Şimdi Ara

2021- 2023 Honda Civic | ANA KONU | [GÜNCEL BİLGİLER BURADA] (1951. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39.086
Cevap
298
Favori
2.259.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19491950195119521953
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Geçmiş olsun hocam. Bendeki hasarın ücreti tahmini ne çıkar bilginiz var mı ? Ya da internetten malzeme alarak da yapabilir miyiz basit gibi geldi bana ama bilemedim hiç tecrübem yok.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İmanPower kullanıcısına yanıt

Çok bişey tutacağını sanmıyorum hocam, benim tavandaki göçük gibi gözüküyor. 500 lira fiyat verdi, bence işi bile birine yaptırın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rodrigoramirez R kullanıcısına yanıt

Kısa süreli sürüşlerime istinaden yazıyorum.

Golf'un tok sıkı havası civic'te de var ve iç kullanım kolaylığı olarak civic çok önde. Civic'te manuel kullanışlılık dolayısıyla bile golf'u eledim. Süspansiyonlar arasında dağlar farkı yok ama inanın civic passattan da daha güzel hissettirdi. Yalıtım konusunda çok eleştiriler var civic için ancak ben şehir içinde kullandım net bir şey diyemeyeceğim mutlaka test edin. Güç olarak civic şehir içinde kesinlikle 182 beygir gibi hissettirmedi, golf bildiğimiz golf şanzıman muazzam, seri bir araç üzmez. Değer konusunda civic oldukça patinaj çekiyor bu fiyatlar ile. Fransız araçlardan çok gol yemiş biri olarak karşılaştırıyorum, araç değerlemesinde vw bir numara ülkede.

Velhasıl : Golf'ten sonra civic size çok farklı bir araç gibi gelecek her manada. Bir de octavia bakın derim.

• 2. yil bakimina 15 000 fiyat verildi  

• turkishwizard04 kullanıcısına yanıt
    Ulan mercedes o fiyatlara bakım yapıyor,bunlarda araba satamıyor acısını elinde araç olanlardan çıkartıyor

• Icinde cvt yag drgisimi var o pahali tutuyor..yoksa diger markalar gibi 9-1l0bin tutardi bu bakimda..

Not:kaskolar gecen seneyle ayni trafik sigortalari yaklasik 2 kati fiyat tutmakta bilgilerinize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tilgaz -- 24 Haziran 2024; 23:8:42 >
  • selam Fc5 kasa executive plus mı? yoksa FE1 kasa executive plus mı?

şöyle ki 1200 civarına eski kasa bulunabiliyor; FE1 kasa ise minimum 1350 civarında ve biraaz daha boyalı-değişenli olacak.

sizce bu farka değer mi?

benim limitim 1200-1250 ama alacaksam da en az 3-4 sene kullanırım bari 100 daha ekleyerek yeni kasa mı alsam.

düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim

• ghostiki kullanıcısına yanıt

Slm, Eski bir Fc5 eco elegance kullanıcısı olarak fikrim turbolu lpg li FE1 hemde EXEC.PLUS tercihi cok guzel olur sanki  

• tilgaz kullanıcısına yanıt

Teşekkürler

• İyi akşamlar tercihen 2022 2024 model arası eco elagance veya excutive satan varsa benimle iletişime geçebilir mi ?

• beyler güncel kasa civic amortisör ve koltuk konforu nasıl? Arkadaşta bir önceki fc5 var. Süspasiyonlar şehir içinde çok konforlu yumuşak yapıda, koltuklar da keza öyle. Sadece direksiyon çok sert geldi. Güncel kasalarda durum nasıl?

• Arkadaşlar merhaba civic fe 2023 executive plus eco araç sahibiyim bu ilk 10 bin bakımı kaç kmde yaptınız?Şuan 5600 km de ekranda Motor yağ değişimi bakımına kalan km 1400 diye uyarı veriyor normal mi yoksa yazılımsal bir şey mi acaba?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Alfonso93 kullanıcısına yanıt
    hocam sıfırlamayı unutmuşlardır aracı satarken bayi,10 binde ilk bakım,sizi rahatsız ediyorsa frene basmadan 2 defa start tuşuna basıp araca elektirik verin daha sonra ayarlar bakımdan hareket tuşuna basılı tutup sıfırlayabilirsiniz 👍🏻

• Lord Sparhawk L kullanıcısına yanıt
    FC5 hiç kullanmadım rahatlığını bilmiyorum ancak yeni kasada bağımsız süspansiyonlar sayesinde konforlu sürüş sunuyor hocam hatta geçenlerde kuzenin kia sportage'e bindim yeni kasa kasis geçerken arka koltukta kıçım yere çarpıyormuş gibi bi rahatsızlık verdi bana dedim civic'imin gözünü seveyim :),koltuklar rahat sadece bi küçük bel desteği dahada rahatlatırmış koltukları,direksiyon konusundada şehir içi hızlarında yumuşak ve konforlu yüksek hızlarda sertleşiyor sadece tepkiler vs rahat ve güzel geliyor bana,ama herkesin zevki farklı oluyor kesinlikle deneyimleyin alma niyetiniz varsa 👍🏻

• fatihsar kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam çok teşekkür ederim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Herkese iyi forumlar. Burası yeni kasa civiclerin konusu sanırım ancak eski kasalarla alakalı da yazılar olduğu için siz tecrübeli Hondacı arkadaşlardan bilgi almak istiyorum.

2 hafta evvel aldığımız 2021 model Honda Civic HB sport plus aracımda orjinal egzos sistemi yerine sonradan yapılan kumandalı warex sistemi var. Orjinal egzosu yoktu aracın. Ben bu sistemden rahatsızım bana göre değil yani. Egzos kumandadan kapalıyken bile ses beni rahatsız ediyor. Kapalı garaja çekiyorum aracı ve stop ettiğimde egzosdan gelen o koku da beni rahatsız ediyor. Ben bunu ne yapabilirim. Güvenilir ve bu işlerde uzman bir egzoscu var mı. İsteğim tabi ki orjinaline dönmek ama bu biraz maliyetli sanırım. Bu konulardan çok anlamadığım için araçtaki egzos sistemine ait fotolar bilgileri ektedir. Bu mevcut sistem araca ve motora zararı olur mu. Yakıta performansa olumsuz etkileri olur mu. Orjinal egzos sistemine sahip aynı model bi Honda kullanmadığım için karşılaştırma da yapamıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. Herkese şimdiden çok teşekkür ederim.

• Abiler 23 civic var benzinli. Ben hep şehir içi dışı farketmeksizin ecoda kullanıyorum. Geçenlerde bi video izlemiştim civic özelinde değil, ecoda kullanmayın zarar veriyor gibisinden. Aslı astarı var mı ? Daha mı fazla yakıyor acaba ecoda araba zorlandığı için?

• 2021 yeni kasa civic aracimiz icin direksiyon kutusu degisimi SMS’i aldim Honda’dan. Servisi aradigimda parcanin kesinlikle degismesi gerektigi, ancak ellerinde stok olmadigini soylediler. Sadece sikayeti olanlara oncelik taniniyormus su anda. Var mi benzer mesaji alan?

• Of Monsters and Men kullanıcısına yanıt
    Banada geldi mesaj hocam,benim araçta sıkıntı yok 2 yıldır kullanıyorum,2 bin KM sonra bakım var o zaman göstermeyi düşünüyorum

• fatihsar kullanıcısına yanıt

Gelen mesajda “kontrol edilmesi ve gerekliyse degistirilmesi” yaziyor ancak servis cok net bir sekilde mesaji alan herkesin aracinda parca degistirilecek dedi.

Direksiyonda sertlik ve titreme vb sikayetiniz olursa direk getirin degistirmeye calisalim dediler.

• 
Sayfa: önceki 19491950195119521953
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.