Şimdi Ara

2021- 2023 Honda Civic | ANA KONU | [GÜNCEL BİLGİLER BURADA] (88. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
18 Misafir - 18 Masaüstü
5 sn
39.128
Cevap
286
Favori
2.394.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
57 oy
Giriş
    Aşağıdaki maddeler ile formu doldurup gönderdim, aslında güzel d ebir metin yazmıştım ama sığmadı, onu da faks çekeceğim yılmak yok :)

Yeni Civic’ den beklentilerim
    1. 1.5 litre Turbo Motorun en az 173 bg ve 230 nw tork ile gelmesi
    2. Dizel otomatik versiyonda CRV de yer alan 9 ileri otomatik çift kavramanın kullanılması
    3. Dizel versiyonda 120 ve 160 bg seçeneklerinin sunulması
    4. Konsol ve iç mekanda yumuşak ve daha kaliteli malzeme kullanılması
    5. Ses izolasyonu ve yalıtımın iyileştirilmesi
    6. Honda Sensing Güvenlik paketinin yer alması
    7. Apple ve Android Car Play multimedya sistemi ile gelmesi
    8. Full led farlar
    9. Akıllı uzun far sistemi
    10. Adaptif far sistemi
    11. Led iç aydınlatma
    12. Uzaktan motor çalıştırma
    13. Elektrikli ve hafızalı sürücü koltuğu
    14. Elektrikli yolcu koltuğu
    15. Isıtmalı ön ve arka koltuklar
    16. 450 watt 10 hoparlör ses sistemi
    17. Arka koltuk havalandırması
    18. Çevre görüş sistemi,
    19. Kör nokta uyarı sistemi
    20. Katlanır ayna
    21. Bagajda ve araç içinde birer adet 12V soket
    22. Ön ve arka park sensörü
    23. Kumandadan cam açma kapama kontrolü
    24. Anahtarla araçtan ayrılmada otomatik kapı kilitleme
    25. 17 inç alaşımlı jantlar

• eskemre kullanıcısına yanıt
    Ya gözünüzü seveyim şu tork birimine "nw" yazmaktan vazgeçin artık.. SI standardına gore tork birimi Newton*metre = Nm 'dir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Birde CRV deki 9 ileri çift kavrama şanzıman değil. ZF marka klasik otomatik şanzıman ki böyle olması daha iyi gibi. İleride kavrama ve mekatronik problemleriyle karşı karşıya kalınmaz diye düşünüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Maalesef öyle görünüyor da asıl soru şu bu araç bize neden gelmiyor yollarda baya eski model CITY aracı görüyorum şimdi bu aracin Vietnam modeli gelse o kişiler eminim yenilerler bayada güzel görünüyor Mitsubishi Attrage'den yada Reno Symbolden güzel en azindan. Donanım desen neredeyse premium civic modeline yakın eee fiyatı tabiki daha uygun. Honda'yı anlamak çok zor harbiden satmamak icin ne varsa yapıyor firma sahibi yaşlandı büyük ihtimal haberi yoktur ben olsam Türkiye satış müdürlerinin tamamını kapıya koyardım
    Hocam güzel mevcut özellikleri korumak istemissin anladığım kadarı ile daha çok ama bende uzaktan motor çalıştırmayı unutmuşum sadece sanıyorum. Şimdi toplam 4 kişi olduk keşke diğer civic sahipleride benzer şekilde mesaj gönderseler ne kadar cok kişi bastırırsa o kadar dikkat çeker çünkü bence en az 500 kişi falan olmalı sence ?

Bir de Civic sahibi olduğumuz nereden anlaşılıyor? Şase no filan mi giriyoruz gönderirken?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Kadina mini cooper ve etek, erkege Vtec...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dallamos

Ya gözünüzü seveyim şu tork birimine "nw" yazmaktan vazgeçin artık.. SI standardına gore tork birimi Newton*metre = Nm 'dir.

Gözden kaçmış hocam bi daha dikkat ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Wolfen1976

Hocam güzel mevcut özellikleri korumak istemissin anladığım kadarı ile daha çok ama bende uzaktan motor çalıştırmayı unutmuşum sadece sanıyorum. Şimdi toplam 4 kişi olduk keşke diğer civic sahipleride benzer şekilde mesaj gönderseler ne kadar cok kişi bastırırsa o kadar dikkat çeker çünkü bence en az 500 kişi falan olmalı sence ?

Evet zaten senin mesajdan aldım esas metni ufak tefek ifade değişikliği yaptım. Giriş için yazdığım metni e paylaşırım bir ara onu da bi şekilde göndereceğim hondaya. 500 kişi gibi bir rakamı asla görmezden gelemezler inşallah başkaları da 2 dakikasıniye ayırır ve mesaj atar. Sonrasında keşke şu da olsaydindemekten se şimdi bastırılıp, gerekirse geç gelsin ama ABD deki kalite de gelsin.

Maalesef öyle görünüyor da asıl soru şu bu araç bize neden gelmiyor yollarda baya eski model CITY aracı görüyorum şimdi bu aracin Vietnam modeli gelse o kişiler eminim yenilerler bayada güzel görünüyor Mitsubishi Attrage'den yada Reno Symbolden güzel en azindan. Donanım desen neredeyse premium civic modeline yakın eee fiyatı tabiki daha uygun. Honda'yı anlamak çok zor harbiden satmamak icin ne varsa yapıyor firma sahibi yaşlandı büyük ihtimal haberi yoktur ben olsam Türkiye satış müdürlerinin tamamını kapıya koyardım

Gelmeme nedeni basit, crv satsin diye hrv yi dizel otomatik getirmeyen, hb civic satsin diye jazz ı dizel getirmeyen, honda civic etkilenmesin diye city ı cekti Bir o dönem city civic ve Accord vardı ve birbirlerine çok yakındı tüketiciyi seçimde zorlandığını şahit oldum civic beklemek için city almıştı annesine arkadaşım. Şimdi civic kaliteyi artırirsa daha kolay ulaşılabilir ve 301 c ellyse çlio ile rekabet edecek şekilde city gelebilir. Unutmuyorum city nin bagaj hacmi 500 lt di hem civic hem Accord dan yüksek. Vietnamdaki city bize gelsin ve mevcut atmosferik lpg li motor ile satılsın civic den çok satar Ama biliyorsun Honda Türkiye yi anlamak zor

• quote:

Orijinalden alıntı: ATAK_T-129

Honda Sensing içerisinde Adaptif Hız Sabitleyici var mı? Yoksa bu donanımda eklenebilir.
    Birde CRV deki 9 ileri çift kavrama şanzıman değil. ZF marka klasik otomatik şanzıman ki böyle olması daha iyi gibi. İleride kavrama ve mekatronik problemleriyle karşı karşıya kalınmaz diye düşünüyorum.

Hocam kısa vadede elinde var olan seçenekleri değerlendirmeleri daha iyi, Zf tam otomatik herhangi bir modelinde kullanmaçı diye biliyorum kullandıysa da da haberim yok, ye ı bir şanzımanı alıp test edecek vs vs zaten Honda tam otomatik sanzumanı başka firmadan almaz diye tahmin ediyorum. Ayrıca Zf üretimi sanzumanlar piyasanın en iyi çift kavramali sanzumanı şahsen 160 bg 9 ileri Zf gelse 1.5 turbodan vazgeçer gözümü kırpmadan alırım, ne de olsa dsg den bahsetmiyoruz.

Aynen Hocam ben bu konunun ratingine güvenerekten start verdim 42 favori ve 65 bin tıklanması var tekrar tekrar söylüyorum ne kadar cok mesaj giderse o kadar işi ciddiye alırlar ben diğer sosyal sayfalardan da copy/paste yapıp gün aşırı atıyorum mesela en son 7 kişi beğenmişti paylasimi aslında pek cok kişinin böyle bir beklentisi var bence zaten şuan mevcut 4 Civic modeli var Dream - Premium - Elegance - Executive işte şu en son model olan Executive full donanım olsun diyoruz çok zor değil aslında bunu onların düşünebilmesi lazım çok saçma bir pazarlama strejileri var anlamak mümkün değil.

Orijinalden alıntı: Dallamos

Ben de gonderirim bu mesajı, sorun değil de Civic sahibi olarak mesaj gönderince daha etkili mi oluyor acaba, bir bilginiz var mi?

Bir de Civic sahibi olduğumuz nereden anlaşılıyor? Şase no filan mi giriyoruz gönderirken?

Hem plaka giriyorsun, hem de isteğe bağlı aracını soruyor hocam

Aynen Hocam ben bu konunun ratingine güvenerekten start verdim 42 favori ve 65 bin tıklanması var tekrar tekrar söylüyorum ne kadar cok mesaj giderse o kadar işi ciddiye alırlar ben diğer sosyal sayfalardan da copy/paste yapıp gün aşırı atıyorum mesela en son 7 kişi beğenmişti paylasimi aslında pek cok kişinin böyle bir beklentisi var bence zaten şuan mevcut 4 Civic modeli var Dream - Premium - Elegance - Executive işte şu en son model olan Executive full donanım olsun diyoruz çok zor değil aslında bunu onların düşünebilmesi lazım çok saçma bir pazarlama strejileri var anlamak mümkün değil.

Ben bir Honda ajanı olarak söylüyorum honda Türkiye pazarlama konusunda berbat durum da valla yabancı dilim de var beni alsalar 2 katına çıkarırım 1 senede diplomam da var otomotiv konusunda Aslında mantık basit CRV de yaptıkları ı yapıp, 450 watt ses sitemi, elektrikli hafızalı koltuk, arka havalandırma kanalı, full led far gibi d sınıfi donanımları executive+ diyecekler 5 bin uste alıp satacaklar. Elegans ve executive de geride kalan yazdıklarımızı elegans ve executive de verecekler, sensing, kör nokta, koltuk ısıtma, sunrooflu, uzaktan motor calistirma vs. Baz versiyon ve premium a da güvenlik unsurlarıni ve car playi dağıt, jant ufalt, krom kaplama yapma vs bitti. Bu işten ayda 10 15 bin alan adamlara iş öğretiyoruz ya daha ne diyeyim, isterlerse versinler maddi kaynak ben piyasa yoklaması yönelik bilimsel bir araştırma da yapıp vereyim ellerine müşteri beklent ileride yönelik

• Honda Pazarlama müdürü günde 1 saat suraya girse ufku açılır valla

Orijinalden alıntı: eskemre

quote:

Honda Sensing içerisinde Adaptif Hız Sabitleyici var mı? Yoksa bu donanımda eklenebilir.

Hocam kısa vadede elinde var olan seçenekleri değerlendirmeleri daha iyi, Zf tam otomatik herhangi bir modelinde kullanmaçı diye biliyorum kullandıysa da da haberim yok, ye ı bir şanzımanı alıp test edecek vs vs zaten Honda tam otomatik sanzumanı başka firmadan almaz diye tahmin ediyorum. Ayrıca Zf üretimi sanzumanlar piyasanın en iyi çift kavramali sanzumanı şahsen 160 bg 9 ileri Zf gelse 1.5 turbodan vazgeçer gözümü kırpmadan alırım, ne de olsa dsg den bahsetmiyoruz.

Emre hocam arkadaş haklı. zf ler tam otomatik çift kavramalı değil. uzunlamasına motorlar için zf 8 var bmw lerde kullanılıyor. zf 9 ise enlemesine yerleşimli motorlarda kullanılıyor.

Honda tabiki tam otomatik uzmanı ancak zf şanzımanlar vites geçiş hızları ve vites geçişini en az şekilde hissettirmesi konusunda daha iyiler.

Benim kişisel görüşüm honda artık tam otomatik şanzımana yatırım yapmayacak. piyasadaki en kaliteli şanzıman olan zf yi koyacak araçlarına. kendisi ise cvt ve yeni çift kavramalı 8 ileri DCT şanzımana odaklanacak.

Bu DCT şanzıman çift kavramalı ancak aracın ilk hareketi tork konvertörü yardımıyla oluyor ve şu anda yanlış hatırlamıyorsam sadece amerika da acura markasının araçlarına koyuyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haacar -- 11 Şubat 2016; 10:23:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: haacar

quote:

Orijinalden alıntı: eskemre

quote:

Emre hocam arkadaş haklı. zf ler tam otomatik çift kavramalı değil. uzunlamasına motorlar için zf 8 var bmw lerde kullanılıyor. zf 9 ise enlemesine yerleşimli motorlarda kullanılıyor.

Honda tabiki tam otomatik uzmanı ancak zf şanzımanlar vites geçiş hızları ve vites geçişini en az şekilde hissettirmesi konusunda daha iyiler.

Benim kişisel görüşüm honda artık tam otomatik şanzımana yatırım yapmayacak. piyasadaki en kaliteli şanzıman olan zf yi koyacak araçlarına. kendisi ise cvt ve yeni çift kavramalı 8 ileri DCT şanzımana odaklanacak.

Bu DCT şanzıman çift kavramalı ancak aracın ilk hareketi tork konvertörü yardımıyla oluyor ve şu anda yanlış hatırlamıyorsam sadece amerika da acura markasının araçlarına koyuyor..

Hocam yanılmıyorsam Zf 9 boylamasina kullanan araçlar da var fiat 500 mi emin degilim, ama arkadas zaten cit kavramacı olmasın diyor sanirim, dolayısı ile elinde sadece kendi tam otomatik sanzumanı ve cvt kalıyor. Bir de yeni Accord sanırım 8 ileri kullanılmış incelemedim ama belki o boylamasına olabilir, ama bize dizel cvt ile gelir gibi geliyor bana

• quote:

Honda City Vietnam eklentileri ilginç katlanan ayna, arka havalandırma vay be

Mercedes-Benz Việt Namyoutube
    Honda City 2015 - 2016
    https://www.youtube.com/watch?v=57HUj2NfbVA

hocam burdan iç hacmini anlayamadım bi çöp adam koymuşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: arfcmr

quote:

Honda City Vietnam eklentileri ilginç katlanan ayna, arka havalandırma vay be

Mercedes-Benz Việt Namyoutube
    Honda City 2015 - 2016
    https://www.youtube.com/watch?v=57HUj2NfbVA

hocam burdan iç hacmini anlayamadım bi çöp adam koymuşlar

Alıştık ye ı civic incelemelerindeki 1.90 lik lara hakikaten bu çocuk gibi geldi

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.