Şimdi Ara

2021- 2023 Honda Civic | ANA KONU | [GÜNCEL BİLGİLER BURADA] (176. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39.128
Cevap
286
Favori
2.394.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
57 oy
Giriş
    Seni yalanlarından ötürü Allah'a havale ediyorum.
  • Hocam arkadaşın okuduğunu anlama konusunda sıkıntısı var. Ben de Passat kullandın mı diye sordum. Bana Passat'ın az yaktığını ispat diye cevap verdi. Yapacak bir şey yok böyle kabul etmemiz gerek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    FORUMU İYİ TAKİP ETSENİZ MÜDÜRÜMÜN 2012 CİVİC İ SATIP 1 YIL PASSAT I TECRÜBE EDİP 2015 CIVIC E TEKRAR DÖNDÜĞÜNÜ GÖREBİLİRDİNİZ YAZIK...2021- 2023 Honda Civic  | ANA KONU | [GÜNCEL BİLGİLER BURADA]
    2021- 2023 Honda Civic  | ANA KONU | [GÜNCEL BİLGİLER BURADA]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siderya -- 7 Mayıs 2016; 21:54:31 >

• ifcoskun kullanıcısına yanıt
    car play astrada test sürüşünde gördüm megane ile karıstırdım ama astra da suan var.

LEXUS DEMİŞİZ ACURA DAN ÖRNEKLEYELİM....2.4-litre, 16-valf, direkt enjeksiyon DOHC i-VTEC ® 4 silindirli ,6800 rpm @ 201 hp 9.4/6.8/8.2 litres/100 km*2021- 2023 Honda Civic  | ANA KONU | [GÜNCEL BİLGİLER BURADA]
  • MÜDÜRÜNÜN PASSAT'TAN CİVİC'E GEÇMESİNDEN BANA NE!!!

Ben de büyük yazdım. Caps Lock bozuk galiba!!

--altı sene kullandığım polo bir sürü problem çıkarttı. yerine aldığım honda city'i sekiz senedir kullanıyorum. aküsü dışında bir sorun çıkartmadı. daha da değiştirmeyi düşünmüyorum yakın zamanda. tövbe bir daha vw almam. yine japon arabası alırım değiştirirsem. mercedes, audi, bmw gibi lüks alman markalarından almadıktan sonra değmez alman arabası almaya.
    24.11.2014 17:55 ~ 17:57 sananedesembosh

--cebimde bmw/mercedes alacak param var ve halihazirda bir bmw kullaniyorum (sanirim yorum yapma hakki kazandim).

bir sonraki arabamda japondan sasarsam siksinler beni. bu kadar parasinin hakkini vermeyen ve sorunlu arabalar uretip nasil en iyiyiz algisi yaratmis adamlar anlamiyorum. sadece kendi tecrubelerimden de bahsetmiyorum. etrafimda ozellikle bmw'den yaka silkmis bir sürü insan var.

alman alacaksan, sifir alip garantisi biter bitmez de satacaksin. 2. el alman almak tam anlamiyla kumar.
    24.11.2014 18:24 unsupported method exception

--amerika'da her sene yayınlanan j.d. power güvenirlilik araştırmasına göre 80 li yıllardan beri japonlar ilk sıraları alır, ayrıca son 3 senedir güven endeksini sürekli artıran lexus üst üste 3 kere bu puanlamada rekor kırmıştır.

--eğer almanların bmw'si mercedes'i varsa japonlar'ın da lexus'u acura'sı infiniti'si var. yiyorsa o ayılıp bayıldığınız almanları bunlarla kıyaslayın

--hayat honda'dır, nissan'dır, mitsubishi'dir, toyota'dır, subaru'dur abiler. hiçbir golf, vti'ın tadını vermez. hiçbir bmw'den skyline eforu alamazsınız. bunun daha evo'su, impreza wrx'i falan var.

--2009'un uluslararası en iyi 100 markası arasındaki alman ve japon otomotiv markalarını kıyaslarsak:

toyota..........8
    mercedes....12
    bmw...........15
    honda.........18
    volkswagen..55
    audi............65
    porsche......74
    lexus..........96. sırada yer almışlar.

(bkz: best global brands)

EKŞİ SÖZLÜK GEYİKLERİ TABİİ BUNLAR GÜNÜN BİRİNDE BABA ALMAN ANNE JAPON ARAÇ ÜRETİLİRSE KAÇIRMAYIN...ASLA OLMAYACAK2021- 2023 Honda Civic  | ANA KONU | [GÜNCEL BİLGİLER BURADA]

• Gediklii kullanıcısına yanıt
    NE ANLATMAYA ÇALIŞIYORSUNUZ TAM OLARAK...ERGENLİK DÖNEMİNİ ATLAYARAK CEVAP VERİN...2021- 2023 Honda Civic  | ANA KONU | [GÜNCEL BİLGİLER BURADA]

hocam katılıyorum size. ancak suberp de bu 3 markadan geride kalmaz. emin olun. ama işin açıkcası ben hondacıyım. kokpite oturuncaki his 5500 devirden sonra motor kükremesi ve aracın sizinle iletişimi bunlar paha biçilemez bence. ama suberpinde iç hacim genişliği ağzına kadar dolu donanım ve sessizlik çok güzel.
    2012 HONDA CIVIC& 2015 SKODA SUBERP &2011 AUDI A4 2.0 TDI IPHONE 6 ASUS X550JX 00171D
  • warmengel kullanıcısına yanıt
    WW SATAMADIĞI DSG LERİ SUPERB A KOYMAMIŞ MI ARACIN ALBENİSİNİ İÇ MEKAN GENİŞLİĞİNİ KONFORUNU-HEP AYNI ALMAN KURNAZLIĞI-

22.05.2015 Cuma 11:57

Forbes dergisinin "Dünyanın En Değerli Markaları" araştırmasına göre otomobilde ilk 10 marka belli oldu.

Volkswagen (Genel marka sıralamasında 67.)

Lexus (Genel marka sıralamasında 66.)

Hyundai (Genel marka sıralamasında 64.)

Chevrolet (Genel marka sıralamasında 62.)

Ford (Genel marka sıralamasında 41.)
    Audi (Genel marka sıralamasında 39.)

Mercedes-Benz (Genel marka sıralamasında 24.)

Honda (Genel marka sıralamasında 23.)

BMW (Genel marka sıralamasında 16.)

Toyota (Genel marka sıralamasında 8.)

• siderya kullanıcısına yanıt
    Interbrand'ın yaptığı En İyi Globaol Markalar 2015 araştırmasına göre

NISSAN - Marka değeri 21 milyar

PORSCHE - Marka değeri 6.4 milyar $

AUDI - Marka değeri 7.7 milyar $

HYUNDAI - Marka değeri 9 milyar $

FORD - Marka değeri 20 milyar $

WOLKSVAGEN - Marka değeri 11.1 milyar $

HONDA - Marka değeri 22 milyar$

BMW - Marka değeri 28.9 Milyar milyar $

MERCEDES - Marka değeri 24.1 milyar

TOYOTA - Marka değeri 34,9 milyar dolar

$2021- 2023 Honda Civic  | ANA KONU | [GÜNCEL BİLGİLER BURADA]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siderya -- 7 Mayıs 2016; 23:54:23 >

• ya arkadaş hadi vw'i falan tamam anladımda Mercedes ile BMW ile falan nasıl Toyota'yı, Honda'yı kıyaslayıp bunları daha kaliteli buluyorsunuz vallahi şaşıp kalıyorum.

Infiniti'ye bindim G37. Güzel araba bmw, mercedes ile kıyaslanabilir ama sıkıyosa kıyaslayın denebilecek bir özelliği yok.

Civic Passat'ın rakibi değil hiçbir zamanda olmadı. Lütfen biraz makul olun. Siz böyle gaza gelirseniz Honda Türkiye'de yarın Passat fiyatına Civic satar. Demek ki accord olsa Mercedes E fiyatı ile kıyaslayacaksınız.

Yıllarca fransız arabası kullandık(broadway, renault19, laguna, megane II, fluence, clio mk1, clio mk3) hani milletin yerden yere vurduğu Megane II dizel ile 140.000km yaptık. Bir defa bakım harici servise gitmedik. Hani tamam japonlarda daha sağlam ama diğerleride yolda giderken dökülmüyor yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: BenGiDeR

ya arkadaş hadi vw'i falan tamam anladımda Mercedes ile BMW ile falan nasıl Toyota'yı, Honda'yı kıyaslayıp bunları daha kaliteli buluyorsunuz vallahi şaşıp kalıyorum.

Infiniti'ye bindim G37. Güzel araba bmw, mercedes ile kıyaslanabilir ama sıkıyosa kıyaslayın denebilecek bir özelliği yok.

Civic Passat'ın rakibi değil hiçbir zamanda olmadı. Lütfen biraz makul olun. Siz böyle gaza gelirseniz Honda Türkiye'de yarın Passat fiyatına Civic satar. Demek ki accord olsa Mercedes E fiyatı ile kıyaslayacaksınız.

Yıllarca fransız arabası kullandık(broadway, renault19, laguna, megane II, fluence, clio mk1, clio mk3) hani milletin yerden yere vurduğu Megane II dizel ile 140.000km yaptık. Bir defa bakım harici servise gitmedik. Hani tamam japonlarda daha sağlam ama diğerleride yolda giderken dökülmüyor yani.

VW cilere kalsa Fransızlar 4 teker üstünde gidemiyor

Gerçi üç tekerlede gidiyor orası ayrı mevzuu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• BenGiDeR B kullanıcısına yanıt
    ÜSTTE YAZILANLAR MARKA DEĞERLERİ... BAHSETTİĞİNİZ ARAÇLAR MERSEDES BMW GALİBA....LEXUS VE ACURA ÜST SEGMENT ARAÇLAR ...AVENSİS TE BMW MOTORU VAR TOYOTA DA ONLARA HYBRİT MOTORU HEDİYE ETMİŞ VB...ACABA BENZER SEGMENTTE MOTOR PERFORMANS DEĞERLENDİRMESİ YAPTINIZ MI HİÇ...ALGI YANILMASI YAŞIYOR OLABİLİRLER Mİ İNSANLAR...BU ÜLKEYE AVRUPA ARAÇLAR ÇOK GEÇ GİRDİ ...ÖNYARGI OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM MARKALAŞMAK MARKA OLMAK ...ALMAN GÜVENİRLİLİĞİ SON AYLARDA DİPLERDE...

Yeni Honda Civic Sedan, “2016 Kuzey Amerika Yılın Otomobili” ödülüne layık bulundu. Bu ödül Honda Civic Sedan için bir ilk değil. Civic Sedan, 2006 yılında da ‘Kuzey Amerika Yılın Otomobili’ ödülünü almaya hak kazanmıştı.

• SERVİSLERİNİZE SORUN EN GELİŞMİŞ FRANSIZ ARAÇLARINI SİZE DİĞERLERİYLE KIYASLASINLAR.. EN YAKIN BAKIMINIZDA.. BEN SIK SIK YAPIYORUM TERCİHLERİNİ SORUYORUM...PASSAT DEDİĞİNİZ MODEL YILLARCA ACCORD İLE EŞDEĞER ARAÇ YAPMAYA ÇALIŞTI BECEREMEDİ...ACCORD AVRUPA DAN ÇEKİLDİ CİVİC İ JAPONLAR ACCORD SEVİYESİNE TAŞIDI GELİYOR YAKINDA.. YENİ JAZZ YANILTMADI GÜVENLİK VE DONANIMDA ÇIĞIR AÇTI...ÖNCE FRANSIZLAR ARAÇ BEYNİ YAPMAYI ÖĞRENSİNLER BAKARIZ 20 YIL SONRA2021- 2023 Honda Civic  | ANA KONU | [GÜNCEL BİLGİLER BURADA]

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.