Bildirim
2021- 2023 Honda Civic | ANA KONU | [GÜNCEL BİLGİLER BURADA] (1066. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü,
2 Mobil
2 Mobil
Giriş
-
İyi geceler değerli forum üyeleri lpg li civic 100km de kaç lt lpg tüketiyor. Yeni kasa.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bir arkadaşımda 520d var.2.eline 130 000 küsür para verdi.onunda 180 hp ye yakın gücü var.ve o da o gücü hissedemiyor.bu rs 8.1 sn de 100 e çıkıyor.520d ile aynı performans , ve bu rs 316i den çok daha performanslı ve çok daha ucuz ve 110 bin liraya alınabilecek en hızlı 0 araç.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ (GIGABYTE B450M S2H Anakart)___( RYZEN 5 1600 İşlemci)___(2x4 gb CORSAIR 3000 BELLEK)___(MSI rx 570 4gb Grafik kartı)___(WD 120 GB ssd)_ (HITACHI 1 T.B. Sata 3 sabit disk)___(Asus VS239HV Monitör) -
ayni paraya 200 bg astra var :) _____________________________ -
Kaportaciya gidin sanayilerde, ufacik sey icin hasar kaydina gerek yok yetkili serviste..Sobra satarken buyuk bir sey zannediyirlar..Boyalik bir isi yok gibi..Direk kaportaciya..
Isin icine performans girdimi, 1.4 150 Bg araclar var ayni performans seviyelerinde..Honda su sekilde kurtarir genislik,arka diz mesafesi,Bagaj,5 yil garanti vs..
Astra Civic'in yaninda kucuk kaliyor..Yani bu performansa Jetta-Octavia ile kiyaslama yapmak gerek..1.4 150 Bg vs..Bmw 320 ile kiyaslanmasi da yanlis aslinda...Birisi Premium digeri Normal Glabol bir marka..Ama premium degil tabi ki..En azindan ulkemiz icin oyle..
fiyat beygir karsilastirmasi yapmis da onun icin ornek verdim
bana kalsa 316 karsilastirmasi da yanlis. arada 50 beygir var ama 0-100 farki 1 saniye sadece. kafa kafaya giderler bence_____________________________ -
-
fiyat beygir karsilastirmasi yapmis da onun icin ornek verdim
bana kalsa 316 karsilastirmasi da yanlis. arada 50 beygir var ama 0-100 farki 1 saniye sadece. kafa kafaya giderler bence
Yok Hocam o kadar da degil :) 1 saniyenin onemi buyuktur draglar da...316 Performansi cok iyi degil..
Neden sürekli drag yarışı yapacakmış gibi farklı araçlar arasında 0-100 karşılaştırması yapıyorsunuz? 182 hp Civic'in 0-100 değeri ile 150 hp tsi motorlu araçların 0-100 değeri birbirine çok yakın. Buna karşın devir yükseldikçe 150 hp motorların nefesi kesilirken Civic açıldıkça açılıyor. Amaç yarış yapmaksa motor gücü yüksek olan araç uzun vadede yarışı alır. Yok ben normal kullanım yapacam diyorsanız zaten 0-100 değeri sizin için çokta önemli olmaz. Kimse kırmızı ışıklarda kalkıp 8 saniyede 100 km hıza fırlamıyor.
Yok 182 hp hissedemedim 150 hp hissettim filan çok komik yorumlar. Bir araç 182 hp ise 182 hp'dir. Dizel aracın düşük devirdeki ani ve yüksek torkunu hissedip çok gidiyormuş zannediyorsunuz. Civic'in tork 220 nm olunca da gitmiyor zannediyorsunuz._____________________________ Civic Executive+ 1.5 182 Ps (Fe1)
“21. yüzyılın câhilleri, okuma yazma bilmeyenler değil; yanlış öğrendiklerini unutamayan, yeniden öğrenmeye, değişime ve dönüşüme açık olmayanlar olacaktır.”
– Alvin Toffler -
dragten bahsetmedim
uzun yolda kopup gidemez demek istedim yani
2-3 boy arkadan takip eder 316
o kadar olsun 50 bg fark var sonucta. denk arac degiller_____________________________ -
ilk paragrafa 100% katilirim
ancak bu 182 bg hissetmeme olayi tamamen sanzimandan dolayi. ne beygir ne torkla ilgisi yok
bana yalan soyluyorsun dediler yabanci forumdan da ayni ornegi verdim_____________________________ -
2-3 boy kalkista atar daha da acilir ara..Uzun yolda bayagi fark atar...Bmw'nin sutcu beygiri varsa 316 bence..
1 serisinde daha iyi cunku hafif..Ama 316'da yakismamis o motor..
Tamam 320i ed ile kapisamaz ama 316'yada acik ara fark atar her turlu..
denemek lazim
ben o kadar kesin konusamiyorum
sanziman farkiyla ve virajlarda acigini kapatacagini dusunuyorum
ama evet o motor olmadi hic. olmadigi yetmedi sonra 1.5 e dusurdu hacmi.
daha hic rs alan olmadi mi bu sayfadan? bi deneme yapsaydik. satisci satiliyor demisti_____________________________ -
Arkadaşlar slm herkese RS e lpg takılabiliyormu biliyormusunuz? Turbolu araçlarada artık lpg takıyorlar ancak RS de böyle birşey mümkünmü hic soran bilen varmıdır? _____________________________ 2013 Honda Civic Elegance AT/BRC (White) -
İkinci paragrafıda dikkatle okuyun tork hissiyatını aracın çok gittiği ya da hiç gitmediği şeklinde yorumluyorsunuz. CVT şanzıman da han hun diye vites atmadığı için gitmiyor zannediyorsunuz. Daha önce testi yapılmış 0-100 ya da 0-200 değerlerine bakarsanız bu aracın CVT şanzımanla gayette iyi gittiğini anlayabilirsiniz. Honda mühendisleri motorun max torkunu düşürüp max tork bandını geniş tuttukları için tork kuvvetini fazla hissedemiyorsunuz. Siz 150 beygir hissettiniz (düşük tork) diye araç 182 hp'lik performans sağlamıyor değil yani.
130-150 hp araçlar ile 182 hp aracı yarıştırmaya kalkarsanız ancak arkasından nasılda uzayıp gittiğini izleyebilirsiniz. 0-100 değerine takılmayın. Onların max torku yüksek olduğu için 0-100 değeri yakın ancak Civic'deki max tork bandı geniş olduğu için devir arttıkça fark aça aça gider.
Aracı henüz test etmedim onun için kesin şudur diyemiyorum ama CVT gecikmesi dediğiniz şey gaza yüklendikten sonra turbo basıncının artması için geçen zaman olabilir mi? Zaten sürekli devrede olan yani sürekli dönen bir şanzıman nasıl gecikiyor? Vites oranlarını mı düşüremiyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acil Stop -- 2 Mart 2017; 11:8:16 >_____________________________ Civic Executive+ 1.5 182 Ps (Fe1)
“21. yüzyılın câhilleri, okuma yazma bilmeyenler değil; yanlış öğrendiklerini unutamayan, yeniden öğrenmeye, değişime ve dönüşüme açık olmayanlar olacaktır.”
– Alvin Toffler
-
hayir turbo lag degil problem
daha once bu linki vermistim
http://www.civicx.com/threads/cvt-lag-jolting-forward-1-5t-ex-l-sedan.3891/
sorun tam olarak bu_____________________________ -
Mart'da teslim edliecekmis 10'da falan...Ilk siparisler yani..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
![2021- 2023 Honda Civic | ANA KONU | [GÜNCEL BİLGİLER BURADA]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=http%3a%2f%2fstore.donanimhaber.com%2f75%2f63%2f54%2f75635490c227a7c2f428b97a0ae50156.png&t=124407369&width=480&text=1)
![2021- 2023 Honda Civic | ANA KONU | [GÜNCEL BİLGİLER BURADA]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=http%3a%2f%2fstore.donanimhaber.com%2f6e%2f6c%2ff9%2f6e6cf925fda6cec3e6980a6157616a10.jpg&t=124409988&width=480&text=1)
kullanıcısına yanıt