz vs dediklerinin hepsine ilaveten birkac sey yazacagim.

- eger cocugunuz varsa kids clubda 2 ayri bolum var. 4-7 ve 7-10 yaş arasi cocuklara toplam 7 tane genç bayan gorevli var. Surekli aktiviteler yapiyorlar. Titanicte kids club gorevli sayisi 3tü.

-10-16 yaş arasi misafirler için teenage club var ve 2 tane bayan gorevli yardimci oluyor. Dart, masa tenisi, su topu, plaj voleybolu vs aktivitelerle bu gençler hemen arkadas ediniyor ve tatilde sıkılmadan vakit geciriyorlar. Bu yaş grubu icinde her yerde club olmuyor.

- animasyon ekibi cok cok iyi. Sabah 10dan gece 12ye kadar sürekli aktivite var. Akşamlari profesyonel brezilya, küba, türk vs dans geceleri, gösteriler yapiliyor. Sonrasinda da ya canli muzik yada dj performansi var.

- akşam yemeginde antrikot, izgara balik, sushi, kalamar, karides, kuzu tandir gibi secenekleri birarada gorduk. Ogle yemegine hic ana restauranta gitmedim. Deniz tarafinda hamburger ve balik çok iyi.

- plajda, plaj tarafi havuzda veya otel tarafi havuzlarda, aquaparklarda gunun her saati bos sezlong bulduk. Efektif olarak gun icinde otelin her noktasindan faydalanbildik.

- personelin anormal istekli ve ozverili calismasini, pandemi nedeniyle uzun süre işsiz kalmalarina bagliyorum. Inanilmaz motiveler ve kendi isletmesiymis gibi calisiyorlar. Onumuzdeki senelerde bu tavirlar degisir ve bikkinlik başlar.

Akşam yemegini yerken piyano dinletisi yok, elit bir yerde oldugunuzu hissetmeyecekseniz. Ayrica arabanizi koydugunuz otoparkin bazisi gunes altinda kaliyor, elbet bazi ozellikleri sizinde hosunuza gitmeyebilir fakat bu fiyata boyle bir tatil kesinlikle p/f tatilidir. Ana tatil hizmetini cok kaliteli ve uygun fiyata aliyorsunuz. Keske apart ve bungalow konaklamalarini yapmadan, prestige otelde konaklamami daha uzun yapsaydim.

Enflasyonu dusunursek, Seneye geceligi 1300lira civarina yakalarsam kesin olarak rezervasyon yaptiririm.

Hocam otel kalabalık mı ? Daha önce burada kalmıştım seviyoruz biz de bu oteli şuan otel arayışım var geç kaldık bu sene. Doluluk oranı nasıl bilgi verirseniz sevinirim

• Merhabalar herkese
    4 Eylül giriş 7-8 Eylül çıkış 3-4 gece balayı için otel tavsiyelerinizi alabilir miyim
    Antalya tarafı maksimum bütçe 5Bin TL
    Çok bilgim olmadığı için siz değerli arkadaşların tavsiyeleri çok önemli benim için
    Şimdiden Teşekkürler

evet indirim orani dusmus.7000 cikan 8000 olmus agustos ortasi

Quake 3 arena master

• 
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.